Top Social

[ Beauty review ] So Couture


Volume Million Lashes So Couture





ENG: Oh this mascara looks for a million - Purple & gold tube looks so luxurious. Love the packaging. 
Other way- this is such a cool new product! If i look at this product more deeper then this is a pretty cool newcomer. First mascara with a fragrance. You will achieve sophisticated look, wich provides silk formula and very soft high precision brush. Composition has a unique formula 75% licquid silk technology that contains valuable oils, silk proteins and black pigments.
Couture eyes will give a airy volume and accurately divided lashes, cause the secret of this mascara is in the unique and soft brush that contains 408 soft un small bristles. 

LV: Šī skropstu tuša izskatās uz milijonu. Violeti zeltainā tūbiņa izskatās tik izsmalcināti. Dievinu šo iepakojumu.
Ja no citas puses vērtēju šo produktu, tad tas ir lielisks jaunums. Pirmā skropstu tuša ar aromātu. Tiks panākts izsmalcināts acu skatiens, ko nodrošinās zīda formula un īpaši mīksta augstas precizitātes birstīte. Sastāvam arī ir unikāla formula 75% šķidrā zīda tehnoloģija satur vērtīgas eļļas, zīda proteīnus un melnos pigmentus.
Couture acu skatiens būs ar gaisīgu apjomu un precīzi atdalītām skropstām, jo tušas noslēpums rodams neatkārtojamajā īpaši mīkstajā birstītē, kura sastāv no 408 īpaši maigiem maziem sariņiem.



ENG: Thank you to Santa, that inspired me for my minimalist look. So I offer you my looks. Simple classic. Used So Couture mascara , super liner & Color Richie extraordinaire lip gloss 301 Rouge Soprano

LV: Paldies Santai, kura izveidoja savu minimalist look. Šeit piedāvāju arī savus variantus. Vienkārša klasika.  Izmantojot, So couture skropstu tušu, Super liner un Color Richie extraordinaire lūpu spīdumu tonī - 301 Rouge Soprano







ENG:  And for my Glamourous look I added Color Richie eyeshadows - 006 All night blue. 

LV: Un mans Glamourous look  tika papildināts ar Color richie acu ēnām - 006 All night blue 






ENG: What do you think? Do you like my looks? I love Loreal Super liner. It is so easy to work with it and achieve a precise lines. This has to be a must have for everyone loving eyeliners. Extraordinaire lipglosses are so cool to use during the day. Lips are moisturised but with a good hold.
Hope you all are well. Sending you Lots of love.
L.

LV: Ko jūs domājat? Vai patīk manis izveidotie varianti? Es dievinu Loreal Super liner. Ar to ir tik viegli strādāt un panākt precīzas līnijas. Šis produkts noteikti ir tā vērts, lai to iekļautu savā must have sarakstā.  Extraordinaire lūpuspīdumi ir forši lietošanai ikdienā. Lūpas tiek mitrinātas, bet arī noturība ir laba. 
Ceru, ka jums viss ir labi. Sūtu jums daudz mīlestības.
L.









Post Comment
Bubio teica...

Abas variācijas lieliskas! :)

SantaKudreņicka teica...

Man patīk abi glamūrīgie koptēli! :) Ko smukam padarīs?! he

Zanda teica...

Ļoti smuki! :) Man pirmais variants liekas tīri pat ikdienišķs, bet otrais tiešām tāds glamour stila :)

Unknown teica...

Paldies ;)

Unknown teica...

Ah, njus man pirmais tāds galīgi simple ( kā jau minimalist) liekas. :)

Unknown teica...

Es jau tā kā arī viņus nebāzu vienā glamūra maisā :D varbūt apģērbs pirmajam par šiku :D Bet paldies par jaukiem vārdiem ;)

Unknown teica...

Great review! Love the purple color of the mascara♥

Lakshmi in Trance

Velvet mimosa teica...

Man ļooooti patīk Tava jaunā matu krāsa, šī nav līdzīga Tavai dabīgajai? Ļoti harmoniski izskatās!

Unknown teica...

It is pretty amaing yeah!

Unknown teica...

Paldies :) prieks dzirdēt :) kaut ko tuvāk savai kā reiz gribēju- bet man nav īsti saprasšanas kāda tad tā dabīgā dotajā mirklī īsti ir :)) ja ataugs skaisti, tad nekrāsošu vairs :)

Auto Post Signature