Top Social

[ Lifestyle ] Packing for Vacation

Hey, Lovelies!

ENG: Hou Hou... today a bit different post. More talking than showing, as there is not much to show :) Packing for vacation is a really hard thing. As you can't take all your wardrobe with you. I did wrote a list what and how many pieces I should take with me to cover all the vacation, but in the end as I was sharing one suitcase with my friend I did had to cut all my wishes ...   And I try to learn take less possible amount of clothing with me for a while. As I think that if you have money you can buy always things you need. But if you go sailing - this won't work as you think. Weather, cities, siestas that all was wrong. So there wont be any cool outfit posts from this trip :D As well as it was colder than I thought it will be it made me step aside and just dress to be warm. :) But I should say again there is a big difference to pack a suitcase for weekend in London, week in all inclusive hotel room and sailing for 3 and more days.. continuing with 500km drive around the island  In Fiat 500 With no space at all :D But this is fun remembering. 
I needed at least one more pair of pants, at least one blouse and one jacket. Then I would survived Italian party nights and maybe would find an Italian lover :D haa just a joke. :) 
Tell me- are you good at packing? Maybe you have some travel tips- what are must haves or don'ts while traveling around with no all inclusive package? 
Have a super fun 1st of may! Celebrate well & smile a lot :)
Hugs, L.

LV: Hei, hei.. šodien savādāks ieraksts. Vairāk runāšanas kā bilžu rādīšānas, jo vienkārši šoreiz nav daudz ko rādīt. Mantu sakrāmēšana ceļojumam ir patiesi sarežģīts proces. Jo nav jau iespējams paņemt līdzi visu. Es biju izveidojusi sarakstu ar to kas un cik daudz jāņem līdzi, lai pietiktu visām brīvdienām, bet beigās dalīju vienu lielo koferi ar draudzeni un bija visas savas vēlmes jāsamazina... Es cenšos arī iemācīties ceļot ar pēc iespējas mazāk lietām jau kādu laiku. Jo šķiet, ka ja ir naudas līdzekļi, tad visu vienmēr var nopirkt. Bet, kad dodies jūrā burāt, tas nemaz nedarbojas tā kā ir iecerēts. Laikapstākļi, pilsētas, siestas ( dienas vidus pārtraukumui ) tas viss ir savādāk kā pierasts. Tā nu jāsaka, ka nebūs nekādu super skaisto apģērba kombināciju ierakstu no ceļojuma :D Tā kā bija arī aukstāks laiks kā man šķita, ka būs, tad nācās vienkārši ģērbties tā, lai nenosaltu. :)  Bet jāsaka atkārtoti, ka sakārtot mantas brīvdienām Londonā, nedēļai viesnīcas nummuriņā vai burāšanai 3 un vairāk dienām turpinot ar vairāk kā 500km garu braucienu pa salu ar super maziem Fiat 500 ir pavisam kaut kas cits. :D Smiekli nāk, bet ir jautri atcerēties. 
Secinājums vajadzēja vismaz vēl vienas bikses, vēl vienu blūzi un žaketi, tad būtu jutusies daudz labāk visās trakajās naksnīgajās Itālijas ballītēs un, kas zin varbūt satiktu kādu Itāļu mīlētāju :D ha ha es tik te tā jokojos. :) 
Pastāstiet man vai jums ar ceļojuma somas sakrāmēšanu sokas viegli? Varbūt jums ir kādi padomi ceļošanai - kuras ir tās pašas nepieciešamākās lietas un kuras pavisam nevajag? It sevišķi reizēs, kad ceļošana nav paredzēta ar 100% komfortu. 
Lai Jums Superīgi 1. maija svētki! Apsveicu no sirds, nosviniet un daudz smaidiet :) 
Apskāvieni, L.






ENG: We ended up like this : One big suitcase for 2 girls. As for me I had one hand luggage with just Ipad, camera, books, all the chargers and wallet. :) So My packing for a trip was quite awful... I did took not enough clothes or rather I say - I failed with buying new while travelling :(

LV:  Beigās viss izskatījās šādi: Viens liels koferis uz 2 meitenēm.  Man vēl bija rokas bagāžas soma ar Ipad, kameru,  vārdnīcām, lādētājiem un maku. :) Man jāsaka, ka mana pakošanās ir bijusi diezgan briesmīga. Nepaņēmu pietiekami lietu vai precīzāk jāsaka izgāzos ar jaunu lieto iegādi, kamēr biju ceļojumā. :( 






Post Comment
Unknown teica...

Re, te manā blogā bija padoms http://kristinesfashiondiary.blogspot.com/2013_08_01_archive.html
Bet, ņemot vēra mainīgos laikapstākļus Eiropā, noteikti saraksts jāpapildina ar trenci/ādas jaku un kādu trikotāžas žaketi, kas vienlīdz stilīga ar džinsiem un vakarkleitu ;)

Unknown teica...

oi, šie sarkasti jau forši, bet diemžēl ir 10kg svara + vietas ierobežojums ;)

Unknown teica...

Es domāju, ka nebūtu tik traki :D Mugurā vilktu vienu no apģērbu komplektiem + trencis + plecu soma! Koferī atbilstoši pārējās lietas...vēl mans + vai mīnuss, ka lietoju maz kosmētikas un ir ceļojuma fēns ( paldies Dievam, mati nav kaprīzi) :)

Unknown teica...

Nu, jā..vienu apavu pāri gan varētu atsāt mājās :D

Auto Post Signature