Top Social

[ Girl In the City ] Italy part 3

Hey, huns ! 

ENG: Just another but last post with pictures from my trip to Italy- SICILY :) As I guess I told you before everyone needs to go there. It is amazing and beautiful. People are kind, friendly and welcoming, food is beyond delicious and the nature- oh, well it can't be photographed that well by and amateur like me to show you the real beauty of this island. I really really want to go there again! 
I will say under pictures few words about them where and why they were taken :) So enjoy! by the way If you are interested I can do small tip post about Italy over all.. As I've been to Italy many times. But that is only in case if you really need something to know- please leave your comments and I will try to answer. Oh, well lets jump back to the pictures ;) 

LV: Atkal vēlviens, bet pēdējais ieraksts ar bildēm no manām Itālijas brīvdienām - Sicīlijā :) Šķiet, ka jau iepriekš minēju, ka ik katram uz turieni ir jāaizbrauc. Vienreizēja un skaista sala. Jauki , draudzīgi un viesmīlīgi cilvēki, ēdiens ir neaprakstāmi gards un par dabu, ah, nemaz nevar ne izstāstīt, kur nu vēl man amatierim to skaistumu nobildēt. Sala ir apskates vērta. Man ļoti, ļoti gribas tur atgriezties un pie pirmās iespējas to noteikti arī darīšu. Zem bildēm būs īsi kometāri par to kur un kapēc tas ir uzņemts. Tā kā izbaudiet ;) Starpcitu, ja jums interesē, tad varu izveidot mazu rakstiņu par Itāliju kā tādu- esmu apceļojusi 90% un bijusi daudzas reizes. Bet tas ir tikai tad, ja jums kas interesē, tapēc jautājumus rakstam kometāros ( ja ir) Un es centīšos vai nu atbildēt, vai izveidot rakstu ar atbildēm ;) Labi, lecam atpakaļ pie bildēm :) 


Two twin FIAT 500  to travel around the island/ Divi dvīņu FIAT 500, lai apceļotu salu

Stopped to steal some oranges from the trees next to the road. they actually were quite nice!
Apstājāmies, lai nofenderētu apelsīnus, kuri auga ceļa malā. Paši apelsīni bija tīri tā neko!

Palermo - City that crushed my dreams! / Palermo- pilsēta, kura iznīcināja manus sapņus. 

weather was kind of nice, but could be warmer / Laiks bija jauks, bet varēja būt siltāks :)

Crossroads where all four corners look the same -sad that couldn't take 360 picture / Krustojums, kurā visi stūri ir vienādi skaisti , žēl, ka nebija iespēja uzņemt 360 grādu bildi. 

He looked so funny to me :) Loved! / Man šis šķita mīļi/smieklīgi! ļoti patika :) 

The biggest and the most impressive monument in Palermo -must visit! / Lielākā un iespaidīgākā celtne Palermo - noteikti jāapskata! 




At the hotel... dressed warm :) / Viesnīcā un saģērbusies gana silti :) 

On the road again :D // Un jau atkla ceļā :D 

ETNA - Second biggest disappointment during this trip :( / Otrā lielākā vilšanās šī ceļojuma laikā :( 

I did had to wear glowes! Why? 
 / Man bija jāvelk cimdi! kapēc? 

Cause it was snowing up there :D If you go to see ETNA volcano - check that there are no clouds, rain or what so ever, as it will kind of take away that magical feeling that a working volcano can give. / Jo augšā sniga sniegs! Ja dodaties apskatīt ETNAS vulkānu pārliecinieties vai nav mākoņu, lietus vai vēl kādu nepatīkamu laikapstākļu, jo tas sabojā visu šo maģisko sajūtu, ko var noķert atrodoties uz darbojoša vulkāna. :D 

Taormina - the most beautiful city.. reminded me of San Marino as it is so tiny and no cars are allowed- not restricted just nowhere to park :) very touristic, lot's of shops, nice restaurants but with a million worth view from the top. / Taormina - skaistākā no pilsētām- atgādināja man San Marino Itālijā, arī tik pat maza, nekādu auto ( nav aizliegts) vienkārši nav kur novietot. :) Ļoti tūristiska, ar daudz veikaliem, jaukiem restorāniem, bet ar miljonu vērtu skatu no augšas. 





Loved this place  at Taormina- delicious! Almost on the main street, can't be missed! :) / Šis bija burvīgs restorāns- ārkārtīgi gardi! Gandrīz uz pašas galvenaš ielas, nevar nepamanīt :) 




Catania from the hotel Room - the most boring cities we had a chance to visit- but with the most craziest  street parties I've ever seen. Thousands of people - young/ old- doesn't matter partying in the heart of old town. Most of our team was pretty scared as it looked pretty hard core. / Skats uz Katāniju pa viesnīcas numuriņa logu. Garlaicīgākā no pilsētām , kuru apmeklējām, bet ar trākāko ielas ballīti kādu biju jebkad redzējusi.  Tūkstošiem cilvēku gan jauni, gan veci, bez ierobežojuma izkalidējās pašā pilsētas sirdī. Lielākā daļa no mums jutās visai neērti, jo šis skats bija diezgan biedējoš. 

ENG: As in all places we stayed either for one night or just a few hours I hadn't chance to know Sicily so well. 2 weeks driving slowly around should be enough to see and feel and enjoy this magical place on earth. Te Amo Italia! Ci vediamo presto ;) 
and as well to all you I say bye bye for now - see you all soon hear in blog with many news about products and beauty :) 
Hugs, L. 

LV: Tā kā visās vietās mēs tik dažas stundas vai nu labākajā gadījumā vienu nakti, tad līdz galam iepazīt Sicīliju man neizdevās. Uzskatu, ka 2 nedēļas dodoties apkārt salai ar auto būs gana ilgs laiks, lai kārtīgi apskatītu un izbaudītu šo maģisko vietu uz pasaules. Te Amo Italia! Ci vediamo presto ;) 
Un arī jums es saku atā, atā patreiz- tiekamies drīz jau atkal šeit blogā ar jaunumiem par saistuma produktiem un make-up. ;) 
Apskāvieni, L.

Post Comment
Sabīne teica...

Ahhhh, tur izskatās tik skaisti un silti:)

Anonīms teica...

Jāaaa, mana mamma dzīvo Sicīlijā un biju tur ciemoties jau divas reizes, dievīgi. Žēl, ka tev nebija iespējas apskatīt palermo no kalna augstākās virsotnes, vnk breathtaking :)

Unknown teica...

Aww, cik forši. Tik lieliskā vietā viņa dzīvo :) Njā noteikti gribēšu atgriezties Palermo- man tur iepatikās :)

Unknown teica...

Tur ir superīgi un skaisti un silti, tik man ar visu skriešanu iemūžināt to nesanāca tik labi kā gribējās :))

Auto Post Signature