Top Social

[ Shopping ] Wolford

Wolford ienāk Rīgas vadošajā tirdzniecības centrā: veikala fotogrāfijas
 22. jūlijā, t/c Spice durvis vēra Latvijā pirmais austriešu luksus zīmola Wolford butiks, kas ir izvietots 30 m2 platībā un atrodas tirdzniecības centra pirmajā stāvā. Wolford apmeklētājiem piedāvā plašu preču klāstu: gatavos apģērbus, zeķes un zeķbikses, veļu, tostarp koriģējošu, kā arī aksesuārus. Paredzams, ka tas piesaistīs tos Latvijas iedzīvotājus un tūristus, kuri meklē neaizmirstamu luksusa iepirkšanās pieredzi un novērtē mūsdienīgu dizainu un nevainojamu kvalitāti.

Veikala interjers ir ieturēts aktuālā minimālisma stilā, un to raksturo gaiši, neitrāli toņi kombinācijā ar pamanāmiem akcentiem.
Jau šobrīd veikalā ir pieejami zīmola jaunākie rudens-ziemas kolekcijas modeļi.

Wolford rudens/ziemas kolekcijai piešķir moderna minimālisma noskaņas 

Izsmalcināti elegantos Wolford modeļus 2014./15. gada ziemas sezonai raksturo tīras līnijas. Kolekcijas centrā ir aicinošs flirts starp izteiktu jutekliskumu un Wolford dizainu, kas atmodina jaunas vēlmes. Matēto un mirdzošo faktūru rotaļa ļauj iegūt satriecošus vizuālos efektus un piešķir modernas nianses monohromajai kombinācijai. Dekoratīvie punktētie raksti un lakotās detaļas rada stilīgus pārsteigumus, ko papildina pievilcīgi zeltīti elementi un mīksti, drapēti audumi. Rudens krāsu paletē dominē sarkanie, oranžie, brūnie un zilie toņi, akcentējot sievišķīgu stilu.

Wolford klasiskie apģērbi ir piedzīvojuši ievērojamas un acīmredzamas pārvērtības jaunu, brīvi krītošu siluetu veidā, piedāvājot apģērbus, kas atsedz plecus, neformālu kakla līniju un plūstošus materiālus, kuri vienmēr glaimo valkātājai. Modernā minimālisma paraugu rāda siltie, rudenīgos toņos veidotie adījumi, kas rada mājīgu atmosfēru, kamēr aptinamais mētelis pauž izsmalcināti stilīgu eleganci vai vienkārši kārdina ar art deco elementiem.
Turklāt, matētie un mirdzošie toņi tiek meistarīgi kombinēti ar necaurredzamiem vai caurspīdīgiem elementiem, nodrošinot aizraujošus kontrastus klasiski melnajam. Izmeklētas detaļas, piemēram, lakots rāvējslēdzējs vai viegli mirdzoši materiāli, veido nesarežģītus un šarmantus pretstatus ar jutekliski tīrajām dizaina līnijām.

Šī radošā dinamika ir jaušama arī zeķu un zeķbikšu sērijā: klasiski izsmalcinātos modeļus iedvesmojusi art deco grafika, tie apbur ar ģeometrisku divu toņu izskatu vai piedāvā iestrādātas zeltīti zaigojošas detaļas. Centrā ir nepārtraukta gaismas un ēnu rotaļa, kā arī pieklusināti vai starojoši dizaina efekti un caurspīdīgi vai necaurredzami raksti.
Maigs tills caurspīdīgā un melni punktētā rakstā, ziedu mežģīnes ogu sārtumā, art deco noskaņas vai divu zilo toņu stils: veļas modeļi ir vienlīdz kārdinoši gan dizaina, gan krāsu un funkcionalitātes ziņā. Noslēpums slēpjas dekoratīvajā formu veidojošajā materiālā un gandrīz neredzamā apdarē, kas prasmīgi glaimo sievietes ķermeņa aprisēm.

Šoruden toņu paleti diktēs spilgtā magone un sarkano ogu krāsas, kā arī maigs brūngani sarkanīgi oranžs tonis un atturīgs safrāna dzeltenais. Krāsu paleti papildina arī mājīgi siltais bizonu brūnais, kā arī piesātināts kobalta zilais un pievilcīgais koši zilais. Šo krāsu kombinācija no aksesuāru līnijas ienāk arī šallēs un lakatos, ļaujot tās ideāli kombinēt ar pašreizējo rudens/ziemas kolekciju. Visbeidzot, jostas, kas caurvij visu kolekciju, moderni uzlabo tīro pūristu izskatu ar zelta aizdarēm, lakotām detaļām vai ģeometriski iedvesmotiem dizainiem.


Shania zeķubikses 
39 EUR

Linnea zeķubikses 
29 EUR

Olivia zeķubikses 
39 EUR

Karlie stringu bodijs 
195 EUR

Joice krūšturis un tanga biksītes 
95 EUR + 65 EUR

Mētelis Adele 
495 EUR

Mario Testino (Mario Testino) sadarbībā ar Wolford 

Sākot no 2014. gada jūlija, viens no vadošajiem starptautiskajiem modes fotogrāfiem Mario Testino piešķir jaunu elpu Wolford vizuālajai valodai. Viņa fotoattēli parāda emocionāla, pašpārliecināta sievišķīguma būtību un estētiku, vienlaikus saglabājot stilu un spēju provocēt. Izvēlētie Wolford zeķu un zeķbikšu klasiskie stili un vadošās inovācijas, kā arī veļa un bodiji glaimo sievietes figūrai kā otrā āda, vienlaikus akcentējot modernās sievietes unikālo skaistumu un pievilcību. Testino fotogrāfijas rada unikālu sinerģiju starp produktu un personību, tās būs apskatāmas visā pasaulē Wolford butikos, pie tirdzniecības partneriem, reklāmās, video un sociālo mediju kanālos.
“Esam patiesi priecīgi par sadarbību ar Mario Testino, kurš ir starptautiski atzīts modes fotogrāfs. Jaunā vizuālā valoda būtiski nostiprina Wolford zīmola emocionālo klātbūtni, iedvesmojot pircējus visā pasaulē”, atklāj Wolford valdes pārstāvis Alekss Drēers (Axel Dreher). Wolford šī sadarbība nozīmē nozīmīgu soli stratēģiskajā uzņēmuma virzībā, atgriežoties pie pirmsākumiem un produktu uzsvaru liekot uz ekskluzīvām zeķēm un zeķbiksēm, veļu, bodijiem un atsevišķiem apģērbiem.

Par Mario Testino (Mario Testino)
Mario Testino ir viens no pasaules ietekmīgākajiem fotogrāfiem. Viņa darbi ir apskatāmi visā pasaulē žurnālos, sākot no Vogue līdz Vanity Fair, un viņš ir ielicis savu artavu daudzu vadošo modes namu veiksmes stāstos, piedaloties to reklāmas kampaņu izveidē. Kā portretu fotogrāfs Mario Testino sadarbojas ar aktieriem un slavenībām no visas pasaules; fotogrāfs ir radījis dažus no ikoniskākajiem mūsdienu fotoattēliem.
www.mariotestino.com

Par Wolford AG 
Wolford AG, ar centrālo biroju Bregenzē (Bregenz), pie Konstances ezera (Lake Constance) (Austrijā), vada 16 filiāles un tirgo produkciju 60 valstīs, izmantojot vairāk nekā 270 mono zīmola veikalus (patstāvīgi vai partneru vadītus), 3 000 tirdzniecības partnerus un tiešsaisti. Austrijas uzņēmuma akcijas tiek publiski kotētas Vīnes fondu biržā kopš 1995. gada; tā apgrozījums 2012./2013. finanšu gadā (no 2012. gada 1. maija līdz 2013. gada 30. aprīlim) sastādīja 156,47 miljonus EUR. Uzņēmumā strādā 1600 darbinieki. Kopš dibināšanas 1950. gadā, Wolford ir attīstījies no vietēja mēroga zeķbikšu ražotāja līdz globālam modes zīmolam pieejamā luksusa preču segmentā.
www.wolford.com
Post Comment

Auto Post Signature