Top Social

[ Make- up ] Fantasy land

 Hey, Lollipops :)



ENG: This week has been crazy .. oh not a week, whole 8 days... no free time, nothing. Work, work, gym, bed, work. Thats it. At least last thursday went for few hours out with friends to a Cabo Cafe 5th birthday party.. and Then on this tuesday late night movie - watched finally Transformers ( I felt like a kid in a candy store) It is still my favourite movie & Bumble bee. I adore Chevrolet Camaro. Such a super sexy car... Oh, I forgot.. during this crazy time I got in to University.. Woo hoo. Another few years will be a student :) For me it sounds funny. As I remember that I haven't studied just for one year after I graduated my 13th grade :D ok, there is something wrong with me and schools. So I really do hope that next week will be at least a bit looser with work so I could film a video. Can't wait for that. I guess this post was about letting you know that I am exhausted. But this saturday, sunday I have days off and will go to the annual open air festival POSITIVUS. Ellie Goulding & Kraftwerk Will take some pressure off. So I suggest you too- leave a computer off for 2 days.. enjoy these days.. live, laugh, dance, sing, scream, make new friends. I will try to do all those things. So I wish you unforgettable weekend my loves! ;) 
See ya next week with lot of new posts :) Beauty, fashion, tips & tricks. By the way is there any thing you would like to see, any tips about style, make-up & hair? Let me know everything in comments. 
Kisses

LV:  Šī nedēļa bija traka.. ah, kāda nedēļa. Veselas 8 dienas. Bez tāda izteikti brīva laika, pilnīgi nekā.  darbs, darbs , sporta zāle, gulta, darbs. Un tas arī viss. Vismaz pagājušo 4dien uz pāris stundām ar draugiem aizdevāmies ar draudzenēm uz CABO Cafe paskatīties kā tur izskatās 5 gadu jubilejas svinībās :) Otrdien naktī- tiešām pavisam vēlu beidzot noskatījos kino Transformerus ( jutos kā bērns saldumu veikalā) Šī ir mana mīļākā filma un kamenīte. Dievinu Chevrolet Camaro. Tik seksīga mašīna. Ah, aizmirsu, ka šajā trakajā laikā paspēju iestāties un tikt universitātē. Woo hooo. Vēl daži gadi studenta ādā. :) Man jau tas sāk izkalusīties smieklīgi. Cik sevi atceros nēesmu mācījusies tikai vienu gadu, pēc Amatniecības vidusskolas 13 klases pabeigšanas. :D laikam es un skolas ir kaut kas interesants. Ceru, ka nākamā nedēļa būs nedaudz brīvāka un varēšu beidzot uzfilmēt video.. Nevaru vien sagaidīt :) Šķiet šis ieraksts ir tapis, lai pastāstītu cik nogurusi esmu. Bet beidzot 6diena un 7diena brīva - POSITIVUS es jau nāku. Ellie Goulding un Kraftwerk mani "must see" .. Atlaidīšu nedaudz :D  Iesaku visiem uz divām dienām likt mierā datorus, ipad un censties arī interentu telefonos.  Lai izbaudītu šīs dienas, dziedātu, bļautu, dejotu, iepazītos, atpūstos, smietos un priecātos.
Es noteikti centīšos maksimāli daudz izdarīt - šeit, laikam, vietā būs YOLO :D 
Vēlu jums neaizmirstamu nedēļas nogali dārgie! ;)
tiekamies nākamajā nedēļā ar jauniem ierakstiem ;) Make up un modes padomiem. Starpcitu vai ir kādas konkrētas lietas, ieteikumi, triki saistīti ar stilu, make-up vai matiem. Gribas sniegt jums noderīgu info, tapēc komentāros gaidīšu jautājumus vai tēmas, kuras jūs interesē. 
Bučas






 Used Products/ Izmantotie produkti

FACE
Maybelline foundation better skin 032 Golden ( SPF 20) 
Inglot AMC bronzer 75
Illuminator Inglot AMC 63

EYES: 
eyeshadow base: Inglot Duraline
Liner Gel AMC Inglot - 76, 84, 81, 79
Pencil Soft precision Inglot - 43
Mascara L'Oreal volume million lashes noir excess
Inglot eyeshadows - 397, 402

CHEEKS
Inglot AMC cream blush  96

EYEBROWS 
Christian eyebrow shadows - Dark brown

LIPS: 
Victorias Secret lip gloss-  indulgence




Post Comment
Zanda teica...

Cik smuki! Tev āda tik gluda, stāsti, kas Tavs palīgs :)
Apsveicu ar iestāšanos universitātē! Kur iestājies? :)

Raissa | The Leather Fanny Pack teica...

Oh my goodness, your makeup is beautiful!! All those colors on your eyes look so good on you!

http://theleatherfannypack.com

Una no Vēlais rīts teica...

Dikti apsveicami, ka visu laiku mācies! :) Skaisti...

Unknown teica...

Paldies, Ādai uz naktīm eļļas un maskas , pa dienu zem tonālā mitrinošos kremus.. Šad un tad paspēlējos ar Glam Glow maskām :)
RISEBA iestājos uz Reklāmas menedžmentu un sabiedriskajām attiecībām :)

Unknown teica...

Thanks girl! So sweet to hear :)

Unknown teica...

Paldies, laikam jau mācos, jo kaut ko gribas sasniegt. Make-up jomā Latvijā vairs augstākas izglītības par stilistu nav :)

Brigita teica...

Prieks dzirdēt, ka lietas iet uz priekšu :) Starpcitu, krāsas super! Un kā jau Zanda pieminēja, lūdzu vairāk par gludās ādas noslēpumu - vajag rakstu!

Brigita,
http://www.lostinpattern.com

Unknown teica...

Paldies, paldies par motivējošiem vārdiem. Un ādas kopšanas raksts būs :) tagad jau noteikti :)

Lindz teica...

I love how unique and fun this look is! :)

-xoxo
Lindsay
www.SequinsandStyle.com

Unknown teica...

thanks lovely It is so nice to hear it :)

Auto Post Signature