Top Social

[ Make-up ] Red passion

Hi, superstars! 


ENG: I have to say that i don't believe that red shadows makes your eyes look sour or red or unhealthy. I have gray eyes and red colour helps to accentate the colour. Ok, I have to admit that red is a strong colour and you have to dear to wear it, but as often I do this kind of smokey eyes I always get a lot of compliments :) So in the end it is a cool colour for eye make-up not only for nails :) but I would like to add that skin has to be tanned- If you will be pale pink then there can be this sick kind of look. 
What about you all do you dare to wear red on your eyes? Or Just a red lipstick  as a classic look?
Yesterdays training- uuuuuu let me say-  OMG. I did almost died. Fat burner wasn't the the training I was prepared for. Too intense and too much jumping. At least the trainer was fabulous. :) But I did survived and stayed till the end. :) 
BUT Today finally after a work in Vamiera city ( as you can hear I am back to visting other cities in Latvia during warm seasons)  I will finally go to meet my trainer and have my first session- Will see how it goes! 
Wooo happy :) 
Wish you a super super cool day ;) And as well have a perfect weekend. So see you again here after that. But the rest of the time 24/7 on instagram @laura_valuta or twitter @lauravaluta :) 
LV: Man jāsaka, ka es neticu mītam, ka sarkanas ēnas padara acis sārtas un liek tām izskatīties iekaisušām. Man ir pelēka acu krāsa un sarkanā krāsa palīdz izcelties šim tonim vairāk. Labi, es piekrītu, ka sarkana ir spēcīga krāsa un ir jāuzdrošinas tādu nēsāt, bet ik reizi, kad izveidoju šada dūmakaina tipa acis ar šo krāsa es vienmēr saņemu komplimentus. :) Tātad beigās tā nav nemaz tik slikta krāsa jūsu acu make-upam, ne tikai nagu lakas tonim. Bet laikam piebildīšu, ka ādas tonis gan nevar būt bāls, rozīgs vai ar izsitumiem, bet gan labāk viegli vai vairāk iededzis. Savādāk gan koptēlā varat izskatīties slimīgi.
Kā ar jums ? Vai uzdrošinaties izmantot šādus toņus acu grimam? Vai sarkano atstājat tikai klasiskām sarkanām lūpām? 
Vakrdienas grupas nodarbība - Fat burner - Ak jel, Pasniedzēja Olimpijā dievīga, apmeklējums vairāk kā zvērīgs.. un tam seko šoks- kārtīgas vārtīšanās pa tepiķi vietā es pus stundu no vietas dabonu lēkāt, mēģinot atkārtot mistiskus soļus, kurus prata visas meitenes zālē ( ap 20 ) izņemot mani.. kā es smējos.. un skaļi, jo tik tizli es jutusies nebiju sen. Kad jau likās ka sirds pa muti izkāps un likās ka no drēbēm var izspiest spaini šķidruma... es tiku pie vāļāšanās pa paklāju, kas man it nemaz nešķita vieglāk.. :D  Bet trakākais, ka šodien pēc darba Valmierā ( kā jau noprotat esmu atpakaļ pie dažādu pilsētu apceļošanas Douglas konsultāciju sakarā)  man ir beidzot būs pirmais treniņš zālē pie trenera :) Wuuuu happy. 
Novēlu jums super super lielisku dienu ;) Un arī brīvdienas, tiekās šeit atkal pēc tām :) Vai instagram @laura_valuta vai twitter - @lauravaluta :) 24/7 ;) 







Post Comment
SantaKudreņicka teica...

Ļoti labi sakombinētas krāsas, tā īsti nemaz nevar pateikt, ka tas ir tipisks sarkanais. :)
Es laikam vienmēr vairīšos no sarkanās krāsas acu make-up'ā. (giggle) es vēl tomēr neesmu nobriedusi šai krāsai. he

Elīna teica...

Tev ļoti piestāv! :)

Unknown teica...

Paldies par jaukiem vārdiem. Bet tici man, jo vairāk darbosies ar make-up, jo vairāk visu ko izmēģināsi - Un uz kā tad, lai mēģina, ja ne uz sevis ;)

Unknown teica...

wiiii.. sasarku :) Paldies :)

Unknown teica...

Lovely makeup!!!! Love the colors♥

Lakshmi in Trance

Maddie teica...

Vienīgais veids kā šad tad uzdrošinos nēsāt sarkanu savā meikapā ir uz lūpām! Man liekas, ka ja mēģinātu eksperimentēt ar sarkanām acu ēnām gala rezultāts varētu būt visnotaļ interesants! :D
Bet Tev, protams, izskatās, lieliski un, manuprāt, ļoti atbilstoši karstajam laikam! :)

www.callmemaddie.com

Unknown teica...

Sarkanas lūpas ar jau ir daudz un tas mani ļoti priecē :) Paldies, par jaukiem vārdiem. Un gribētos tavā blogā redzēt, kā sevi sagatavo, lai bildētu outfit posts. :) Kādu make-up veido ;) Ko izmanto :)

Auto Post Signature