Top Social

[ Styling ] How much Makeover can change your look - 7 basic rules

Hey, lovebirds!

ENG: Today I will show You a bit of my qualification work at school. This is a part of my work as a stylist. Small part cause I will just show you a part how clothes, hair and make-up can change a person. 
I do love this so much. If you know what suits U, what colours to wear. You already look 10 times better. It is really important to dress appropriate for your age, type of season, social status and so on to look good. As much I like all those cartoon prints I am too old for them. As I do love to wear sneakers, jeans and t- shirts .. I am a woman and I want to look feminine. you don't have to say no to all of that, just don't wear all those things at once and mix with heels, jewellery, hats... And even make-up or hairstyle does a big difference to your overall look. I already while ago shared Parisian chic tips - what every girl should have in her closet.. I will remind you, cause it is really a survival kit for any kind of a life situations :) 
*The blazer, The trench, The navy sweater, The tank, The little black dress, The perfect jeans, The leather jacket

The Parisians builds her look around fabulous basics, so accessories are THE key to her personal style.

LV: Šodien jums parādīšu daļu no sava skolas kvalifikācijas darba. Šī ir tikai maza daļiņa no mana darba kā stilistei. Maza daļa, jo parādīšu tikai to, cik drēbes, grims un matu sakārtojums ļoti maina cilvēka izskatu. 
Man tik ļoti tas patīk. It sevišķi, ja zini, kas tev piestāv un kādas krāsas nēsāt, jau tad tu izkaties 10 reizes labāk, kā to nezinot. Ir ļoti svarīgi arī ģērbties attiecīgi savam vecumam, gada laikam un sociālajam statusam ( to vairāk attiecinu uz darbu ko darat ) nevis to cik eiro maciņā :) lai izskatītos labi. Lai cik man patiktu multeņu apdrukas, esmu tām par vecu. Kā arī, lai cik ļoti man patīk valkāt džinsus, kead un krekliņus.. viņus visus kopā valkāt var tikai, ja tos papildina ar rotas lietām, cepurēm.. kā arī svinīgāku make-up un romantiskāku matu sakārtojumu. Lai koptēlu radītu sievišķīgāku.  Jau kādu laiku atpkaļ dalījos ar jums Parīziešu modes padomos- kam jābūt katras meitenes skapī. Atgādināšu jums to vēlreiz, jo tas tiešām ir vērtīgi un ar šādu komplektu izdzīvot var pilnīgi vienmēr. 
* Žakete, Trencis, Zils džemperis, "Tank" krekliņš, Mazā Melnā kleitiņa, Perfekti džinsi, Ādas jaka

Parīziete savu tēlu veido ap burvīgiem pamatiem, tātad aksesuāri IR atslēga viņu personīgajam stilam.







ENG: My model works as a cook... and for many years most of the time is at work and surrounded by man. So she wasn't paying attention to her look anymore so much. But as she is only 25 - we thought we should change something about her look. And the way she dresses. We did a pretty cool job as she gets a lot of compliments and has a higher self confidence as well. I could of put her in way more extravagant clothes to make the difference bigger, but this time it was all about her to feel comfortable in what she wears and really likes how she looks. 

LV: Mana modele strādā par pavāru... un jau daudzus gadus lielāko dienas daļu ur darbā, kur viņai apkārt ir lielākoties tikai vīrieši. Bet laika gaitā tas noveda pie tā, ka savam izskatam viņa vairs nepievērsa tik lielu uzmanību, svarīgākais lai būtu ērti un silti...  Bet viņai ir tikai 25 gadi, tātad ir kaut kas jāmaina viņas izskatā, lai izskatītios atbilstošāk savam vecumam un arī ģērbtos mūsdienīgāk.
Mēs sasniedzām diezgan foršus rezultātus, jo Kristīne saņem daudz komplimentus un jūtas arī pati par sevi pārliecinātāka. Bija iespēja arī viņu ietērpt daudz ekstravagantākās un izteiksmīgākās drēbēs, kas šo kontrastu un atšķirību radītu lielāku, bet šoreiz svarīgi bija, lai viņa jūtas ērti tajā, ko vakā un pašai patiesi patīk tas kā viņa izskatās. 










ENG:  A bit about me! Last week I was to another group training- Balance, stretch & power. Oh my, this was funny - First in my life I did something with those huge rubber balls. :D And there was wan boy in the class too. I was wondering doesn't he feels stupid surrounded by bunch of girls... And this training really was so easy I even went for a run after it. No more this kind of classes- More Yoga than a power workout. Today I was at the gym with my trainer.. this week I've been really good. 2nd trainig... and 3rd will be on friday! But tomorrow I will go again to ABS + Back - this group training I really like and this will be my second time :) Oh, I am impatient... I want to see my six pack now - right now :D
Wish you a healthy and super positive day! With Love,
L.

LV: Un nedaudz par mani pašu. Pagājušajā nedēļā es apmeklēju vēl vienu grupas nodarbību. - Balance, stretch & power. Ah, tas gan bija smieklīgi. Pirmo reiz savā dzīvē sportoju uz tām lielajām gumijas bumbām. :D Un nodarbībā bija pat viens puisis- es nespēju saprast vai viņš starp visām sievietēm nejutās muļķīgi. Un šis treniņš pie tam bija ārkārtīgi viegls, ka es pēc tā pat devos paskriet. Bet šķiet, ka šādu nodarbību es neatkārtošu. Vairāk joga kā spēka treniņš. Šorīt biju zālē ar savu treneri ( spīdzināja mani pamatīgi, bet man patika :D ) Es šonedēļ esmu bijusi super laba- jau otrais treniņš un 3šais būs 5dien... rīt vēl aiziešu uz ABS + Back atkārtoti- šis grupu treniņš man patīk ļoti, iešu jau otro reizi. :) Ah, es arī, šķiet, esmu ļoti nepacietīga. ..  gribu savu 6 paku uz vēdera redzēt jau tagad- tagad uzreiz :D
Novēlu jums veselīgu un super pozitīvu dienu! Ar mīlestību,
L.



Post Comment
Zanda teica...

ļoti skaists un sievišķīgs rezultāts! Meitene pilnīgi savādām uzreiz izskatās! labi padarīts darbs!

vai kad sasniegsi savus sešpakas rezultātus, tev jau ir pirms un pēc attēli? tas vienmēr ir aizraujoši skatīties uz kaut ko kas laika gaitā ir mainījies vizuāli. :)

SantaKudreņicka teica...

Lielisku darbu esi paveikusi, ceru, ka tas arī tika labi novērtēts. :)

Unknown teica...

Man ar prieks par padarīto :) Un vēl lielāks prieks, ka viņai patīk :)

Man ir pirms attēli, jaunas bildes vēl nēesmu uzņēmusi, jo he he - pus mēneša laikā rezultāti baigie nevar būt :D Bet noteikti kā jutīšu, tā dalīšos ar izmaiņām, sajūtām, un ieteiktumiem :)

Unknown teica...

Paldies, paldies, un Jap, manuprāt darbs tika novērtēts labi un atbilstoši. :)

Auto Post Signature