Top Social

[ Beauty Review ] CLARINS Blue Orchid Face treatment oil




ENG: Clarins I brought home from London as it's impossible to buy it in Latvia. As my skin is super dry I am looking for all possible products that can help it to become more normal and more moisturised. I've read too many positive feedback about this product so I knew I will get it eventually! The consultant in Harvey Nickols was amazing she told how to use it, to breath in the scent before applying as it has such a relaxing scent. Her husband loves to use this product as well as it is overnight treatment. Called as a home spa. It is an oil based product but doesnt leave your skin oily or greasy.
This product is a 100% pure plant extracts.  Formulated with essential oil of patchouli blue orchid extract and hazelnut oil.. There is no other product like this with such a good ingredients ! 
Well so application is easy 2-3 drops in your palms, press them together, warm them up and then apply on your face with gentle press and release movements. Excess apply on your neck. 

Product 10/10 
Package: 10/10
Price: around 

I love facial oils- they are so perfect product for dry or dehydrated skin. As well the the application feels more luxury than applying any facial cream. As well You can apply this over any other corrective product. 

Lv: Clarins eļļu es atvedu mājās no Londonas, jo to nav iespējams iegādāties Latvijā. Tā kā mana āda ir ļoti sausa/ dehidrēta es izmēģinu visus iespējamos produktus, kas palīdzētu manai sejas ādai normalizēties. Par šo produktu biju lasījusi pārāk daudz labu varētu pat teikt lielisku atsauksmju. Un vienā mirklī sapratu, ka es pie šī produkta tikšu vienalga kādā veidā. Kosultante Harvey Nickols veikalā bija ārkārtīgi patīkama un izstāstija kā šo produktu lielot, ka var aromātu ieelpot pirms uzklāšanas, jo aromāts ir relaksējošs. Arī viņas vīrs lietojot šo produktu, jo šo produktu lieto uz nakti un uzklāšana arī ir vienkārša- 2-3 lieli pilieni plaukstās, saspiež, sasilda un tad uzklāj uz vaigiem, pieres, zoda un tad arī sejas vidusdaļā. Mazliet Spa sajūta mājas apstākļos.
Produkts ir uz eļļas bāzes, bet tas ātri iesūcas ādā un neatstāj to taukainu. 
Šis produkts is 100% no augu extraktiem. Nezinu otru produktu ar tik labu sastāvu. 
Produkts 10/10
Iepakojums 10/10 
Cena aptuveni 

Es sejas eļļas esmu ļoti iemīļojusi - lielisks produkts cilvēkiem ar  sausu vai dehidrētu ādu. Kā arī šī produkta lietošana man sagādā ekskluzīvākas sajūtas, nekā jebkura cita krema lietošana. Šo produktu varat uzklāt arī pāri jebkuram citam koriģējošam produktam.  


ENG: as well I got two lovely samples of Clarins range. 

HydraQuench Tinted Moisturizer - I give an absolute 10 points- this shade for me is just perfect and the product is light, easy to apply and natural looking on skin. This will be a top product for people who like natural coverage, easy appliance and super nice feeling ( moisturised) on skin. Adore the scent of the product and this product I will get my self full size for sure. 

Gentle Refiner - exfoliating cream with microbeads - I like it,but nothing WOW as HydraQuench really wowed me, then this product left me without any strong feelings. But still exfoliating is essential for your skin once or twice a week.

Have you tried any of these Clarins products? Or maybe you have another Favourite Clarins product? :) 
Have a fun day,
Talk to you soon! 
L.

LV: Vēl es ieguvu divus jaukus paraudziņus no Clarins produktu klāsta.

HydraQuench Tinted Moisturiser- es dodu 10 balles- tonis ir ideāli atbilstošs manam sejas tonim, produkta tekstūra ir viegla, viegli lietojama un izskatās ļoti naturāli. Šis varētu būt ieteicams produkts tām, kurām patīk dabīgs klājims, viegla uzklāšana un super patīkama sajūta ( mitrinoša) āda. Dievinu arī aromātu šim produktam un noteikti iegādāšos pilno iepakojumu. 

Gentle Refiner - exfoliating cream with microbeads- patīk, bet nekāda WOW momenta salīdzinoši ar HydraQuench to lietojot nebija. Bet neaizmirsīsim, ka skrubis ir jālieto vienu vai divas reizes nedēļā pēc vajadzības un ādas stāvokļa, lai to saglabātu skaistu un mirdzošu.

Vai esat mēģinājušas kādu no šiem produktiem? Vai varbūt jums ir kāds cits labs produkts no Clarins zīmola? 
Lai jums jautra diena,
Uz drīzu sarunu! 
L. 



Post Comment
Velvet mimosa teica...

Es skatījos uz šo sēriju, bet taukainai ādai, arī ļoti labas atsauksmes, bet vēl neesmu iegādājusies, paskatīšos, kas notiks man ar seju pēc bērna, varbūt vairs nevajadzēs! :D

Camille Sugar teica...

Es arī skatījos uz sēriju taukainai ādai :)

Unknown teica...

Tā gan ir :) bērniņš maina daudz ko :) bet šī līnija šķiet visa ir laba, bet par savu varu teikt, tikai to labāko :)

Unknown teica...

Njā, par to es neko diemžēl nezinu .. :(

Auto Post Signature