Top Social

[ FASHION ] Lauma Lingerie

Jaunās 2014./2015. gada rudens/ziemas sezonas kolekcijas



LV: Jauno rudens/ziemas sezonu uzsākot, Baltijas vadošais veļas ražotājs Lauma Lingerie nāk klajā ar jaunu un īpaši izsmalcinātu veļas kolekciju, galveno uzsvaru liekot uz sievietes trauslumu, jutekliskumu un kārdināšanas mākslu, kas nenoliedzami iet roku rokā ar mīlestību pret sevi un savu emociju un jūtu izzināšanu. Par galvenajiem iedvesmas avotiem jauno kolekcijas modeļu radīšanā zīmola dizaineriem ir kalpojuši šosezon tik aktuālais renesanses perioda krāšņums un bagātība, dabas pārsteidzošā dažādība, kā arī sievietes nebeidzamais spēks un valdzinošā noslēpumainība.

Apvienojot šos bagātīgi izmantotos elementus, Lauma Lingerie piedāvā 30 jaunas un aktuālas veļas kolekcijas, kas lieliski iederēsies ikvienas daiļā dzimuma pārstāves garderobē gan agros rudens mēnešos, gan arī garajā ziemas periodā, apliecinot cieņu pret sevi, ceļot pašapziņu un atraisot juteklību. Visdažādāko piegriezumu un materiālu apakšveļas modeļus šosezon papildina arī tādi sievišķīgi “ieroči” kā ķermeņa formas izceļošas korsetes, eleganti zeķturi, gaisīgi peņuāri, smalki halāti, romantiskas nakts kleitas, kā arī tām pieskaņoti aksesuāri īpaši jutekliskas noskaņas radīšanai – nakts brilles, puscaurspīdīgi cimdiņi un pat grezni rotātas kāju prievītes. Būtiski, ka arī šajā sezonā plašā klāstā tiek piedāvāti jau pavasara/vasaras kolekcijās ieviestie šobrīd tik aktuālie jauninājumi – krūšturi ar mīkstajiem kausiņiem, kas ir īpaši pielāgoti mazajiem izmēriem, kā arī vairāk nekā četri dažādi biksīšu modeļi ar jebkurai gaumei piemērotām vidukļa līniju variācijām.

Visprecīzāk jaunās kolekcijas veļas modeļus raksturo tādi elementi kā ēteriski gaisīgi, maigi un viegli materiāli, romantiskas mežģīnes un smalki izšuvumi, renesanses perioda krāšņums un bagātība, zīdains mirdzums, dziļas, bagātas un piesātinātas krāsas ar raksturu un dabas gammas skaistākie toņi, izmeklētas griezuma līnijas, noslēpumains puscaurspīdīgums, kā arī vijīgas atlasa lentes, kas nepārprotami apliecina, ka veļa patiesi ir izcils instruments kārdināšanas mākslas radīšanā.


“Man ir patiess prieks, ka zīmols Lauma Lingerie kļūst aizvien globālāks un ar Baltijas reģionam raksturīgo estētiku un gadu gaitā izkopto, pārbaudīto kvalitāti spēj uzrunāt sievietes ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē. Šobrīd mūsu ražotā produkcija ir nopērkama jau vairāk nekā 20 dažādās valstīs, tostarp arī tādās salīdzinoši tālās zemēs kā Albānija un Saūda Arābija. Šī globālā līmeņa atzinība sniedz milzīgu gandarījumu un motivē paplašināt uzņēmuma veikalu tīklu vēl arī daudzās citās valstīs un kontinentos, kas ir arī viens no mūsu nākotnes plāniem,” komentē Lauma Linegrie valdes priekšsēdētāja Linda Matisone.














KOLEKCIJAS: Laura, Felicita, Ornella, Mertella, Grace, Abia, Silk Rose, Sapphire, Aretta, Miracle, Rovena, Adore, Randez-vous, Rebecca, Melisa, Emilia, Sweet Rose, Purple Mood, Elisabeth, Charleston, Luxury, Obsession, Promise, Tuxedo (Deep Blue, Avant-garde, Madeline, Sunrise, Gepard, Frida, Leticia, Kimberly, Praline).

KRĀSAS: gaišu pasteļtoņu un bagātīgi piesātinātu un dziļu krāsu pretstati - violetie, tumši zilie, sarkanie, zelta, niansēti tumši pelēkie un melnie toņi, rožu ziedlapu maigās nokrāsas un rudens ziedu harmoniskā dažādība, kā arī citas dabā sastopamas toņu saspēles ūdens, debesu, mākoņu un zāles stiebru nokrāsās.

RAKSTI UN DETAĻAS: romantiskas mežģīnes un smalki izšuvumi, elegants un viegli izsmalcināts mirdzums, renesanses laikmetam raksturīgo zelta rotaslietu un dārgakmeņu imitācijas, meistarīgi dabas motīvu apdruku zīmējumi, vijīgi rotājumi un atlasa lentes, noslēpumains puscaurspīdīgums, izmeklētas griezuma līnijas.

MATERIĀLI: ēteriski, gaisīgi un viegli audumi, dižciltīgi žakarda satīni, elastīga kokvilna un viskoze, smalkas mežģīnes, izsmalcināts atlass un maigs tīkliņaudums





AS Lauma Lingerie

AS Lauma Lingerie ir Baltijā vadošais veļas ražotājuzņēmums, kas savu darbību aizsāka 2005. gada nogalē un jau ir ieguvis plašu atpazīstamību ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā un citur pasaulē. Zīmola darbības pamatā ir vēlme radīt veļu, kas ikvienai sievietei ne tikai ļauj justies maksimāli ērti, bet arī palīdz pilnveidot savu ķermeni, akcentēt tā skaistumu un celt pašapziņu, tajā pašā laikā neaizmirstot arī par tādām neaizstājamām vērtībām kā kvalitāte, dizains un oriģinalitāte. ŠobrīdLauma Lingerie produkcija ir nopērkama vairāk nekā 20 pasaules valstīs 54 zīmola firmas veikalos, no kuriem 20 atrodas Latvijā, turklāt 2013. gada vasarā Lauma Lingerie kļuva arī par vienu no 25 Latvijas eksportētājuzņēmumiem, iegūstot prestižo The Red Jackets apbalvojumu.

Lai Jums super diena,
L.
Post Comment
Anonīms teica...

Ceturtais komplektiņš no augšas ļoti skaists :)
Šādos rakstos gribētos arī kādu tavu komentāru par tēmu klāt :)

Unknown teica...

Manuprāt veļa ir labas kvalitātes un skaista sizaina, tapēc arī dalos ar šādu info, kā arī viena no jaunajām kolekcijām saucas Laura :) sentimentāli, bet fakts, ka mani tas uzrunā :)
Jaunkādu laiku atpakaļ stāstiju, ka cenšos katru mēnesi iegādāties jaunu apkašveļas komplektu. Un šie ir gana elegantiun sievišķīgi, lai par tiem runātu :))

Auto Post Signature