Top Social

[ Beauty] Seasons MUST HAVE - Les Blancs

Hello, Gorgeous!
Let's talk about L'Oreal Paris Color Riche LES BLANCS nail polish  collection


ENG: Want something soft, magical and elegant?  Color Riche LES BLANCS is this seasons must have!  Soft pastel colours together with a porcelain coolness. You can create beautiful manicure using one or 2 or even all 8 shades of this collection.  colours remininding of perfect and tasty macaroons... Sun kissed skin and romantic nails is what every lady should wear this summer. By the way spotted this trend on the Cannes red carpet too. White is the new Black! 
Have you tried light colours on your nails?
I've got 3 shades - 858 ocean porcelaine,  857 Chantilly Lace, 851 Nouvelle vague
The most I use 858 ocean porcelain. But 2 nails I always do with a bighter shade. 2 different nails comes from Feng Shui. I do love all these different and interesting philosophies. And as well I suggest to use base coat and top coat for better results. The polish has nice texture and the brush is very comfortable as I am too far away from being a pro on application.

Produc:t 9/10
Packaging : 8/10
Price: /10


LV:  Vēlies ko gaišu, maģisku un elegantu? Color Richie LES BLANCS ir kārtējais šīs sezonas hits, kas noteikti ir pieminēšanas vērts.  Maigi pasteļtoņi, sajaukti ar porcelāna vēso gaišumu. Izmantojot šīs lakas ir iespējams izveidot skaistu manikīru lietojot vienu, divas vai pat visas 8 šīs kolekcijas lakas. Krāsas, kas atgādina perfektos un tik gardos macaroon cepumiņus. Iedegusi āda un romantiski, gaiši lakoti nagi ir kaut reizi jāizmēģina katrai sievietei. Starpcitu šis trends tika manīts arī Kannu filmu festivālā uz sarkanā paklāja. Balts ir jaunais Melns! Cik gan muļķīgi šis teiciens skan Latviešu valodā, bet doma ir skaidra :) 
Vai esat mēģinājušas lakot nagus gaišās krāsās? 
Manā plauktiņā no šīs kolekcijas ir 3 toņi- 858 ocean porcelaine, 857 Chantilly Lace, 851 Nouvelle vague
Vis biežāk izmantoju 858 Ocean porcelaine pamatā uz 8 nagiem un 2 nagus lakoju kādā košākā tonī. 
Ah šī Feng Shui filozofija, patīk man viss, kas saistīts ar ezotēriku, astroloģiju, feng shui un savādāku domāšanu . :) Es gan notiekti ieteiktu izmantot atī bāzīti un virskārtu, lai noturība būtu labāka. :) 
Nagu laikai ir patīkama konsistence un arī otiņa ir ļoti ērta priekš manis, kura ir ļoti tālu no prasmīga nagu lakotāja. 
cena: 4.91 eur

Produkts: 9/10
Iepakojums: 8/10
Cena: 9/10















ENG:  Wish you a light, and nice beginning of another week. Smile and be happy!
See you soon, with Love,
L.

LV: Novēlu jums vieglu un jauku nedēļas sākumu. Smaidiet un esiet priecīgi! 
Tiekamies drīz, ar mīlestību,
L.


*Paldies L'Oreal Paris pārstāvjiem Latvijā par iespēju izmēģināt un iemīlēties tik foršās nagu lakās. :) 
Post Comment
Bubio teica...

Uz nagiem dikti labi izskatās, iepriekš biju domājusi, ka šīs nepirkšu, bet tagad jāsāk domāt, ka vajadzētu pamēģināt. :)

Zanda teica...

Šīs tiešām ir labas lakas. Uz nagiem tie gaišie toņi neticami labui izskatās :)
Ak, un jasmīni ^^

Unknown teica...

uz nagiem riktīgi labi :) Man uzreiz asociējas ar Viva Luxury bloga meitenes nagiem, viņai vienmēr manikīrs gaišos skaistos toņos :)

Unknown teica...

yes, jasmīnu aromāts mmmm galvu reibinošs un asociējas ar vasarsvētkiem :) Ka arī jāsaka, ka šīs lakas tīri labi klājas :)

Auto Post Signature