Top Social

[ Make-up ] Testing products


ENG: Well today a post about my work as a make-up artist & stylist.. I try to test all products on myself before using them.  As in these pictures I have 2 different foundations plus one side is with a hd powder & one is without...  
Other thing is one eye has shadows on the lid & under the eye the other ine jas just in the lid.  So you can see the eyes look really differnet just cause I used 2 different techniques. I like better when when top and bottom is shaded. Gives eye a deeper and more acurate look.  Isuggest everyone to add a shadow to the undereye lid at least for 1/3 from the outter corner to give the balance to the make-up. 
Foundation on left side is MUFE HD 140 nr & on the other side is Maybelline better skin + on Top Inglot HD powder 45.
Both sides looks good...  MUFE HD. Foundation gives lovely matt look... But INGLOT HD powder adds   Healthy glow to the skin. So it wont give you a matt look for photography. 
Is it important for you to use Professional make-up products or you choose to use products that works well for you but are less pricey? 
Have a fun day, 
L.



LV: Šodien pastāstīšu par savu darbu kā vizāžistei un stilistei.  Es cenšos izmēģināt pirms pielietošanas darbā visus produktus u sevis. Tātad šajās bildēs esmu izmantojusi 2 dažādus tonālos kremus, un vienai sejas pusei pa virsu vēl ir uzklāts HD pūderis. 
Otra lieta ko vēlējos apskatīt ir dažādi acu ēnojumi. Vienā pusē acu ēnas ir tikai uz plaktiņa, bet otrā gan uz plakstiņa, gan zem acs.  Šādi var ļoti labi redzēt atšķirību. Man labāk patīk tā acs, kur ēnojums ir līdzsvarā- gan augšā, gan apakšā. Iesaku arī ikdienā veidojot acu make-up acs apakšējo plakstiņu ieēnot kaut vai lidz 1/3 no ārējā stūra . Acs ir izteiksmīgāka un ar dziļāku skatienu. 
Tonālais krems kreisajā pusē ir MUFE HD 140 nr un labajā pusē Maybelline better skin + INGLOT HD pūderis nr45.
Abas puses bildē izskatās lieliski. MUFE tonālais krems ādai piešķir gludu, matētu nobeigumu, bet INGLOT HD pūderis piešķir sejai vieglu mirdzumu.  Nav svarīgi uz kāda tonālā krema jūs šo pūderi izmantosiet, tas nedos matētu nobeigumu fotogrāfijās. 
Vai jums ir svarīgi lietot profesionālo kosmētiku vai arī jūs izvēlaties produtkus, kuri pilda savu funkciju labi, bet ir lētāki? 
Lai jautra diena,
L.



Full used product list / Pilns izmantoto produktu saraksts

FACE
MUFE HD foundation 140
Maybelline better skin foundation
St tropez  skin illuminator - violet
MUFE sculpting kit
INGLOT HD powder 45
NOUBA - blush on bubble 41 

EYES
MUFE shadows - 35, 127 
MAC - uninterrupted 

LIPS
Maybelline - Color sensational- 725 Tantalizing taupe

EYEBROWS
Christian Fay - Charcoal

Post Comment
Arta teica...

man arī noteikti patīk tā puse, kur uz acīm ir ēnas gan augšā, gan apakšā. :) Man nav tik svarīgi, vai tā ir profesionālā, bet ir svarīgi, lai pilda funkcijas, kas tam paredzēts - tas var būt gan no prof. plauktiņa, gan no parasta. :)

Unknown teica...

Kaut kā savu 6 gadu laikā, ko profesionāli strādāju ar klientiem esmu sapratusi, ka produkta cena nekādi neapliecina produkta kvalitāti. Nekaunos arī uzvsaviem klientiem izmantot Loreal, Maybelline un citus produktus no neprofesionālā gala. :)

Zanda teica...

Man jau liekas, ka pat ar vislētāko dekoratīvās kosmētikas produktu, ja ir iemaņas var tā uzkrāsot, ka neviens nekad nepateiks, kas ir likts uz sejas, bet,protams, tas prasa iemaņas.
Kas man personīgi sāk kaitināt ir tas, ka vienīgais pats svarīgākais produkts sejai no budžeta gala praktiski labs nav atrodams ir tonālais krēms, it īpaši, kad runa iet par toņiem. Savai sejai nevaru atrast to īstu medus toni tonālajam, jo viens būs pārlieku dzeltens un mana seja būs dzeltene, bet ķermenis neitrāls, vai otrādi - rozīgs, kas dienas gaismā nedaudz ir redzams, pat ar visu sapludināšanu. :(

Unknown teica...

Zin, es teikšu tā- ar sūdīgām ēnām - matētām es neko ar visu savu profesionalitāti neizveidošu. Vismaz neizveidošu tā kā uzskatu par labu un kvalitatīvu galarezultātu. Ja tās ir birstošās ēnas, tad gan nav svarīgi vai pa 0.70 centiem Rimi vai 18eur no MUFE.
Un kas tavuprāt ( cenu kategorijā_ Ir Budžeta tonālais krems?

Auto Post Signature