Top Social

[ Beauty ] Victorias Secret

Hey, Angels!

ENG: Sexy little things is what makes us girls for sure! :) I do love pink.. one moment I didn't as I thought that it is so cliche? .. but now I like pink soft colour for perfume, for wallet, for a top of something else. My mother knows what I like. As I adore perfume with pumps. My first one was from Victoria's Secret called " MOOD I YEARN"  ( Not for sale anymore) But this one is as good as any other from their range. Perfect scent, perfect bottle :) Holds amazing and smells the same.
I am now waiting to get to London. Will definitely get my hands on something from their range. Oh, I want a another body spray - I have at the moment still  Strawberries and champagne body mist - refreshing and sweet scent. If you don't like sweet scents this wont be for you. But I think Victorias Secret is not only famous for their perfect annual underwear fashion show, but as well as brand it stands out very well. Do you like Victorias Secret? Do you have anything no matter what from their range? :) 
Lot's of Love,
L. 


LV: Mazās seksīgās lietiņas ir tās, kuras mūs atšķir kā meitenes pavisam noteikti. :) Es mīlu rozā krāsu... Kādu brīdi pretojos, bet tapēc, ka tas likās tik klišejiski?... bet tagad man patīk maigākas, spilgtākas rozā krāsas pudelītes smaržām, makiem, krekliņiem vai vēl kam citam. Mana mamma zin, kas man patīk. Es dievinu smaržas ar šiem pūslīšiem. Manas pirmās ar šāda tipa pumpīti arī bija no Victoria's Secret pirms aptuveni 7 gadiem. Saucās " MOOD I YEARN" ( diemžēl vairs nav pārdošanā) . Bet šis, kurš man ir tagad arī ir tik pat patīkams cik parējie no Victoria's Secret klāsta. Patīkams aromāts, super skaista pudelīte. :) Noturība lieliska un aromāts perfekts. 
Nevaru sagaidīt, kad tikšu uz Londonu.  Noteikti kaut ko iegādāšos.  Ah, man vēl mājās ir nedaudz palicis ķermeņa sprejs. - Saucas Strawberries and Champagne . Atsvaidzinošs sprejs ar saldu smaržu. Ja jums nepatīk saldi aromāti, tad šis nebūs jums piemērots. Bet manuprāt Victorias Secret nav tikai pazīstams tikai ar slaveno un ikgadējo apakšveļas modes skati. Pats brends pats par sevi ir lielisks un jautājumus par sevi neprasa.  Vai patīk Victoria's Secret? Vai jums ir kaut kas no viņu līnijas? :)
Ar mīlestību, 
L.
p.s. Par fantastiskām cenām Victoria's Secret produktus var iegādāties ŠEIT ( bezmaksas piegāde pirkumiem virs 50eur) 



Post Comment
Bubio teica...

Tik skaistas bildes! Man gan šobrīd nekā nav no VS līdzekļiem, taču labprāt iegādātos, sakārdināji. :)

Elīna Š. teica...

Es arī vēlos pamēģināt kādu no VS ķermeņa losjoniem. Tie spreji mani īsti laikam līdz galam nesaista, cik bijuši no Avon un The Body Shop, visus esmu lietojusi kā istabas atsvaidzinātājus.
No VS ir bijusi apakšveļa, jautras krāsas, laba kvalitāte, tomēr uz šo brīdi izvēlos pašmāju Rosmes veļu, ļoti patīk.

Unknown teica...

Paldies, man jau gan šķiet, ka ar VS nav jākardina :D Bet ķermeņa kopšanas līnija visa ir super gardi smaržīga :)

Unknown teica...

Njā, man ir kādi 4 Avon spreji, vairāk lietoju karstajā vasaras sezonā, bet jāsaka, ka VS sprejus nevar salīdzināt ar avon- noturības ziņā vispār ir kā diena pret nakti. :) VS veļu vēl ne reiz nēesmu iegādājusies, bet dikti gribas :) Un ck man no Rosmes kaut kas ir bijis- viņiem ir ļoti labi piegriezumi :)

Zanda teica...

Kādreiz ļoti gribējās tos ķermeņa sprejus, bet laikam pāraugu no tiem, jo kaut kā sapratu, ka mētāsies kaut kur pa malām. Labāk, vienas labas smaržas, nekā ķermeņa atsvadzinātāju, ko vispār nelieto :)
Iepakojums un to pasniegšanas maniere - uz 10!

Unknown teica...

oi, tad man ir kur augt, jo man ļoti patīk lietot ķrmeņa losijonu ar tādu pašu aromātu kā sparžas un ja vēl ir sprejs, tad es vienkārši starā... man patīk, kad gultas veļa smaržo kā es :D un arī apģērbs.. smaržas pa vis ķermeni pūst man patreiz šķiet par izšķērdīgu :))
paldies par novērtējumu ;)

Una no Vēlais rīts teica...

Mani kaut kā nepārliecina VS kosmētikas līnija, pēdējā laikā gan kvalitāte uzlabojas, bet pirms kāda laika man tā likās ne visai...
VS apakšveļa, manuprāt, ir padārga, man vairāk patīk viņu peldkostīmi, lounge un sporta drēbes..

Unknown teica...

Pareizi, man tak ir VS peldostīms, kurš dikti patīk :)) man patīk VS spīdumi, jo tiie ir saldi un garshigi, tapat smaržas ir noturīgas :) man ļoti pAtīk :)

Unknown teica...

I love that perfume!!!! Great choice! And I also love Pink♥

Lakshmi in Trance

Auto Post Signature