Top Social

[ Beauty ] Best care for your Hair

Hey ;)


ENG: Oh, well I still love this product no matter what others say- for my dry, damaged, blond hair- this is still the best low cost treatment. By the way Biosilk and CHI are two brothers cause they live under one roof called - FAROUK.  So the quality is quite equal. I find CHI a bit too heavy for my hair, but Biosilk is just right. Ok, no more talking. This is nothing new or unseen, just bought 3 small bottles on sale so they can be with me everywhere and everyday! This is called : Good Hair day helper :) 
Price: 9/10
Product : 10/10
Packaging: 7/10

Have a Fab fab day! I have 2 brides today, one bridesmaid, one mother and one girl for her prom to get ready. Make-ups, hairstayles.. such a day full of beauty :) would you like to see my make- up & hair kit I work with? :) Let me know
Hugs, L.

LV:  Ah, nu labi, es vēljoprojām mīlu šo produktu neatkarīgi no tā, ko lasu par viņu citu meiteņu atsauksmēs. Maniem sausajiem, bojātajiem un blondajiem matiem šis vēl joprojām ir ideālākais matu kopšanas līdzeklis par budžetam draudzīgām naudiņām. :) Starpcitu Biosilk un Chi ir divi brālīši, jo dzīvo zem viena jumta, kas saucas FAROUK Tāpēc jāsaka, ka kvalitāte būs aptuveni līdzīga. CHI produkcija maniem matiem šķiet par smagu, toties Biosilk zīds ir tieši laikā. Ah, ko tur daudz atkal atkārtoties. Šis produkts nav nekas jauns, nekas neredzēts un nedzirdēts. Iegādājos uz atlaidēm 3 mazās pudelītes zīda, lai tās varētu nēsat ar sevi visur un vienmēr. Es to sauktu par " Labo matu dienu palīgu" 
Cena: 9/10
Produkts: 10/10
Iepakojums 7/10

Lai jums burvīga diena! Šodien jāsapucē 2 līgavas, līgavas māsa, līgavas mamma un vēl meitene izlaidumam. Grims un frizūras- uh pilna diena skaistuma :) Vai jums būtu interese redzēt mana kosmētikas kofera saturu un produtktus, kurus izmantoju matu veidošanai? Dodiet ziņu
Apskāvieni, L.



Post Comment
Foxinflora teica...

Šo produktu man veikalā pārdevēja ieteica, nolēmu pamēģināt, jo vajadzēja kaut ko tādu matiem, bet jāsaka ka mazliet vīlos, ne jau ka produkts būtu ļoti slikts, vienkārši es līdz tam biju lietojusi Macadamia Healing oil treatment (manuprāt līdzīgs produkts), un ar to bija tā ka vajadzēja daudz mazāku daudzumu produkta iesmērēt matos lai būt vēlamais efekts, kā arī Biosilk it kā pazuda matos un nejutu efektu. Vienreiz izmēģināju un atdevu māsai - nezinu varbūt vajadzēja to ilgāk palietot..:)

Zanda teica...

MAn istenībā ir ar to love/hate attiecības, jo it kā tas man ļoti patīk, tomēr pa daudz to likt nevar - mati būs kā nemazgāti. Es nevaru teikt, ka tas ir pats labākais matu zīds, kas lietots, tomēr miniatūras izmēra dēļ ir tā vērts, lai nēsātu līdzi :)

Unknown teica...

Es uzskatu, ka katram matu tipam un struktūrai ir savi piemērotie produkti, un šis ir labs maniem matiem. ;) Jo esmu mēģinājusi arī citus, bet domāju, ka ir daudz labu šāda tipa produktu, tikai savādākos tilpumos un cenu kategorijā :)

Unknown teica...

es domāju, ka tev mati nav tik sabojāti, kā man tapēc arī mēdz sataukot- mans tukšais mats apēd produktu, ka es pat nejūtu nekādu sliktumu :) Bet vienmēr esmu ieinteresēta pamēģināt vēl šāda tipa produktus :)

Auto Post Signature