Top Social

[ Beauty] Dove Invisible dry



ENG: This is the first anti perspirant that doesnt leave stains on your clothing. Dove invinsible dry 100 colours has been tested on more than 100 different colour fabrics. It still contains unique mouisturizing properties. 1/4 mouisturizing cream to ensure  the care against sweating and at the same time caring about the delicate skin in armpits.  This perspirant doesnt leave white marks on clothing or white clothing yellow in armpit area.
New Dove Invinsible dry deodorants comes in roller, dry and spray forms.  
Dove is the most recognizable skin and hair care brands in the world and it is produced by Uniliver.
Dove vision is to help shape the world where beauty is a source of selfconfidence, not a cause of worries. So Dove inspires women in the whole world to become more self-confident. 
Product 10/10
Packaging 9/10
Price: 10/10 
I Love this anti perspirant ans as well other ones from this brand. My Best friend prefers compresses anti-perspirant go fresh 48h one with cucumber & green tea scent. I find this product really good and it has become my daily friend in all situations. 
Do you use any products from Dove? What about antiperspirants ? What form of antiperspirant you like better?
Have a fun day.. By the way I am on my way To London :)  So Happy that my small vacation is ON :) 

LV: Šis ir pirmais Dove dezodorants, kas neatstāj traipus uz apģērbiem Līnija Dove Invinsible Dry 100 colours ir pārbaudīta uz vairāk nekā 100 krāsu audumiem. Dove Invinsible Dry iekļauj arī Dove dezodorantu unikālās mitrinošās īpašības - to sastāvā ir 1/4 mitrinoša krema, lai nodrošinātu gan aizsardzību pret svīšanu, gan rūpes par īpaši plāno ādu padusēs. Šis dezodorants neatstāj baltās svītras uz apģērba un tāpat palīdz izvairīties no dzeltenīgajiem traipiem padušu zonā. Jaunie Dove invinsible Dry dezodoranti izsmidzīnāma dezodoranta, rullveida dezodoranta un sausā dezodoranta veidā ir pieejami lielākajos veikalos Latvijā. 
Dove ir viens no atpazīstamākajiem ādas un matu kopšanas zīmoliem pasaulē, un to ražo Uniliver. 
Dove vīzija ir palīdzēt veidot pasauli, kurā skaistums ir pašpārliecinātības avots, nevis raižu cēlonis. Tādēļ Dove iedvesmo sievietes visā pasaulē justies pašpārliecinātām par sevi. 
Prdukts: 10/10
Iepakojums 9/10
Cena: 10/10 
Es esmu iemīlējusi šo dezodorantu tāpat arī citus šī brenda produktus. Mana labākā draudzene dod priekšroku Dove go fresh 48h dezodorantam ar gurķu un zaļās tējas aromātu. Man šis produkts šķiet patiesi labs un ir kļuvis par manu draugu ikdienas gaitās. 
Vai jūs lietojat kādu Dove produktu? Kā ir ar dezodorantiem? Un kādas tekstūras dezodorantiem jūs dodat priekšroku? 
Lai jums jautra diena! Starpcitu esmu ceļā uz Londonu :) Tik priecīga, ka manas īsās brīvidienas ir sākušās :) 



Post Comment
Arta teica...

kaut kad sen lietoju Dove, bet neatceros, vai man patika vai arī nē.. Izskatās, ka būs atkal jānotestē - daudz jaunumu :)
Man patīk rullīši, pūšamos ciest nevaru un pat īsti nevaru paskaidrot, kāpēc :D

Unknown teica...

Es nebiju dezodorantu cienītāja, jo neredzēju tiem jēgu, bet kopš atklāju eucerin 72h brīnumlīdzekli, man patīk ikdienā arī svaigumam lietot šos dezodorantus :)

Auto Post Signature