Top Social

[ Make-up ] Green sparkles

Hello Lovelies!

ENG: Hi everyone. Oh well I am back in the make-up game with both hands. I want to try so many new things, mix products, try colours and so on. So I hope all of you will enjoy my make-up looks. by the way Wednesdays from the Ayurvedic colour aspect is all about green . Colour enhance the days best aspects. So I try to follow these things as I am really in to yoga and Ayurvedic thinking/ living. It is almost 2 years I don't eat any kind of meat and soon a year I don't eat any kind of living beings. Neither seafood, neither anything that lives on the ground. I feel very good and I don't miss anything of it. As everyday I explore new tasty things from vegetables , fruits, and other products. So today as well I share with you a very tasty smoothie - I love these healthy snacks :) And as I've been really lazy with gym thing... hasn't stated to go there.. I still just workout at home, but I do feel that I need to step up and get my ass to the gym with a trainer to achieve better results. So Let me know what do you think about make-up and do you like smoothies? Will you try this recipe ? 
Smile a lot  today and be positive!
see ya soon, L.



LV: Sveiki, visi. Ah, esmu atpakaļ make-up izveidē ar abām rokām. Gribu izmēģināt tik daudz jaunas lietas, izmēģināt daudzus produktus, krāsas un veidus. Ceru, ka jums patiks mani eksperimenti. Starpcitu, trešdienas no ajūrvēdiskā skatījuma ir zaļās krāsas dienas. Katrai dienai ir sava krāsa un šī krāsa pastiprina dienas labās īpašības. Es cenšos tam sekot, tapēc apģērbā un bieži vien arī make-up izvēlos dienai atbilstošo krāsu. Esmu jau sen aizrāvusies ar Jogu un ajūrvēdisko dzīvesveidu- vēl daudz jāmācās, bet esmu uz šī ceļa un atpakaļ netaisos griezties. Drīz jau būs 2 gadi kopš neēdu nekāda veida gaļu un gads kopš neēdu vispār neko kas ir dzīva radība. Ne no jūras, ne sauszemes. Jūtos ļoti labi un man nekas no šī nepietrūkst. Katru dienu sanāk atklāt daudz jaunu garšīgu lietu un kombināciju no dārzeņiem, augļiem un citiem pārtikas produktiem. Tapēc šodien ar jums dalos arī savā kārtējā smoothie receptē. Gards bez gala  un man ļoti patīk veselīgi gardumi. :) Un tā kā esmu vēljoprojām diezgan slinka sporta zāles jomā, vēl nēsmu sākusi apmeklēt, tad saldumiem jābūt veselīgiem.  Vismaz mājas apstākļos nedaudz sportojos , bet ir jāsaņemas un jātiek līdz zālei pie trenera, lai tos rezultātus tomēr uzlabotu.  Un gribu dziredēt jūsu domas par make-up un par to vai jums garšo smoothies? Mēģināsiet šo manu recepti? 
Smaidiet daudz šodien un esiet pozitīvi! :)
Tiekamies jau drīz ;)
L.









Used Products/ Izmantotie produkti

FACE/ SEJA
Garnier BB cream medium
INGLOT AMC illuminator 63
Jane Iridale Loose powder  ( natural) 
MAC Fix + spray

CONTOURING & CHEEKS / KONTURĒŠANA & VAIGI
INGLOT AMC 75 bronzing powder
INGLOT AMC cream blush 96

EYES/ ACIS
Malu Wilz - eyeshadow base
CAYLIN - Eyeshadow pencil - green
INGLOT AMC eyeshadow 63
INGLOT body pigment 63
Inglot eyeshadows 393, 357, 31
INGLOT secret volume mascara

EYEBROWS/ UZACIS
Christian Fay - charcoal

LIPS/ LŪPAS
CAYLIN - ART TOUCH lip gloss nr 4





U will need/ Būs nepieciešams

Baby spinach / spinātu lapas  (Two handfuls / Divas saujas )
Mango ( half / puse
Avocado
Banana
water / ūdens
Yogurt  ( 1/3 )

ENG: Yummmm I do love love love this one. So tasty and perfect.
LV: Yummm šo kokteilīti ļoti mīlu. Tik gards un vienreizējs.





Post Comment
Bubio teica...

Skaisti! :) Pievienojos un pilnībā atbalstu Tavu dzīvesveidu, es arī pamazām atsakos no zivīm, bet tas viss notiek pakāpeniski un dabiski, jo pati tā jūtos labāk. Grūtāk šobrīd būtu šķirties no sieriem un piena produktiem, tie gan ļoti garšo. :)

Anonīms teica...

Dārzā bija izaugušas jaunās skābeņu lapiņas, tad nu iedvesmojos no tevis un uztaisīju sev tikko līdzīgu kokteili ar skābenēm, biešu lapām, spinātiem un pāris banāniem - sanāca ļoti labs :)

Unknown teica...

Paldies, No sieriem un piena produktiem atteikties nav nepieciešams, jo tas jau neietekmē dzīvību. Kaut gan pieaugušam organismam piens ir diezgan smaga barība, bet siers gan ir vitāli nepieciešams. Arī ajūrvēdas receptēs visur ir siers :)

Unknown teica...

O, skābenes, sagribējas skābeņu zupu... mmmm :) un būs jānomēģina arī tava recepte ;) Patīk šie zaļie kokteilīši :)

Unknown teica...

Hei, make-up skaists, noķēri pavasara noskaņu :)
Paldies par iedvesmu - krāsām katrai dienai pēc ajūrvēdas mācības, interesanti!

Unknown teica...

Noķēru uz brīdi gan, nu jau gan atpakaļ mēteļos :( un prieks, ka krāsas noderēs ;)

Auto Post Signature