Top Social

[ Men Fashion ] Carrera By Jimmy Choo

CARRERA UN JIMMY CHOO PIEDĀVĀ VĪRIEŠU SAULESBRIĻĻU KAPSULAS KOLEKCIJU 

Carrera un Jimmy Choo ar prieku paziņo par ekskluzīvas kapsulas kolekcijas ieviešanu tirgū -Carrera by Jimmy Choo saulesbrilles vīriešiem; šī kolekcija ir turpinājums pagājušajā gadā ieviestajai, veiksmīgajai Carrera by Jimmy Choo saulesbriļļu kapsulas kolekcijai sievietēm. Šis notikums iezīmē Jimmy Choo pirmos mēģinājumus vīriešu saulesbriļļu kategorijā, paplašinot esošo vīriešu apavu, somu un nelielo ādas priekšmetu piedāvājumu.

Kolekcija apvieno Carrera kompetenci saulesbriļļu ražošanā un aizrautīgo pieeju ar iedzimto pārliecību, brīvo attieksmi un neslēpti vīrišķīgo stilu, ko pauž Jimmy Choo vīrietis, piedāvājot unikālu un uzmanību piesaistošu modeļu sēriju, kuru rotā Jimmy Choo vīriešu kolekciju zīmīgākie elementi.

Carrera jaunāko bestselleru Carrera 6000 raksturo atšķirīgas formas briļļu kājiņas, kas pieejamas trīs apdarēs, apvienojot augstu sniegumu un modīgi aktuālu estētiku. Neparastais darbs ar Optylmateriālu ļauj izmantot zīdu, kas tiek iestrādāts saulesbrillēs, kuras raksturo kontrastējošas krāsas, kamuflāžas apdrukas ar slēptiem burleskas siluetiem, izsmalcinātas detaļas un dumpīga humora izjūta.

Carrera by Jimmy Choo saulesbriļļu kapsulas kolekcija būs apskatāma arī jaunajā Jimmy Choo2014. gada rudens/ziemas sezonas vīriešu kolekcijas reklāmas kampaņā, kurā filmējies britu aktieris Kīts Haringtons (Kit Harington).


MELNA KROKODILĀDA - ZAĻA KAMUFLĀŽA UN GREZNAS SPOGUĻSTIKLU LĒCAS
Šis modelis apvieno mirdzošu krokodilādas rakstu uz melni matētas priekšējās daļas un briļļu kājiņām. Briļļu kājiņu iekšpusē redzama Jimmy Choo raksturīgā kamuflāžas apdruka ar slēptiem burleskas siluetiem. Greznās spoguļstiklu lēcas veido negaidīti spocīgu efektu lēcu priekšpusē, dūmakainā gaismā atklājot slēpto burleskas siluetu. Modeli papildina sudrabots logotips, kas iestrādāts briļļu kājiņu ārpusē.

MATĒTI MELNA – ZAĻA KAMUFLĀŽA
Šo modeli raksturo kontrastējoša, matēti melna priekšējā daļa ar Jimmy Choo raksturīgo apdrukāto, kamuflāžas zīdu ar slēptiem burleskas siluetiem uz briļļu kājiņām. Modeli papildina sudrabots logotips un brūnas briļļu lēcas.

SMILŠKRĀSAS KAMUFLĀŽA – BRŪNI MATĒTAS
Šis modelis pieejams ar Jimmy Choo raksturīgo kamuflāžas apdruku ar slēptiem burleskas siluetiem smilškrāsas zīda apdrukās priekšējā daļā un briļļu kājiņu iekšpusē, kontrastējot ar brūni matēto briļļu kājiņu ārpusi. Modeli papildina zeltīts logotips un pelēkas lēcas.


Carrera by Jimmy Choo kolekcija vīriešiem būs pieejama no 1. septembra Jimmy Choo butikos visā pasaulē un ekskluzīvi tiešsaistē MrPorter.com
Post Comment

Auto Post Signature