Top Social

[LIFESTYLE ] autumn 2014 wishlist

autumn 2014 wishlist




ENG: I believe each girl is craving something all the time either it's a white chocolate, either diamond ring or a puppy.  Then I am the same and at the moment I am craving few things... It's not like I couldn't live without them, but I really like them and would be so happy to own them.. Just one thing... I promissed my self from september not to live a lavish lifestyle. But still There are my birthday coming, Christmas and I hope that someone will surprise me. I am a bit oldfashioned I like wen man is spoiling a women he likes. Gives flowers, presents and beautiful moments to win her heart... Here I am talking about the moment when there is no problem for me to buy on my own a perfume, but it is way much nicer to riecieve it from some one who cares. But as I am single I do spoil myself. So I am quiting spending money on some plastic or metalic jewellery  that is actually not so cheap as I understood that I wont be able to leave them to my children.. They wont last even a lifetime .. Second - quitting Zara, Mango, H&M bags I have around 20..  That is looking good just a year..  Better save for a high quality bag.. I own D&G bag for 6 years and it has no holes, nothing has broke- it was worth every single money I paid for it! And I am quitting toilet water and heading to perfume. Stronger scents that lasts on your skin for a longer time. And I do believe that as men are judged by their watch- for women it's more like an elemnt to complete the look, but still if you want to look representable than watch from new yorker ( no offence to the brand) or from Any other plastic/rubber material wont look serious or representable. These are my thoughts about how I want to look, live and feel at my 27. 
Do you have special requirements for clothing, food or any other thing in your life? Maybe you sleep only in silk bedding? ;) 
Have a perfect day! Drink today a glass of Champagne just to celebrate you and your life!

With Love,

Laura



LV: es ticu, ka katra meitene visu laiku kaut ko iekāro- vai nu tā var būt baltā šokolāde, vai brilijanta gredzens, vai vienkārši kucēns. Tad jāsaka, ka esmu gluži tāda pati un patreiz ir dažas lietas, kas man neliek prātam mieru un ir tā, ka dikti kārojas tās iegūt savā īpašumā. Tās nav lietas bez kurām nevar dzīvot, bet gan tādas, kuras vienkārši dikti patiktu iegūt savā īpašumā. Tik viena lieta, esmu sev nosolījusies no Septembra nedzīvot izšķērdīgu
 dzīvesveidu. Bet tik un tā tuvojas Ziemassvētki ( ak vai), mana dzimšanas diena un cerams, kāds mani iepriecinās. Esmu nedaudz vecmodīga dažos jautājumos it sevišķi man patīk, kad vīrieši aplido un lutina sievieti, kura viņam ir nozīmīga. Dāvina ziedus, rotas, smaržas. Aplido un iekaro sievietes sirdi. Ne tikai ar mantiskām vērtībām, bet ar durvju atvēršanu, rokas pasniegšanu, labiem vārdiem un žestiem, kas apliecina, ka šī sieviete ir viņam nozīmīga. Šeit nav runa, ka pati sev nevaru atļauties ko iegādāties vai man ir nepieciešams visu laiku teikt, ka esmu labākā, bet šīm lietām un sajūtām ir pavisam cita garša, smarža un sajūta, kad to izdara kāds, kuram tu rūpi. Bet tā kā esmu brīva meitene, es lutinu sevi pati un tagd esmu izlēmusi netērēt naudu uz plastmasas vai metāla rotām, kuras patiesībā nav nemaz tik lētas, bet es saprotu, ka tas nebūs tas, ko vēlēšos bērniem atstāt mantojumā. Viņas neizturēs pat ne dažus manus dzīves gadus.. Otrais atsakos no Zara, Mango, H&M somām, jo tādu man ir ap 20, kuras patstāvīgi lietojot ( liekot visu ko var salikt) labi izskatās nedaudz ilgāk par gadu. Es Labāk ietaupīšu kvalitatīvai, laba zīmola somai. Man jau 6 gadus lieliski kalpo D&G soma, neviena cauruma, nekā noplīsuša. Šis pirkums r atmaksājusies un ik viena naudiņa, ko par viņu esmu atdevusi. Un atsakos arī no tualetes ūdeņiem, bet pievēršos parfīmiem. Spēcīgākiem un notiekti noturigākiem aromātiem. Un es ticu, ka vīrietis tiek bieži vien vērtēts pēc pulksteņa, ko tas nēsā. Sievietem, tas gan vairāk ir aksesuārs, kurš papildina tērpu, bet, tomēr, ja vēlaties izskatīties reprezentabli, tad pulkstenis no New Yorker ( bez aizvainojuma zīmolam ) vai no plastikāta un gumijas materiāla neizskatīsies pietiekoši nopietni. Šīs ir manas domas kā es vēlos izskatīties un, kur es vēlos ieguldīt savu naudu 27 gadu vecumā. 
Vai tev ir īpašas prasības pret apģērbu , ēdienu, vai kādām citām lietām tavā dzīvē? Varbūt guli tikai zīda gultasveļā? :)
Lai ideāla diena! Izdzer šodien glāzi šampanieša, lai vienkārši nosvinētu savu dzīvi un pateiktos par to, kas tev ir.

Ar mīlestību,

Laura
Post Comment
Anonīms teica...

Awesome selection! Love that bag!
Mel

http://girlandthepolkadot.blogspot.com/

Elīna Š. teica...

Pilnībā Tev piekrītu - jo palieku vecāka, jo lietas sev apkārt vēlos labākas. Par somām un pulksteņiem man tāds pats uzskats - man mammai laba zīmola ādas soma jau kalpo arī gadus sešus un izskatās ļoti labi.
Laikā, kad nēsāju pulksteņus, izvēlējos DKNY un Armani, bet tie tādi bracelet tipa, tagad jau moderni lieli, masīvi vīriešu pulksteņi. :))
Es pat nezinu, pret ko man ir prasības - laikam visizteiktāk pret telefonu, esmu iemīlējusies iPhone un tur neko vairs padarīt nevar.

Unknown teica...

Jā , vecums nenāk viens, bet gan nāk ar savis apzināšanos un citu vērtību skalu. Man gan jābiebilst, ka mūsu mammu laikā somām bija daudz augstāka kvalitāte. Tagad viss tiek ražots uz apjomu un kvalitātei uzmanību ipīpaši nepievērš, jo nav tik būtiski vai būs par vienu neapmierinātu klientu mazāk... Un šķiet arī cilvēki apzinas, ka pa 20€ soma nekalpos mūžīgi, bet viņi ar to ir mierā.
Par pulksteņiem.. Man ir 2 kurus mainu.. Masīvais ikdienai un smalkas pie kleitām, vai svinībām. Gribas tagad vēl tādu pa vidam... Būs gan, gan variants :) un Jā iphone... :D es nevarēju sagaidīt Iphone 6 ... Jo dzīvojos vēl ar 4s bet, tad man draudzene parādija video par to kāds aitu bars esam... Nedaudz aizdomājos vai tiešām man vaig...

Unknown teica...

Manā whislistē būtu soma...mētelis...augstpapēžu laiviņkurpes...pulkstenis ;)


Laura teica...

Piekrītu Tev! Jaunām meitenēm piestāv viss, arī lēta soma un gumijas pulkstenis, bet piekrītu, ka Sievietei tomēr vajadzētu investēt labā, kvalitatīvā somā, ne jau obligāti dārga brenda, bet lai ir ādas, klasiska dizaina... Man patīk Michael Kors, it kā nekas super oriģināls, bet skaisti un kvalitatīvi. Nesen nopirku sev pirmo MK somu, dievinu, tagad wishlistā arī pulkstenis un zābaki no šīs firmas stāv :)

Unknown teica...

Man laikam apavus ar jāpievieno... Kaut gan kedu kolekcija ir nevāja :D

Unknown teica...

Jā, piekrītu. Man patreiz kļūst ar vien svarīgāk, kur un kā es tērēju naudiņu, kuru pelnu strādājot. Es ar visu laiku esmu vēlējusies Michael Kors somu, bet mums rīgā viņu ir vairāk kā Rimi maisiņu... Kaut kā soma man ir arī aksesuārs un stāvēt liftā ar 4 nezināmām dāmām no dažādām vecuma grupām, bet vienādām somām galīgi nekārojas ... ;(

Velvet mimosa teica...

Piekrītu, piekrītu, piekrītu! :)
Ar mani ir tā, kā kuro reizi, citreiz uzrunā tas vienkāršais "gals", citreiz pamatvērtība. Bez atkāpšanās vienmēr ir apavi, tiem ir jābūt kvalitatīviem, bez kompormisiem. Un gultasveļa - tikai no dabīgiem audumiem.

Unknown teica...

Es arī dodu priekšroku kvalitātei, nevis kvantitātei...un līdz šim nonāk tikai ar laiku :)
Bet aizskarot vīriešu tēmu...man aizvien biežāk liekas, ka vieglāk un ātrāk pašai nopelnīt un nopirkt kāroto mantu nekā sagaidīt kamēr to izdara vīrietis! )))

Unknown teica...

Es jau ar slidinos... tajā vienkāršajā galā jau tomēr štancē to kas aktuāls un kas mums kārojas... pie tam vēl par prātam neicami pieņemamām naudiņām. Ehhh, trakums ar tām mantām- viens trakums :D

Unknown teica...

Jap, līdz šim nonāk... tas gan ir skaidrs. Bet aizskarot vīriešu tēmu, diemžēl mēs dzīvojam laikos, kad valda vienlīdzība un sievietes bieži vien strādā un pelna vairāk kā vīrieši... Bet, jā šķiet pašai vieglāk nopelnīt un nopirkt, nekā sagaidīt, kad pūcei aste ziedēs un kāds tevi pārsteigs... tā jau vairs notiek, tikai pasakās :)

Unknown teica...

Es pašlaik sev mēģinu "ieslēgt" šo iepirkšanās principu, savādāk tas lētāk-vairāk variants ir gan vizuāli nenoķerot to mirkli, kad lieta zaudē spožumu, neveikls,gan arī ļoti nepraktisks- kur tīri lai to visu glabā?
Man ļoti bieži palīdz regulāra drēbju un aksesuāru pārkrāmēšana- tā Tu vienmēr ar svaigu skatu un emocijām vari izvērtēt, vai konkrētā lieta ir nepieciešama un cik bieži praktiski tiek lietota.
Savu "pāreju" uz kvalitatīvu lietu izvēli esmu sākusi pirmkārt ķeroties klāt kosmētikas izvēlei- patiešām ceru un ticu, ka kvalitatīvāka kosmētika ilgtermiņā dos manai ādai tikai labu, lieki nenoslogojot to.
Tas pats arī ar darba- frizierinstrumentu- iegādi. Uzskatu, ka strādājot skaistumkopšanā viens no svarīgākajiem principiem ir vislabākās kosmētikas un kvalitatīvu instrumentu un kosmētikas lietošana, lai ir prieks gan sev, gan klientam!

Unknown teica...

Instrumentiem arī es pievēršu uzmanību, tas tiesa, ar klientiem ir vēlme strādāt maksimāli kvalitatīvi un arī baudāmi... Un Jā Garderobes analīze patiesi ir nepieciešama. Un man jāsaka paldies Andelei, ka man bija iespēja visas savas jēdzīgās, bet nekustinātās lietas gandrīz par velti nodot kādai lēdijai, kurai tas būs daudz noderīgāks un praktiskāks kā man. Bet šķiet es tā varētu iet cauri skapim gandīz katru dienu un kaur ko varētu atdot prom :)

ginta_b teica...

labi uzraxtiits... un liidz shim jau nonaak pieaugot... taa vienkaarshi ir un kkaa pashsaprotami, ja taa paskaita atpakalj tad tieshi kad man pbija gadi ap 26, varbuut jo beerns tad piedzima un saproti, ka tas ir vissvariigaakais, gimene...nonaac liidz saprashanai par vienkaarshumu kaa skaistumu...noteikti jau ne visiem...ja pirms tam vareeju pirkt jaunas kurpes katru nedeelju, tad tagad ir taa, kas vienkaarshi ir vajadziigas... ja kaadreiz vareeja iepirkties new look, tad tagad vienkaarshi eju garaam veikalam neteereeju laiku, jo zinu tur ir tikai peedeejaas trendiigaas kurpes, kas nebuus trendiigas peec pusgadu - new look tik kaa piemeers.... par somaam piekriitu - joprojaam esmu savas ideaalaas somas mekleejumos... bet ar vienu arii nepietiek..it kaa jau gribeetos viena prada £2000 bet vai tieshaam.... vajadziiga izieshanai mazina,,,pludmales liela...uz veikaliem - necieshu maisinus...lietainaam dienaam.... nu jaa apmeeram taa...Michael kors taa kas visiem - patiesiibaa tieshaam laba...bet piekriitu tevis teiktajam visiem taada ir un ja visiem man nevajag...varbuut peec gadiem 10 kad bums paaries, tad vrbuut gribeetu, kaadu labi novalkaatu - patiik vecas somas.... par pulksteni piekriitu - ar vienu labu, kas patiik, kas raxturo tevi pietiek, ja gribas ko viirishkiigaaku, aiznemies no sava viiriesha..... braalja...teeva... tapat ar smarzhaam - ar vienaampietiek, taas kas raxturo mani, paareejaas ok lai patiik, bet nepeerku, atkl dazhreiz ar viira sapuushos un pajautaaju veikalaa mazos paraudzinus, bet nekad iisti neizmantoju.... par iPhone komentos lasiiju - hmmmm katram jau var patikt mobilais kaads patiik, bet neuzskatu, ka tas vispar ir kkas ar ko dizhoties.... un iPhone nepirktu vienkarshi cenas deelj...piekritu ir labs, bet tad aiznemos no dela prieksh instagram hmmmm :) smuks raxts...tevis piedavaatais pulkstenis gandriiz ideaals @)

Unknown teica...

Paldies, piekrītu tevis teiktajam :) un vispār par šīm lietām var diskutēt ... Jo ir meitenes, kurām iepirkties vaig iepirkšanās pēc, man to vaig, lai labi izskatītos :)

Auto Post Signature