Top Social

[ Travelling ] Italian vacation part II

Hey, pretty! 

ENG: today finally showing you more pictures from my vacation.. part 2 as I could say... Our way from Sardegna to Sicily, but if to be precise first stop Favignana ( small island ) not far from Sicily.  During this time of the year it was quite empty cause appart from the city town there are only many beaches where you can catch the sun but at this time it was too cold . Favignana is also famous with It's tuna ... Each year many, many people comes from all over the world here to catch the tuna. In my opinion it is quite awful but I dont want to talk about bad things... So we spent there only one day.. As we saw everything in an hour and there was nothing much to do we continiued to Sicitly and or pick was Trapani. But about that part I will talk in my next post. And Other interesting thing about the Favignana island was that there were many many fruit gardens cuted out in the cliffs. Very deep in the ground. I believe that it is way more beautiful there during the summer :) 
Wish you a magic begining of the week, I am off to the gym- hope my trainer will be merciful. :) 

LV: šodien beidzot parādīšu jums vairāk bildes no sava ceļojuma.. Otrā daļa, ja tā var teikt. Mūsu ceļš no Sardīnijas uz Sicīliju 30h burājot, bet ja būsim precīzi pirmā pietura Favignana ( maza saliņa) netālu no Sicīlijas. Šajā gada laikā šī vieta ir diezgan patukša, jo izņemot pilsētas centriņu, tur ir tikai daudz mazas pludmalītes, kurās ķert saulīti. Bet šajā gada periodā ķert sauli bija par aukstu. Šī sala ir īpaši slavena ar savām tunču medībām. Manuprāt diezgan šaušalīgs pasākums, bet ne jau šeit es par sliktām lietām runāju. Mēs tur pavadījām, tik vienu dienu. Jo stundas laikā bijām izbraukuši visu salu, kas lielākoties ir pamesta. Tā nu Turpinājām gājienu uz Sicīliju. Mūsu mērķis tika izvēlēts un pilsēta saucās Trapani. Bet par to daļu parunāsim manā nākamajā ierakstā.  Ā, vēl viena interesanta lieta par Favignanas salu ir daudzie augļu dārzi, kuri izveidoti klintīs izcirstajās dziļajās ielejās. Ļoti dziļi zemē, aptuveni 30m zem zemes. Domāju, ka tas ir apskates vērts un vasaras laikā tur arī noteikti ir ārkārtīgi skaisti un vairāk ko darīt, kā arī ja esi tunča mīļotājs, tad zini, ka tur tas būs izcili labs. :) 
Novēlu jums maģisku nedēļas sākumu, tagad dodos uz sporta zāli- ceru, ka treneris šodien būs žēlsirdīgs. :) 
















Post Comment
Karlīna teica...

Skaisti bezgala! :)
Viena no pirmajām bildēm smieklīga - visi ierakušies telefonos. Stāsts gluži par to, ka apkārt skaistums, bet mēs neredzam. :D Protams, protams.. tas tik viens mirklis noķerts. :)

Karlīna

Auto Post Signature