Top Social

[ Girl in Shop ] Budget beauty buys

Hei, Sweeties! 


ENG: Oh well these are my budget buys!  I was so used to Schwarzkopf rokc'n ' it hairspray and it has left the shelves, so I am looking for an alternitive. Tried new Rise'n Shine hairspray. It is fine. Flexible finish, slight gloss, but nothing much.  Not bad but will try others . Took as well Isana spary gel for hairstyles- this one is really good. Price is low but the reult is awesome. Very atrong hold. Make-up removal wipes are must in my make-up kit as always. Bought as well lot's of bobby pins as they run out really quick. False lashes I got in Oniksbeta shop and the rest is From Douglas shop. I love drugatores - as I don ' t like to spend tons of money for products that are used really often. The most important thing is that they do their job excellent. Do you prfer only expencive and professional products or you find mass market products lovely as well? 
Have a fab day ;) & follow my London and other  days on instagram @laura_valuta ;) 
I use hashtag befabdiaryexplorestheworld at all my travel pictures 


LV: Ah šie budžeta pirkumi. Es biju tik ļoti pieķērusies Schwarzkopf Rock'n 'it matu laikai, bet diemžēl to veikalu plauktos vairs nespēju atrast :( tapēc meklēju alternatīvu. Izmēģināju jauno Rise'n Shine matu laku. Ir laba. Elastīgs nobeigums ar nelielu spīduma efektu, bet noteikti ne izteiktu. Nav slikts produkts, bet pamēģināšu salīdzināšanai arī citas. Iegādājos arī Isana šķidro matu laku, lai fiksētu matu sakārtojumus -šī tiešām ir lieliska.  Zema cena un lieliska kvalitāte.Kā arī ļoti stipra fiksācija.  Mitrās salvetes kosmētikas noņemšanai ir obligāta mana kosmētikas kofera sastāvdaļa. Iegādājos arī daudz matu sprādzes un matadatas, kuras jau gadiem iegādājos tikai Drogas veikalā, laba kvalitāte un cena. Mākslīgos skropstu pušķīšus vienmēr iegādājos Oniksbeta veikalos. Bet viss parējais ir no Drogas. Jāsaka, ka neesmu ( man izdevās bez garumzīmes :D ) tas cilvēks, kuram patīk tērēt daudz naudas uz produktiem un lietām, kas tērējas ļoti ātri.  Pats galvenais noteikums būtu, lai produkti ar kuriem strādāju izpilda savu uzdevumu teicami.  Kā ir ar jums? Jums patīk vairāk dārgi professionālie produkti vai arī jums masu produkcijas tirgus šķiet gana pievilcīgs? 
Lai jums fantastiska diena ;) un sekojiet manām Londonas dienām un nu jau arī citām gaitām instagram @laura_valuta, kā arī visas savas ceļojumu bildes tagad marķēju ar 
#befabdiaryexplorestheworld

 K






Post Comment
Unknown teica...

Ehh, man arī bija liela bēda par manas iemīļotās matu lakas pazušanu no veikaliem. Tik ļoti patika! Pēc Tava ieraksta radās vēlme arī man pamēģināt šo rise'n'shine, cerams, ka nenāksies vilties. :)

Unknown teica...

Mani tik ļoti pārsteidz fakts, ka labi produkti, kvalitātīvi biežāk pazūd no veikalu plauktiem, kā tie, kuri nekam nav derīgi. :(
Kā jau minēju Laka nav slikta- super spīdumu matam nedod, bet nedaudz tas ir jūtams, fiksācija laba, bet ja vaig kaut ko paķemmēt vai palabot, tad mati ir veidojami, tāpat nepaliek balti plēkšņaini. :)

Unknown teica...

Un es domāju ka tikai manās Drogās šīs lakas vairs nav ): Iepakojums vien bija ko vērts.. :D
Pēdējoreiz ātrumā paņēmu Got2be koši rozā pudelē, kas ne tuvu nestāv. Turklāt vēl salkani šķebinošā aveņu smarža. Vēē...

Unknown teica...

Nau, nekur nēesmu vairs redzējusi. Visur meklēju, varbūt kāda ir palikusi, bet, tad noteikti pēdējās.. Ooo skaidrs, tad tās rozā nemēģināšu :D šķebinošs aromāts ne man ne klientiem ies pie sirds :)

Una no Vēlais rīts teica...

Kā darbojas tā šķidrā laka? Lasu, ka rakstīts spray gel - vai tas ir kas gēlveidīgs?

Unknown teica...

šito nošpikoju no vienas frizieres. Viņa ir ļoti stipras fiksācijas želeja.. kaut kas tāds.. šķidra laka- uzpūt un tur viss arī paliks, tikai nav tā kraukšķīguma, ko dod matu laka. Bet šitas pasākums viarāk domāts svētku frizūrām, vai arī džekiem, kuriem uz galvas patīk veidot ezīti- būs tāds wet look :D :)

Auto Post Signature