Top Social

[ Beauty ] Travel beauty essentials

Hello, Beauties :) 

ENG: Hey, today I will tell about products I took to & bought in Italy :) This trip was all about less is best. So it was quite a challange pick just few things to take with me - so I was took just the most important ones and the rest I thought I will buy- my bad! This was te part where I failed. Not cause I didn't want to buy anything but I was already knowing what exactly I want to get... Did I got at least one of these? NO. Not even saw something like that... But this was a proof that there are holidays where no matter how much money you will take with you, you wont be able to buy stuff you need. 
Have you had a situation like this? I mean you need something desperately & You cant find it?
By the way yesterday I did had my first group training. i went to ABS+ back - perfect training. Today I feel all the muscles, but this pain actually is pretty cool. As I know it will pay of with a beautiful & healthy body. After that I met my friend and we sat in Wine studio for 5h and it is obvious wine was very tasteful. So this morning I canceled my privat lesson with trainer. I feel taht full moon does this to me. Well as I told myself at the begining of this year that I have to live it more crazy- I think I am very true to this Idea. Wish you a super crazy successful day. I am off to Ogre city douglas for work and in the evening Fat burner group training at the gym.
Lot's of Love


LV: sveiki, šodien pastāstīšunpar produktiem, kurus ņēmu līdz ceļojumā un kurus iegādājos itālijā :) Šis ceļojums kā jau minēju bija as saukli, jo mazāk, jo labāk.  Bija diezgan liels uzdevums izvēlēties, tikai dažus produktus, kuri tad mani ceļojumā pavadīs- tapēc bija jāatlasa vislabākie savā jomā, tie kuri ir neaizstājami un pārējos domāju iegādāties jau Itālijā- mana vaina. Šī bija daļa, kurā es izkritu. Ne tapēc, ka nevēlējos neko nopirkt, nezināju ko nopirkt , bet es tieši zināju komvēlos atrast un iegādāties.  Vai es no kārotā/ vajadzīgā atradu un iegādājos? Nē! Es pat neko līdzīgu neatradu.  Bet šis man bija apliecinājums, ka nav svarīgi cik daudz naudas tev būs līdz, būs reizes, kad tev nebūs iespēja neko iegādāties. Vai jums ir tā gadījies? Es domāju, kad jūs ko cītīgi meklējat, bet nevarat atrast nekādīgi?
Ui, piebildīšu arī to, ka vakar vakarā biju uz pirmo grupu nodarbību ABS+ back ( vēderpresei un mugurai) . Lieliska nodarbība, iesaku visiem. Šodien gan jūt visus izkustinātos muskuļus. Bet toties kāds prieks. Patīkamas tās sāpes. Pēc nodarbības satikos ar draudzeni un Vīna studijā nosēdējām pļāpājot 5h ar visām vīna izrietošajām sekām - līdz ar ko šī rīta nodarbību pie trenera atcēlu. Pilnmēness laikam dara savu :D Bet biju arī sev teikusies šogad dzīvot neprātīgāk :) pagaidām izskatās, ka izdodas sekmīgi. Novēlu jums neprātīgi veiksmīgu dienu. Es šodien uz Ogres Douglas & vakarā uz Fat Burner grupu nodarbību :) 
Daudz mīlestību jums mīļie 


Skin care products: 
*bioderma hydrabio rich cream
*La mav Anti dark circle eye cream
*Garnier fresh essentials make-up remover
*L'Oreal hydrafresh (. Bought In Italy/ pirkts Itālijā
*paradontax toothpaste/zobupasta
as My dentist recomends paradontax is the best for whitened teeth
Kā mans zobuārsts ieteicis labākā zobupasta balinātiem zobiem
*Dental floss - can't live without/ bez zobu diega nekur
*Eucerin 72h anti perspirant ( about this one will be a whole post- for me this is a miracle) 
( par šo būs vesels ieraksts - man šis produkts ir tīrais brīnums) 
* Tangle teezer my new best hair friend on the go :) / mans jaunais labākais draugs ārpus mājām :)




Beauty products: 
*Maybelline Dream Pure BB cream
*Biosilk - silk for hair/ zīds matiem
*INGLOT eyelash serum/ skropstu serums
*INGLOT amc blush nr 96 - perfect summer sunnkissed skin blush / perfekts sārtums vasarai un saulē iedegušai ādai
*INGLOT AMC lippencil 34 - use it as a matt lipstick perfect coverage & hold
Lietoju šo kā matētu lūpu krāsu, perfetkti sedz un lieliska noturība
*L'Oreal super liner in black 
*INGLOT Secret volume mascara
*Wjcon eyeshadows in copper ( bought in Italy/ Pirkts Itālijā
*Sample perfumes & mini Victorias Secret scent/ mazie testeri smaržiņām un mini Victorias Secret smaržas





Bronzing powder & tangerine lipstick bought my friend. Really good ones.
Bronzeri un oranži sārto lūpukrāsu nopirka mana draudzne. Labi produktiņi.


Post Comment
Zanda teica...

Tas bronzeris izskatās ļoti labs pēc toņa. :)
Tu ļoti daudz Inglot kosmētiku, varbūt varu izveidot kādu kolektīvu rakstu apvienojot labākos un varbūt sliktākos produktus, j man ļoti interesē, ko lai mēģina no Inglot, bet no tā lielā sortimenta nevaru izlemt :D

Unknown teica...

Jap, bronzeris riktīgi labs, bet man jau viens šāda toņa ir un vispār vairāki bronzeri ir, tapēc sev nepaņēmu :)

Rakstu par labākajiem un sliktākajiem INGLOT produktiem... varu mēģināt. Tik runājot par sliktiem, laikam man būs grūtāk teikt, jo drīzāk ir tādi, kuri mani mazāk interesē no sortimenta, bet citiem cilvēkiem patīk. :) Jebkurā gadījumā- ok Izveidošu labāk rakstu ar to kas noteikti jāpamēģina ;)

Auto Post Signature