Top Social

[ Used it and liked it? #1 ] Hair Care

Hey, Angels :)

ENG: Hair care  is something very individual. But I am willing to try all possible products on earth to get a super lovely and good hair. As I think  - hair is every girls most important feature.  So these are products I've tried recently. 

LV: Matu kopšana ir kaut kas ļoti individuāls. Bet esmu gatava izmēģināt visus iespējamos produktus uz pasaules, lai tiktu pie jaukiem un labiem matiem. Kā man škiet - mati ir katras meitenes galvenā rota. Šie ir produkti, kurus esmu izmēģinājusi pēdējā laikā. 

SHAMPOO/ Šampūns

*PRO VOKE - Touch of Silver  Twice a week brightening shampoo:  Very good one, worth buying
/ Ļoti labs tonējošais šampūns  ir vērts iegādāties
*Schwarzkopf BC Bonacure - color save:  nothing special/ nekas īpašs
* Toni&Guy Cleanse - shampoo for damaged hair: I love Toni & Guy products / Dievinu Toni & Guy produktus
* L'Oreal Elvital Fibralogy thickening shampoo: Such a nice everyday shampoo gives hair a nice volume. Not bad and not the best. / Jauks ikdienas šapmūns, kurš piedod apjomu. Nav ne slikts, ne labākais. 

STYLING/ Veidošana

* Schwarzkopf Got2Be curled up curling mousse - The best I had but no more available ;( / Labākā kāda man ir bijusi, tikai vairs nav pieejamas
* SYOSS Glossing hold hairspray - Already using second bottle/ jau lietoju otro pudelīti 
* TIGI Bead Head Headrush gloss -  Amazing gloss with a super bad bottle as I am throwing out it only 2/3 used. It doesn't spray any more ;( /   Perfekts spīdums ar super sliktu iepakojumu, jo sviežu laukā tikai 2/3 izlietotu. Jo vairs nekas nepūšas vairs ārā ;( 
* KEUNE Brilliant Gloss spray - My second favorite after TIGI but this one I will repurchase. / Otrais pēc favorīta no Tigi, bet šo es iegādāšos atkārtoti ( uzticams iepakojums) 
* Schwarzkopf Got2be straight on 4 days -  won't comment/ Atturēšos no komentāriem 
* AVON advanced techniques  Moroccan argan oil - well before I knew what's Biosilk and Moroccan oil I thought this is quite well / Pirms es zināju, kas ir Biosilk un Moroccan eļļa man šķita, ka šai nav ne vainas. 

CARE/ Kopšana

*Schwarzkopf Repair Rescue - smooth express - somehow I didn't felt any difference/  Kaut kā es nejutu pilnīgi nekādu efektu.
* Schwarzkopf BC BONACURE - Fibre force treatment - Going for full range of these- really cool/ Iegādāšos pilnu komplektu no šīs līnijas- ļoti labs efekts
* L'Oreal Elvital fibralogy conditioner  - the same as shampoo goes really good with thickening treatement. Loved the smell- like some sweets :) / Tāpat kā šampūns lieliski iet kopā ar biezinošo kremu. Man ļoti patika aromāts- kā konfektes :)
*L'Oreal Elvital  Color-vive miraculous elixir - OMG as much as I hated it in the beginning  and at this point there is nothing I mean nothing can make my hair after washing feel so sleek. MY MUST HAVE / AK VAI, lai cik ļoti šo produktu es ienīdu iesākumā, bet šobrīd nekas es tiešām domāju, ka pilnīgi nekas cits nespēj manus matus pēc mazgāšanas padarīt tik gludus kā šis produkts. Mans MUST HAVE



ENG:  Have you tried any of these products? I feel like there is no magical cure on the planet for my blond hair - or I just haven't found them yet...  What are your super saver products?
Have a lovely day
L.

LV:  Vai Jūs esat lietojuši ko no šiem produktiem? Man sāk šķist, ka nepastāv un planētas kāds brīnumlīdzeklis maniem matiem- vai arī vienkārši to nēesmu atradusi... Kuri ir jūsu super glābēj produkti? 
Lai Jums jauka diena,
L.
Post Comment
SantaKudreņicka teica...

L'Oreal Elvital Color-vive miraculous elixir, jāaa šis ir Super labs līdzeklis, kas padara matus īpaši mīkstus un gludus. Pirmajā dienā pēc matu izmazgāšanas un šī produkta izsmidzināšanas, mani mati pat ļipā negrib stāvēt, tik gludi un zīdaini, ka slīd ārā no gumijas. he

Anonīms teica...

Provoke ir pret dzeltenumu?
Man avon eļļa tāpat šķiet labāka par biosilk. :D

Camille Sugar teica...

Man Fibralogy līdzekļi arī patika :)

Laura teica...

Fibralogy man arī bija, normāls, bet jā, nekas īpašs.
Mani favorīti ir Aussie un Giovanni (pēdējo var tagad nopirkt arī Douglas un lielajos rimčikos, bet es pasūtu no iherb.com pa lēto)

Unknown teica...

Jā, Pro.voke pret dzeltenumu- lielisks produkts. Abas ar mammu lietojam in priecājamies :)

Unknown teica...

Uz tiem Giovanni arī metu acis.. Ir daži, kurus gribas pamēģināt :) būs jāpapēta cenas iherb ;) paldies

Zanda teica...

Mani superglābēji matiem, ir labs attīrošs šampūns matiem. Matu kvalitāte pirmkārt nāks no gēniem un otrkārt no regulāriem friziera apmeklējumiem, bet labi attīrošs šampūns ir zelts, vismaz maniem matiem.
Kādreiz man patika Miraculous eļļa no Garnier, bet lietojot trešo iepakojumu sapratu, kas tā eļļa neko nedod, vismaz redzamu vairs neko.

Anonīms teica...

Šo var Drogās nopirkt? :)

Auto Post Signature