Top Social

[ Make-up ] Copper fusion

Hey, tigers!

ENG: I cannot keep this .. And this shade is even worth a whole post dedicated to it. Copper - magic summer shade. Such a rich and magnificent colour. Sun tanned skin + smokey copper eyes & black lashes... Such a perfect midnight beach party look with your hair open... Plus wearing a long whilte dress with bare footh. Oh, well daydreaming :) at least need to close my eyes to do that :) 
Texture is quite interesting it consists from small copper pieces, it has to be blended or pushed on to the skin for appliance. But it is full coverage and long lasting. You already saw one look where I used this shadow ..  Love to mix this as well with eye seal ( mufe) or duraline ( inglot) for a long lasting waterproof eyeliner look. I don't know why but all bronze, copper and metallic shades reminds me of J.Lo ( Jennifer Lopez) and her beach glamour looks . Do you like J.Lo ? Do you like copper and metallic shades? 
This one is INGLOT AMC pure pigment eyeshadow 63 
Oh, well my yesterdays training was cancelled but today I go to ABS + back group training - will see how I will feel in the evening :)
Have a fab day- eat green today ;)

LV: Es nevaru šo paturēt pie sevis... Un šis tonis ir vesela ieraksta vērts. Varš- vara tonis- maģiska vasaras krāsa. Tik piesātināts un bagātīgs. Iedegusi āda + dūmakains vara make-up ar melnām skropstām.  Tik perfekts pusnakts pludmales make-up, ar izlaisitiem matiem un garu vieglu, baltu kleitu un basām kājām. Ak sapņoju ar atvērtām acīm, derētu vismaz aizvērt. 
Tekstūra ir diezgan interesanta, sastāv nomtādiem kā gabaliņie, kurus jāiepludina,vai jāiestrādā ādā. Pilnība sedzošs un noturīgas  es jau vienu make-up jums atrādiju, kur biju izmantojusi šīs ēnas, bildi pievienoju arī šajā rakstā.  Man šīs ēnas patīk arī jaukt ar eye seal ( mufe) vai duraline ( inglot) , lai veidotu noturīgu un ūdensnoturīgu laineri. Nezinu kapēc, bet visie šie rūsganie,metāliskie toņi amn atgādina j.Lo  ( Jennifer Lopez ) un viņas pludmales valdzinošos izskatus. Vai jums patīk J.Lo?
Vai jums patīk Vara un metāliskie toņi? 
Šis ir INGLOT AMC pure pigment eyeshadow 63
Ah, mans vakardienas treniņš tika atcelts, bet šodien dodos uz ABS+back grupas nodarbību ( vēderprese un mugura) redzēs kā jutīšos vakarā ;)
Lai jums forša diena - ēdiet šodien zaļi ;)






Post Comment
Unknown teica...

Tev ir palaimējies, ļoti jauki izskatās šis tonis, pati gan tādus nelietoju, man nepiestāv, jo acis tādas dīvainas uzreiz izskatās it kā būtu riktīgi saberzētas :(
An ir Inglot pigments nr.85, esmu stāvā sajūsmā, manuprāt ļoyi universāls tonis, kuru var izmantot gan dienas gan vakara makeupam. ;)

Pretty Tiny Things teica...

SO NICE!

Do you want to follow each other ?

Kisses,

Emily from Pretty Tiny Things

Unknown teica...

Acis ļoti labi sader ar jakas toni ;)

Ne pa tēmu, bet....strādājot Inglot bieži tavā kosmētikas somā ir šie produkti....varbūt vari ieteikt kādu tonālo kombinētai ādai no Inglot? Man ļoti Inglot cenas patīk un dizains arī ;)

Unknown teica...

Hm, nezinu vai tiešām ar šādu tev viņas izskatītos saberzētas- labprāt izmēģinātu :)
Inglot 85 piegments ir top top top tāpat arī 84 pigments. :) Toņi ideāli un skaisti :)

Unknown teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
Unknown teica...

Paldies par labiem vārdiem- prieks dzirdēt :)

Kobinētai ādai ir tādi baltā tūbiņā- man viņi patīk- tikai jāuzklāj ar sūklīti, tad ideālas sajūtas :)
Prieks dzirdēt par dizaina labājām atsauksmēm un cenas es teikšu- daudz ārzemnieku pērk INGLOT, jo uzskata, ka franči daudz par lielām summām prasot. Kā arī šokējas, ka Latvijā franču kosmētika maksā daudz dārgāk kā itālijā vai kur citur. :)

Auto Post Signature