Top Social

[ Girl Shops ] Summer 2014 wishlist

Summer 2024 wishlist




ENG: As I did most of my this summers shopping in London, there wasn't left any very neccesary things to buy, but as I started to think more... I got to the point that there are few things that are on my wish list for a long time not cause I need them, but just cause I want them :)
1. Moroccanoil has been on this list for a long time already, but somehow I can't force myself to spend quite a big ammount of money on a product I don't know. I  just  had read lots of reviews.
2. Dior lip maximizer with collagen active. Oh, as well this one is one of my favourites. This is far most the best lip maximizer I know. I've tried  Avon, Art Deco, Too faced, Nouba... and many more, just no one is as good as this one. My lips are just fine with the size, just the feeling and the effect is pretty cool :) Highly Suggested to everyone
3. All Star Converse sneakers - classical white. Got in London black with gold.. but I need white ones too as I feel that during the summer black ones feels too heavy. But these are very comfortable and looks awesome with dresses, jeans, shorts, bikinis and even if you're naked :D
4. Very ripped jeans. Looks good on everyone, latest trend and I haven't bought new jeans in a very very long time :)
5. Hot rollers- need them - for my everyday use- to put them in and do my make-up mean while, to use for my clients.. and curly hair will never get out of fashion :)
6.  Oh well Tattoo - I have 4 on my mind... and I know which one will be first. Just need to find time to go and do it :) TATTOO I Need U & I want you .. .Oh by the way the hardest part is to decide who is going to do it as I already have 3 ... want them to be prefect..

Do you like anything of my wish list?  Oh, and I would like to know - do you have a tattoo? where and how many? :)
Wish you a super fabulous beginning of the week ;)
L.

LV: Tā kā lielāko daļu šīs vasaras iecerēto pirkumu veicu jau Londonā, tad nekādi svarīgi vai īpaši nepieciešami pirkumi nav atlikuši , bet tad es sāku vairāk padomāt... Un secināju, ka ir pirkumi, kuri manā vēlmju sarakstā ir jau diezgan ilgu laiku, jo man tās lietas nav īsti nepieciešamas, bet vienkārši tās gribas. :)
1. Maroccanoil ir bijis manā sarakstā jau sen. jau 6 gadus atpakaļ, kad biju Karībās žurnālos par šo brīnumu rakstīja, tik tad neko no tā nesapratu, tagad tas ir pieejams pie mums veikalos, tik es nekādi nevaru saņemties tādu paprāvu summiņu atodot par produktu, kur nezinu vai tas ir labs vai tikai atsauksmēs uzpūsts liels mārketinga burbulis... 
2. Dior Lip maximizer Collagen active.  Ah, šis gan ir mans favorīts gadiem ejot. Esmu izmēģinājusi Avon, Art Deco, Too Faced, Nouba un vēl daudzus apjoma spīdumus, bet šis ir vienkārši nepārspējams. Man ar lūpām viss ir ok, bet produkts ir tik patīkams, ka gribas arī sev šādu. Pilnīgi noteikti iesaku visiem. 
3. All Star Converse kedas - klasiski baltās. Londonā tiku pie melnām ar zeltu, bet vasarā tomēr, vairāk prasās gaišas, lai ir ko pievilkt pie pastelīšiem ;) Super ērti apavi un piestāv pie kleitām, svārkiem, biksēm, peldkostīmiem, var arī neko nevilkt :D
4. Ļoti saplēsti džinsi. Visur kur redzu tie izskatās labi, patreiz ļoti modē un nēesmu sev ļoti sen pirkusi nevienus džinsus. :)
5. Karstie ruļļi- man viņus vajag. Ikdienas lietošanai, kamēr krāsojos, lai klientiem veidotu skaistus matu sakārtojumus un vispār lokaini mati no modes neizies nekad. :)
6. Ak jā tetovējums- jau 4 jauni man ir padomā. Un esmu jau izlēmusi, kurš būs pirmais. ;) Tikai jāatrod laiks, kad aiziet un uztaisīt. Tetovējum es tevi gribu un man tevi vajag.  Ah, tik pati grūtākā sadaļa izlemt, kur lai iet viņu taisīt .. jau 3 rotā manu ķermeni- tapēc ārkārtīgi svarīgi ir, lai uztiasa skaisti un kvalitatīvi. 

Vai jums patīk kaut kas no mana vēlmju saraksta? Ah, un es tak vēlos zināt vai un kur jums ir tetovējumi un kādi?? :) 
Novēlu jums ārkārtīgi pasakainu nedēļas sākumu. ;)
L.
Post Comment
leldish teica...

Man arī par šo Maroccanoil nav pārliecības. Veikalā ieraudzīja, ka eļļai ir izteikti dzeltena krāsa. Blondo matu īpašniecēm tas noteikti nav labākais, dzeltenās eļļas mēdz iekrāsot blondos matu dzeltenus...

Unknown teica...

Njā, man draudzenei, kura ir blonda ir šī eļļa, būs jāpajautā vai viņa nejūt kaut ko traucējošu. Viņa tik viņu nelieto regulāri, bet miksē ar citiem kopšanas līdzekļiem, bet apjautāties jau var tik un tā :)

Anonīms teica...

Definitely get the moroccan oil!! I know it is a bit expensive, but it is SO worth it!! I have been using it ever since my first purchase. And love these ripped jeans!

fashionablefantasies.blogspot.nl

Betija Vuu teica...

ir, ir tetovējumi un ne viens vien :))) vienīgā nelaime, ka sīkās detaļas ar laiku sāk zaudēt kontūru asumu un tas principā nav vairs atjaunojams :( un ir pagājuši tikai 10 gadi? jebšu tas ir daudz, nezinu :)

Unknown teica...

Uh, feini, bet neticās, ka nav atjaunojami- visi tetovéjumi ir atjaunojami, vai vismaz uzlabojami :) diezgan bieži esmu redzējusi kā pārtetovē pāri neveiksmīgam zīmējumam tā, ka to vairs pat nepamana pēc tam :) un 10 gadi savā ziņā maz bet domaju, ka priekš mūsu gadu skaita ir gana pietiekami :)

Unknown teica...

Oh, well. I think I eventually get this oil. And in case it will be bad I will do a blogsale :D

Una no Vēlais rīts teica...

Es neesmu mēģinājusi oriģinālo eļļu no Moroccan Oil, bet man bija spīduma sprejs laikam, tas galīgi nepatika, atdevu draudzenei. Man bišķi liekas, ka ir drusku pārslavēta tā firma un kā jau ar visām - kādam patiks ļoti un kādam nemaz.. Ja tik nebūtu tik sālīti...

Unknown teica...

Vai ne :) Par to patikšanu/ nepatikšanu pilnīgi piekrītu. Es priecātos par kaut kāda mini sample size iegādi, lai saprastu kā tur ir. Es lietoju ni Marokas atvestu tīru argan eļļu matiem. Kā masku uz naktīm šad un tad. Tā man patīk, bet wow rezultāta arī nav, kas zin varbūt argans nav manu matu draugs :)

Auto Post Signature