Top Social

[ Girl travels ] Be-fabdiary goes to LONDON

HI, SUPERSTARS! 




ENG: Well 4th year in a row just different time of the year & again I am in London! Each time loving it more and more! I met many new people & discovered many nice places ... Been almost in all tube stations :D this is how I would like to begin my 5day journey in London! Why 4th year in a  row London? Cause that's the closest place where IMATS trade show is held. What's IMATS?  International Make-up Artist Trade Show! This is the long version. The most influential artists from all over the world - the most popular and biggest make-up companies comes together in pne place to teach to show to help us ( artists) to get better in what we do! I highly recomend everyone to attend this show. But apart from Imats I enjoyed London to the maximum. Stayed at my friends place - so I felt the real London living vibe. Met with Latvian friends living there. Met vith English friends living in London. They all are so friendly. Everyone in London is nice. Talked with so many people in Starbucks while waiting for coffee. Or in a shop while paying for my purchase. 2nd time in London I got approached by a stranger who wanted to have a coffee with me. So I feel this is a city of endless possibilities! The only thing - London eats time... If I sometimes feel that I dont have a time in Latvia .. Then in London I have it even less. A lot of time you spend underground in tube.. So healthy side of London would be to live very close to your job- that you can walk. It is perfect place for Vegetarians - there is no problem to have something to eat! Another downside is - rain! Quite a lot of rainy days! Too many to count! But other wise- still awesome. Oh well- got a bit carried away with chit chat!
Will better show you again some pictures! ;)
Wish you a day full of sunshine
See ya soon
L.

LV: Tātad 4 gadu pēc kārtas, tikai dažādos gada laikos es atkal esmu Londonā! Katru reizi iemīlos tajā ar vien vairāk un vairāk. Es iepazinu daudz jaunus cilvēkus, apskatīju daudz jaunas vietas.  Esmu, šķiet, pabijusi gandrīz visās metro stacijās :) tas gan noteikti joks, bet 5dienu laikā šāda sajūta nedaudz sāka rasties :) Šķiet tieši ar satiksmi Londonā sākās mans ceļojums. Kapēc jau 4 gadu pēc kārtas? Tapēc, ka Londona ir tuvākā pilsēta Latvijai, kur notiek IMATS izstāde. Kas ir IMATS? ( international make-up artist trade show) Starptaustiskā vizāžistu izstāde. Tas būtu pilnais tulkojums.  Paši ietekmīgākie un atpazīstamākie grimētāji/vizāžisti no visas pasaules , vis lielākās un slavenākās make-up produktu kompānijas sanāk kopā - vienā vietā, lai stāstītu, rādītu, izglītotu it visus vizāžistus un skaistuma entuziastus. Bet bez IMATS šova es Londonu izbaudīju līdz pilnībai. Paliku Londonā pie draugiem- tapēc sanāca izbaudīt patiesi īsto Londonas garu.  Satikos ar Latvijas draugiem, kuri Londonā dzīvo jau ilgāku laiku. Satiku vietējos draugus, kuri iepazīti vis dažādākajos veidos. Visi ir tik draudzīgi. Visi ir tik jauki. Nepiespiesti sanāca Starbucks kafeinīcās parunāties ar vairākiem no apkalpojošā personāla. Vai vienkārši veikalā maksājot par preci. 2 reizi mani uz ielas tieši Londonā ir uzrunājis svešinieks un vēlējies ar mani iepazīties un padzert kafiju. Rodas sajūta, ka šī ir pilsēta ar nebeidzamām iespējām. Vienīgā lieta- Londonā laiks pazūd melnajā caurumā. Tas burtiski tiešā nozīmē pazūd ātrāk kā citur. Ļoti daudz laika cilvēki pavada zem zemes, kas nav visai labi veselībai, ādai utt. Tapēc Londonas veselīgā puse ir dzīvot tuvu darbam, izmantot riteni vai kādu virszemes pārvietošanās līdzekli. Perfekta vieta veģetāriešiem- tik daudz iespēju un vietu, kur ieturēties neiztērējot pārspīlēti augstas summas- kā tas ir pie mums. Viens no nepatīkamākajiem faktoriem ir lietus. Ļoti daudz lietainu dienu. Pārāk daudz, lai tās skaitītu. Bet visādi citādi - unikāla pilsēta :) oi, nedaudz aizrāvos ar pļāpāšanu. 
Labāk parādīšu Jums atkal kādu bildi! ;) 
Lai saules stariem pilna diena :) 
Uz drīzu tikšanos
L.





































Post Comment
SantaKudreņicka teica...

Superīgas bildes. :) Paldies, ļāvu man sajust Londonas garšu. <3

Zanda teica...

Jap, es ar sajūtu to netradicionālo Londonas garšu :) Skaistas bildes!

Unknown teica...

Prieks dzirdēt :) tiešām prieks :)

Unknown teica...

Wuiii :) Patīkami dzirdēt :)

Leigh . teica...

Every photo in this post is great. I love pictures of life & travel & these pictures are so vivid & interesting ! Thanks for sharing

www.vieavecleigh.blogspot.com

Unknown teica...

Thank you so much for such a lovely comment ;)

Auto Post Signature