Top Social

[ Lifestyle ] Shopping In Tallinn

Foto: Tanel Murd
Tallina — vislabākais iepirkšanās ceļojuma galamērķis 

Igaunijas galvaspilsēta Tallina vienmēr ir piesaistījusi tūristus ar savu autentisko vecpilsētu, skaisto skatu uz jūru un dažādiem aizraujošiem vasaras pasākumiem un atrakcijām. Tallinas tirdzniecības centrs Viru Keskus, kas šogad atzīmē desmito darbības gadu, papildus iepriekš minētajam ir sācis piesaistīt tuvāko kaimiņvalstu pircējus arī ar jauniem un slaveniem zīmoliem.

Jauneklīgais un Igaunijā apmeklētākais tirdzniecības centrs Viru Keskus jau gadiem ilgi ir bijis galvenais Tallinas iedzīvotāju modes centrs. Pienākot desmitajam darbības gadam, tirdzniecības centrs ir veicis lielas izmaiņas ēkā, kā rezultātā centrā ir atvērušies jauni modes zīmolu veikali, no kuriem vairāki Baltijas vai Ziemeļvalstu tirgū ir nonākuši pirmo reizi. Slavenākie no tiem ir britu apavu zīmols Dune Londonviens no Lielbritānijas pazīstamākajiem apģērbu zīmoliem River Island,kā arī visvecākais Amerikas modes zīmols Brooks Brothers</b.


Dune London 
Lielbritānijas zīmola Dune London rašanās stāsts meklējams 90. gadu sākumā, kad Londonas galvenajā iepirkšanās ielā tika atvērts pirmais Dune London veikals. Veikals, kas sāka ar tikai pāris desmitus kvadrātmetru lielu tirdzniecības platību, ir izaudzis par globālu koncernu ar vairāk nekā 300 veikaliem un izplatītājiem. Šobrīd Dune London ir galvenokārt zināms kā modernu apavu un aksesuāru zīmols, kura piedāvājumā ir stilīgi un individuāli apavi gan sievietēm, gan vīriešiem. Šī gada pavasara–vasaras kolekcijā Dune London piedāvā šikas balerīnas, sandales efektīgos toņos un, protams, pamanāmas augstpapēžu kurpes par saprātīgām cenām. Vīriešus iepriecinās elegantajā piedāvājumā esošie moderni mokasīni, ērti brīvā laika apavi un, protams, arī nedaudz patiesas britu klasikas. Jaunais veikals tirdzniecības centrā Viru Keskus pārsteidz ne tikai ar krāsaino preču piedāvājumu, bet arī ar lielisko iekārtojumu un, protams, aizraujošo iepirkšanās pieredzi.

River Island 
River Island ir viens no pazīstamākajiem Lielbritānijas apģērbu zīmoliem. Tas par izdevīgām cenām piedāvā modernu, stilīgu un savdabīgu apģērbu ļoti plašai mērķauditorijai. Zīmols, kas sācis kā ģimenes uzņēmums, apģērbu biznesā strādā jau vairāk nekā 60 gadus, un jau no paša sākuma ir pievērsis lielu uzmanību dizainam. To apstiprina arī fakts, ka River Island individuālos apģērbus rada Londonas labāko dizaineru komandas, un zīmols ir zināms ar savu sadarbību gan ar jauniem dizaineriem, gan ar tādām popzvaigznēm kā Rianna. Baltijā vienīgajā River Island veikalā tirdzniecības centrā Viru Keskuspieejami gan sieviešu, gan vīriešu apģērbi, kā arī apģērbu komplektiem piemēroti aksesuāri.

Brooks Brothers 
Brooks Brothers ir Amerikas zīmols ar cienījamu vēsturi, kas tika dibināts 1818. gadā Ņujorkā. ŠobrīdBrooks Brothers ir kļuvis par ietekmīgu modes pasaules pārstāvi, kas visu pasauli iepazīstina ar amerikāņu dzīvesveidu. Modes zīmols ar cienījamo vēsturi ir ievērojams ar augstu kvalitāti un izsmalcinātu dizainu. Jāatzīmē arī tas, ka šī ievērojamā zīmola apģērbu ir nēsājuši 39 no 44 Amerikas Savienoto Valstu prezidentiem. Tas ir bijis iecienītākais zīmols arī tādām ietekmīgām ASV kultūras ikonām kā F. Skots Ficdžeralds, Klārks Geibls, Endijs Vorhols un Ketrīna Hepbērna. Arī mūsdienās Brooks Brothers produkciju nēsā daudzi pazīstami cilvēki. Uzņēmums izgatavo arī kostīmus augstākā līmeņa televīzijas seriāliem un filmām. Piemēram, zīmola apģērbus nēsā Emmy godalgotā seriāla „Trakie vīrieši” (Mad Men) varoņi. Nesen Brooks Brothers sadarbojās ar kostīmu dizaineri Ketrinu Mārtinu (Catherine Martin), lai radītu visus vīriešu kostīmus Beza Lurmana (Baz Luhrmann) filmai „Lielais Getsbijs” (The Great Gatsby), kas saņēma Oskara balvu par labākajiem kostīmiem.


Papildus jau minētajiem zīmoliem tirdzniecības centrā Viru Keskus šī gada laikā ir atvērti arī Massimo Dutti, Armani Jeans un ALDO veikali, kā arī Baltijā lielākais Goldtime juvelierizstrādājumu veikals.

Viru Keskus atrodas Tallinā, Viru väljak 4, un ir atvērts katru dienu 9.00–21.00. 

Viru Keskus ir Igaunijā apmeklētākais iepirkumu centrs, kurā papildus kvalitatīvām modes precēm var atrast arī Igaunijā lielāko grāmatveikalu un ar skaistumkopšanu saistītu veikalu un skaistumkopšanas salonu zonu. Pilsētas centrā esošais tirdzniecības centrs ir iecienīta kultūras un modes pasākumu norises vieta, kā arī nozīmīga tikšanās un izklaides vieta. Centrā ir vairāk nekā 100 pakalpojumu sniedzēju un veikalu, daudz vietu, kur ieturēt maltīti, moderns sporta klubs un izdevīgākā autostāvvieta centrā. Vasarās ir iespējams apmeklēt vienīgo Igaunijas jumta kinoteātri. Papildinformācija: www.virukeskus.com.

Ja rodas jautājums kapēc dalos ar šādu info? Tas tāpēc, ka manuprāt, tā ir ļoti feina un noderīga. Pagājušajā menesī biju devusies uz Londonu un tur iepirkos gan Dune London- Iegādājos rokassomiņu, gan River Island- Somu un apavus. River Island ir man ārkārtīgi mīļš veikals, manā garderobē ir vairākas kleitas un vēl citi apģērbi no šī veikala plauktiem. Cenas patīkamas, kvalitāte pievilcīga, tapēc noteikti iesaku šo veikalu apmeklēt un nu jau tas ir mums pietuvojies visai saprotamā ( pat ne lidojuma attālumā). Un Tallina man ir visai mīļa arī izkalides iespēju ziņā. Vairākas reizes esmu turp devusies uz koncertiem kā arī vienkārši apciemot skaisto kaimiņu zemi. :) 
Lai jums patīkama šī diena :) Paldies arī Polhem PR par informāciju 

Kā arī gribētu zināt, vai jums šāda tipa informācija turpmāk būtu interesanta lasīšanai? 
L.
Post Comment
Rahul kesharwani teica...

Woderful blog
Edm T-shirts Online - Your Favourite Store for Fashion,Accessories & More !

Auto Post Signature