Top Social

[ Make-up review ] Maybelline New York Matte Maker powder

Hey, Pretty! 


ENG: Maybelline New York in august offers new mattifying powder - Matte Maker! Maybelline’s new face powder with millions of powerful mattifying particles! Instantly absorbs oil and blends seamlessly with your skins tone and texture, for a perfectly flawless matte finish. I've been using this powder for a while and I use it to set foundation and to mattify t-zone. it doesn't feel heavy and is invisible on face.  In every pro kit has to be a matt powder, as well for every girl it will be useful. Compact powder is more practical than loose one to carry around and use everywhere u go. Mine powder was a bit stuck when I first tried to open it, but man had can be very useful in these situations.  But for a really oily skin this wont be a saver.  Reviews as well aren't the best cause this powder is compared with Rimmer Mattifying powder. Overall if you need matt powder that sets your base well for a low price, then this can be the one. 
Product is available in 5 shades. Mine is 20 Nude Beige - and it is actually pretty good one.

Product: 7/10
Packaging: 2/10
Price: 8/10


LV: Maybelline New York augustā piedāvā un iepazīstina ar savu jaunāko inovāciju- matējošo pūderi Matte Maker! Tas noņem lieko sebumu, matē sejas ādu un pielāgojas tās tonim. Šo produktu lietoju jau kādu laiku un man ļoti to patīk izmantot tonālā krema fiksēšanai un T-zonas matēšanai. Produkts nerada smaguma sajūtu un nav ļoti pamanāms un tas neaizsprostos poras. Katrā profesionālajā koferī jābūt ir matētajam pūderim, tāpat arī ikvienai meitenei tas būs noderīgs. Kompaktais variants ir daudz parocīgāks ikdienas lietošanai un nēsāšanai līdzi rokas somiņā. Manējam gan vāciņš bija iesprūdis uzreiz un tikai vīrieša palīdzība man deva iespēju tikt pie produkta testēšanas. Bet šķiet, ka šis taukainai ādai nebūs tas lielākais palīgs. Atsauksemes ar nav tās satriecošākās un salīdzina ļoti ar Rimmel matējošo pūderi. Vienvārdsakot, ja vajadzīgs fiksējošs pūderis, tad šis cenas dēļ ir dikti ok :) 
Produkts pieejams 5 toņos. Man ir tonis 20 Nude beige - un šis tonis ir patiesi diezgan jēdzīgs. :) 

Produkts: 7/10
Iepakojums: 2/10
Cena: 8/10
Nopērkamas - Drogas, Douglas, t/c Rimi un Maxima
Rekomendējamā pārdošanas Cena - 6.49 EUR






ENG: Have a super unforgettable day :)
Hugs ,
L.

LV: Lai jums neaizmirstama diena :)
Apskāvieni, 
L.
Post Comment
IceCream teica...

Šis nav pirmais matētais no Maybelline. Pirms tam bija Dream Matte Powder,

Unknown teica...

Bija... šķiet, ka to nomainīja šis, tapēc veicu labojumus un iebīdu tekstu pareizā gultnē - paldies, par korekcijām ;)

Zanda teica...

Man šis patīk. Man ir kombinēta āda, un ar labu bāzi pamatā + nostiprinot tonālo ar šo, visas dienas garumā grims turas labāk. Lai gan vienu dienu pamēģināju nelietot šo pūderi un atšķirība bija. Bet, jā, tas iepakojums ir riktīgi neparocīgs, it īpaši ja jānēsā līdzi somiņā :)

Auto Post Signature