Top Social

[ Beauty review] Naked rescue haircare

NAKED HAIR RESCUE 
Frizzy, damaged hair






ENG: Finally good shampoo and conditioner. After Stenders ( Sorry I am not a fan of those hair care products) these ones feels like a magic from heaven. Paraben free, silicone free, not tested on animals fully vegetarian and vegan friendly. My hair feels amazing after these 2 babies. Well 97% natural feels unbelievable. This is a must for everyone who cares about the ingredients - SO Do you care about the ingredients? Testing on animals?

Price: 9/10
Packaging: 9/10
Product: 10/10

Have an easy friday, 
L.

LV: Beidzot labs šampūns un kondicionieris. Pēc Stenders produktiem ( Piedodiet, bet man galīgi matu kopšana nepatika) šie liekas, kā brīnums no debesīm. Nesatur parabēnus, silikonus nav testēti uz dzīvniekiem un ir pilnībā veģetāriešiem un vegāniem draudzīgi. Mani mati jūtas burvīgi lietojot šos divus draudziņus. 97% dabīgs liekas neticami. Šie produkti ir ieteicami tiem, kuriem svarīgs ir sastāvs, jo tas patiesi ir feins. Bet vai Jums sastāvs ir svarīgs? Tas, ka testē uz dzīvniekiem? 

Cena: 9/10
Iepakojums: 9/10
Produkts: 10/10

Lai jums viegla piektdiena, 
L.




Post Comment
Anonīms teica...

Esmu no siem lietojusi kaut kādu miracle leave in krēmu. Protams, nebija nekāds miracle, bet šampūnus pamēģināt gribētu.
Sastāvam īpašu uzmanību nepievērsu, pērku gan dabīgos, gan nē :)

Arta teica...

noteikti negribu, lai būtu testēti uz dzīvniekiem, bet citādāk sastāvs nav tik svarīgs - reizēm dabīgie galīgi neder maniem matiem, savukārt citreiz aiziet uz "urrā!". :)

Unknown teica...

es teikšu, ka cenu/kvalitātes attiecība ir dikti feina :) Tie Miracle leave in... Man tāds ar viens ir... nu jebkura eļļa ir lielāks miracle :D

Unknown teica...

Par nederēšanu es pilnīgi piekrītu. Katram jau tas sastāvs savādāks.. Viens der, otrs nē.. :) Dzīvnieciņi svarīgi - tas jauki :)

Zanda teica...

Man ir bijis jau sen šis kondicionieris, ļoti patika lietot, tikai izspiešana no tūbiņas bija problemātiska, jo viņš tāds biezs, un grūti spiežas laukā :)

Unknown teica...

Forši ;) Man arī patīk šis produkts, patreiz izspiešana nesagādā problēmas, redzēs kā būs, kad ies uz beigām :)

Auto Post Signature