Top Social

[ Lookbook ] Friday chic casuals

Hey, stars!


ENG: This is sharing you a bit of me.. I have come to the point that I feel my taste in fashion is changing a lot at this time. I really love comfortable clothes, but I try to keep them chic and with a feminine twist. Last friday I went with my friend for a lovely dinner and as we were going there with bikes, no dress or high heels wasn't appropriate but I still wanted to have it elegant. Jacket is and aways will be the clothing piece that will make you look more elegant no matter what you are wearing. So I went for Zara- pants, jacket, River Island - top, converse - sneakers & H&M black bag with lovely details :) So now I am clearing out my closet and will sell all my well kept clothes for a few euros... I think someone will be able to find their pearls :)
Do you have a permanent style or you like to mix it or different seasons allows you to change your style? What are the reasons why you like and wear something ? 
Hope you have a good week,
with Love
L.

LV: Šoreiz padalīšos nedaudz ar/ par sevi. Esmu nonākusi līdz punktam, kad mainās mana gaume attiecībā uz apģērbu un šoreiz tā pamatīgi. Es tiešām mīlu ērtas drēbes, bet man patīk saglabāt  to elegantu un sievišķīgu. Pagājušajā piektdienā devāmies ar draudzeni vakariņās uz restorānu, bet devāmies turp ar riteņiem, tapēc kleitas un augstpapēžu kurpes palika mājās. Tomēr neskatoties uz riteņa esamību vēlējos tik un tā izskatīties "zolīdi". "zakete ir un vienmēr būs apģērbs, kurš liks jebkuram apģērba komplektam izskatīties elegantāk. Tā nu es izvēlējos Zaras bikses, žaketi, River Island krekliņu, converese - kediņas un H&M somiņu ar superīgajām detaļām. :) Patreiz veicu pamatīgu skapja revīziju, kuru izpārdošu par dažiem eiro gan blogā, gan cerams septembrī Andele Mandele kopā ar savu draudzeni " šopaholiķi" Paula, jā, es par Tevi ;) :* Domāju, ka kāds noteikti tiks pie kādas viņam noderīgas pērles :)
Vai jums ir izveidojies nemainīgs stils vai jums patīk mainīties vai izvēlaties dažādās sezonās dažādu stilu? Kas ir tie iemesli kapēc ģērbjaties tieši tā un izvēlaties konkrētos apģērbus? 
Ceru, ka jums ir lieliska nedēļa,
Mīlestībā
L.




Post Comment
SantaKudreņicka teica...

Es nestceros, kad pēdējo reizi pirku sev jaunas drēbītes. :/Taču skapi esmu uztīrījusi līdz minimumam, nu ir arī vieta jaunām štātēm.he
Ir zināms jau precīzs datums par Andeli -mandeli?:) Noteikt gribu iegriezties. :))))

Unknown teica...

13 septembris! ;) ķīpsalas halle :)) es ar cenšos skapi līdz maksimumam iztīrīt, bet bremzē- šitas tik smuks, šitas bija tik dārgs :D sviests kaut kāds

Anonīms teica...

Dikti labi izskatās, bet vai nav par biezu priekš vasaras?
Man stils mainās atkarībā no sezonas. :) Smieklīgākais, ka visvairāk skapī ir vasaras drēbju, bet vasaras ta mums tik īsas.

Unknown teica...

Vasarai iespējams ir par biezu, bet mīšanās ar riteni uz restorānu manā apziņā prasa kaut cik zolīdu apģērbu . :) karsti bija ļoti- to
Gan atzīstu ;) uuu vasaras drēbes .. Ehh tas gan jauki :)

Auto Post Signature