Top Social

[ Traveling ] Sardinia - Italy

Hey, Super Stars! 

ENG:  Hello darlings, as many of you already know ( who follows me on instagram @laura_valuta ) I was on the vacation in Italy and if particular - Sardinia and Sicily :) Oh Well I've been already in Sardinia 7 years ago with my super cool mom for 2 weeks. Seen all, been everywhere. Since I've been there I think I will Do some posts about my previous travel experience about all over the world. Not many exclusive places but still will give you some tips, must sees and so on, but about that another time. Today will keep on with my april Italian vacation :) Sardinia was our first stop - why? cause one of my friends owns a yacht and the yacht was in Sardinia - Cagliari. Cagliari is the largest city and the capital. If you know italian language there will be no problems to understand what they speak at least in the biggest cities. As well in the most places you can communicate in english as well, but if you will know some italian phrases then they will be more positive trying to understand you.  Flamingos - is one of the things I remember from Cagliari. But Sardinia is very famous with the diverse  and beautiful beaches . But this time no sightseeing, nothing- just long walk from harbour to the centre and a walk around the places I've seen before. I have to mention that nothing- I mean literally nothing has changed at all.  We were here for 2 days before we left. City is really nice, cosy and beautiful. So I say if you go there- you need to see it. :) p.s. in the pictures with my my beloved and sweet friend Ance ;)
Wish you a warm and sunny day loves!
See ya soon! :)

LV:  Sveiki dārgie, kā daudzi no jums jau zin ( kas man seko instagram @laura_valuta ) Es biju devusies atpūsties uz Itāliju un ja precizēsim Sardīnija un Sicīlija. :) Ah, jā Sardīnijā jau biju bijusi 7 gadus atpakļ kopā ar savu foršo mammu uz veselām 2 nedēļām. Tā kā esmu visu redzējusi un visur jau bijusi. Secinot, ka biju jau tur bijusi izdomāju, ka izveidošu ierakstus ar saviem ex pasaules ceļojumiem. Nebūs daudz unikālu vai ekskluzīvu ceļojumu, bet tik un tā padalīšos ar savu pieredzi kas būtujāredz, kur jāpaēd un tā kaut kā. Bet par to tad parunāsim tajās citās reizēs. Šodien par savām Itāļu brīvdienām :) Sardīnija bija pirmā pieturvieta- kapēc? Jo vienam no maniem draugiem ir īpašumā jahta, kura tad patreiz atradās pēc ziemas atpūtas Sardīnijā un ja precīzāk tad Cagliari. Cagliari ir lielākā pilsēta kā arī salas galvaspilsēta. Ja zinat itāļu valodu, tas saprasties nebūs problēmu, jo runā pilsētās viņi bez jebkāda dialekta. Tāpat arī apdzīvotākajās vietās un sabiedriskās iestādēs vismaz viens cilvēks runā angliski. Bet vienmēr būtu jauki iemācīties pamat frāzes, jo to viņi ļoti novērtē, pat ja runā ne visai pareizi. Jo paši itāļi atzīst, ka viņu valoda nav tā vieglākā. Flamingo - tie ir pirmie ar ko man atmiņā nāk Sardīnija un tieši Cagliari. Tāpat Sardīnija ir slavena ar savām neskaitāmajām , skaistajām un tik dažādajām pludmalēm. Bet šoreiz nebija nekādas tūristiskas apskates, tik vien kā pastaiga no ostas līdz pilsētai pēc magnētiņa :D Pašu centru var izstaigāt pavisam īsā laikā. Kā arī jāsaka, ka 7 gadu laikā tur nekas nebija mainījies- es saku tiešām pilnīgi nekas! Šajā vietā pavadījām divas dienas un 2 naktis pirms devāmies tālāk :)  Pilsēta ir mīlīga, jauka un skaista. Tad ja esat Sardīnijā noteikti to iekļaujiet savā pieturas punktu sarakstā ;) 
p.s. Bildēs ar mani, mana superīgā Ance :) Sabiedrisko atiecību speciāliste un vienkārši super mīļš un tuvs cilvēciņš :) 
Vēlu jums siltu un saulainu dienu mīļie!
Tiekamies jau drīz! :)














ENG:  Now and then!  The same place but different age and hair colour :)  7 years apart!
LV: Tad un tagad! Tā pati vieta, tik cits vecums un matu krāsa :) 7 gadi starpā!







Post Comment

Auto Post Signature