Top Social

[ Lifestyle ] simply casual days



ENG: well well when u work 6 days a week for 12h you start to forget that you are a stylist, make-up artist or even a girl... It important for me to feel warm & comfortable, so I sometimes forget that it is actually quite nice to go for all black look ( always works) and add a bit of some bright color. Last week I went minimal in everything. Even Spending time by the mirror or by the closet. So sneakers, pants & top so quick & easy. + ponytail & just basics for a make-up ( cream+ eyebrows + mascara) ! & Thats it. Kiehls Ultra Facial moisturiser with SPF 30, INGLOT secret volume mascara & Christian semi-permanent eyebrow shadows. Plus I added 2 photos of my beauty corner at my room. It is a pretty mess during these days. And I wil mention that most of the products are in my make-up case luckily well packed as I carry them around for shoots and client meetings :) is this just me or you too sometimes forget to look after your self when you are/ if too much in to work? 
Hope you have a nice week - I have it crazy cool - All in one :) 
Hugs,
L.

LV: tātad, kad tu strādā 6 dienas nedēļā pa 12h dienā, tu sāc aizmirst, ka esi stilists, vizāžists vai pat meitene... Man galvenais ir justies ērti un silti, tapēc reizēm aiz irstu, ka patiesībā pavisam veiksmīgi ir izvēlēties pilnībā melnu apģērbu kombināciju ( piemērota visam un vienmēr) un pievienot nedaudz spilgtas krāsas. Iepriekšējā nedēļā minimāls bija it visā. Pat laik pavadīšanā pie spoguļa vai skapja. Tapēc kedas, bikses & krekliņš ir ātra un vienkārša izvēle. + zirgaste & pavisam paši kosmētikas pamati. ( krems + uzacis + skropstu tuša ) un tas arī viss. Izmantoju Kiehls Ultra facial kremu ar SPF 30, INGLOT secret volume skropstu tuša un Christian uzacu ēnas. Beigās pievienoju 2 bildes ar manu skaistuma stūrīti istabā. Izskatās diezgan nekārtīgi, bet tā tas izskatās šajās dienās.  Vēl pieminēšu, ka lielākā daļa produktu ir manā make-up koferī, jo sanāk katru dienu to nēsāt līdz uz darbiem vai pie klientiem. :) Vai tā ir tikai man vai arī jūs dažreiz aizmirstat parūpēties paši par sevi, kad jums ir/ east par daudz darbā? 
Ceru, ka jums ir jauka nedēļa- man tā ir traka, bet forša- viss vienā :) 
Apskāvieni,
L.

Top: AllSaints, Pants: Sinsay, Sneakers: Converse, Vest: Guess










Post Comment
Arta teica...

man patīk tavs stūrītis un, ja godīgi, kuram ikdienā, ja ir visādi darbi darāmi, tas ir perfektā kārtībā? :D

Unknown teica...

Šķiet lasot citus blogus visiem istabās tāds minimālisms- viss tik perfekti salikts! Nekā lieka. Un tad rodas sajūta, ka es vienīgā neprotu visu saorganizēt :D

Velvet mimosa teica...

Man patīk kā izskatās stūrītis, bet zinot sevi - man jau sen būtu sagāzts, izlijis, izmētāts, tāpēc es tagad visu saorganizēju kumodē, a kumodē ir kastes.

SantaKudreņicka teica...

Sauciet mani par dīvainu, bet man vienmēr ir paticis skatīties uz savu draudzeņu nekārtīgo kosmētikas stūrīti. :) Tur slēpjas kaut kāda sava veida burvība. he Lai gan nekārtīgi, bet man patīk.

Unknown teica...

Kādās kastītes tev viss ir salikts? Varbūt arī es ko līdzīgu varētu pamēģināt :))

Unknown teica...

Šķiet vienīgais kā to var nodaukt ir par parocīgi visu atrast stūrīti :D bet arī man patīk okšķerēt pa aizkrautākām un Nekārtīgākām vietām. :)

Arta teica...

noteikti ne tu viena - man tieši tas pats :D man tikai ir palodze, jo tur blakus ir spogulis :)

Auto Post Signature