Top Social

[ Beauty review ] Organic BiO2You Facial Cleanser

Hey, Sunshines! 




ENG:  Today about my newest facial cleansing product from BiO2You. And first product from this brand. I like to wash my face after using make-up remover. It gives me a super nice feeling to my face. I use this on a wet face and remove it with a natural sponge. Love the smell - but this will be individual as it really smells like seabuckthorn. And I love organic things...  so this is my second creamy cleansing product for face. I kind of truly love this kind of products and I feel my skin too. Easy to use and lovely feeling.  
 Do you use this kind of facial cleansers? Have you heard anything about this brand? 
Have a super lovely day superstars 
Hugs

Product: 10/10
Packaging: 10/10
Price: 8/10

LV:  Šodien par manu jaunāko sejas attīrīšanas produktu no BiO2You. Un manu pirmo šī zīmola produktu, Man patīk attīrīt/ nomazgāt savu seju pēc make-up noņemšanas. Dod manai ādau super patīkamu sajūtu. Lietoju šo produktu uz mitras sejas un noņemu ar dabīgajiem sūklīšiem. Kā arī dievinu aromātu, bet tas notekti būs ļoti individuāli.  Šķiet, ka nevisiem varētu patikt smiltsērkšķu smarža. Man ļoti patīk dabīgi produkti.. Tātad šis ir mans otrais krēmveida attīrošais sejas produkts. Esmu ļoti tos iemīļojusi un šķiet arī mana sejas āda tāpat.  Viegli šādus produktus lietot un rada patīkamu sajūtu. 
Vai jūs lietojat šāda tipa sejas attīrošos līdzekļus? Vai esat ko dzirdējuši par šo zīmolu? Kādas ir jūsu attiecības ar smiltsērkšķiem?  
Lai jums super jauka diena superzvaigznes! 
Apskāvieni

Produkts: 10/10
Iepakojums: 10/10
Cena: 8/10









ENG:  "Bio2You combines the healing energy of nature with the wisdom of science. The world is full of wonders capable of making us falling in love with life and grasping it with all our heart. Living it and fulfilling dream after dream! We, the creators of Bio2You, are delighted that we have the opportunity to share one of them – sea buckthorn and its force of nature. We continuously improve our products learning from latest innovations."

LV: " 
BIO2YOU apvieno dabas dziedinošo enerģiju ar zinātnes gudrību. Mēs vēlamies, lai Tu saglabā to, ko daba ir Tev ir devusi piedzimstot – tīrību šūnu līmenī. Tāpēc ar pārliecību aizvien turpinām Bio2You pilnveidošanu ar jauniem atklājumiem un produktiem. Mēs nemitīgi domājam par Tevi! "






* Informācija ņemta no BiO2You mājas lapas, tur jūs varat uzzināt arī vairāk par pārējiem produktiem. 


Pieejams : BiO2you, Douglas ( cena 17.03 Eur ), Biotēka, Rimi, Drogas, Eko veikali, Euroaptieka, Sky u.c. ) Patreiz mājas lapā šo produktu iespējams iegādāties ar 30% atlaidi - Skatīt ŠEIT
P.S Esmu arī dzirdējusi lieliskas atsauksmes no Douglas meitenēm par Toniku, kad beigsies mans INGLOT, tad izmēģināšu šo :) Kā arī vēlos smiltsērkšķu eļļu kapsulās. :) Daudz gribu, daudz vaig 
Post Comment
Zanda teica...

izklausās, ka šis ir labs produkts, bet laikam tagad nebūs tik atuāls, jo tik tikko vienu mazgājamo jau nopirku :( bet toniks būs jāpamēgina gan ;)

Unknown teica...

Es tak esmu traka... Nopirku vēl tabletes, toniku, skrubi un serumu! Riga plaza veikala BiO2yoi 70% atlaides... Crazyyyyy

Zanda teica...

domāju gan, atlaides baigās! :)

Elīna teica...

Es arī šo iegādājos, arī toniku paņēmu :) Ļoti patīk abi produkti :)

Unknown teica...

:) Jēi, man kolēģe ar paņēma šo, toniku un skrubīti. :) Varēsim drīz apspriesties kā kuram patīk pēc ilgākas lietošanas... man jau patreiz ļoti patīk :)

Ingrid teica...

man no bio2you loti patik organiskais acu krems, par spiti neparocigajam iepakojumam pirkusi esmu vairakkart. ka ari omega 3-6 serums, sobrid ari lietoju kartejo pudeliti. anti age serums ari labs, bet loti specifiska smarza :D esmu meginajusi ari zobu pastu - nekadu ipasu efektu nemaniju, bet loti patikama.

Auto Post Signature