Top Social

[ FASHION ] H and M Studio AW14



AUTUMN  FASHION 


LV: H&M Studio AW14 kolekcija veikalā „Galerija Centrs” būs pieejama no 4.septembra.
Man bija iespēja kārtīgi apskatīt kolekciju vēl pirms tā ir nonākusi veikala plauktos, kas lauj šiem tērpiem būt vienīgajiem uzvarētājiem un tiem nav jāsacenšas ar pārējiem pilnajiem veikalu plauktiem. Rudens stāsts būs skaists un elegants ar mežģīnēm un "oversized" ādas jakām.. Siltiem džemperiem un šikiem pērlīšu izšuvumiem

Rotaļīgais, izsmalcinātais 21. gadsimta bohēmas sievietes gars ir šī rudens/ziemas H&M Studio tēls. Viņa ir bezrūpīga, šarmanta, vienmēr gatava vakara valdzinājumam. H&M Studio tērpi tika demonstrēti Parīzes modes nedēļas laikā. Kolekcijā sievišķais mijas ar vīrišķo — tajā iekļautas vīriešu tipa žaketes, motociklistu un pilotu jakas, ko valkā virs brīvi krītošiem topiem un kleitām.

Manuprāt H & M rudens kolekcija iepriecina nu ļoti, ļoti. Gan materiāli, gan fasoni ir interesanti, kavitātīvi un ekskluzīva izskata. Šeit ar Jums dalos savos mīļākajos apģērbu gabalos, kuri man iekrita acīs viss vairāk un, kur dažus no tiem savā garderobē centīšos arī iegādāties. 4 .Septembris ir tepat, nav vairs aiz kalniem. Tāpēc uzsākot jauno mācību gadu - arī man ir nepieciešami jauni un skaisti sezonas apģērbu  papildinājumi garderobei. Cenu kategorija ir ļoti plaša no 20eur līdz pat 200 eur- viss atkarīgs no dizaina, apģērba matetriāla un kolekcijas. 

Vai jums patīk H&M? 
Gribēsiet uzmest jaunajai kolecijai aci arī veikalā? 
Es noteikti, elastīgais zilās krāsas džemperīts  ir mans must have. kā arī vēlos uzmest aci siltajiem vilnas džemperiem, kas mūsu platuma grādiem ir īpaši aktuāli. Sastāvs priecē... Kamielis, vilna & angora ir vārdu salikums, kurš mani pārliecina :) 
Bučas. 
Tiekamies 4 septembrī Galerija Cents H&M veikalā 





























Post Comment
ginta_b teica...

tas garais metelis patiik un gari zaabaki, kas daudzos modes izdevumos ir salikti, bildes vienmer smukas, visiem muguraa vienmer viss kas smuks, bet joprojaam neesmu nopirkusi neko ieksh HM

Auto Post Signature