Top Social

[ Make-up ] Call for spring

Hey, flowers!

ENG: Today a bit of a throw back- one of my exams make-up. As it is spring, but it is snowing outside. I just wanted to find something that will cheer me up. And as I so badly wanted to participate in a make-up competition in april but my final qualification work takes so much of my time then I had to throw away all that idea. So I found some previous podium make-up's I have done and this one made me smile. :) So green and so spring. As always all my ideas I try on myself before I try them on models. Looking at these pictures  I want to have my tan back and I want to have my dark hair back ( I guess) I start to get really upset with the fact that my hair is dry and has split ends. :( I use so so many - have to say tons of repairing and moisturising products for my hair but nothing at all almost changes. :( SO GIRLS HELP ME... if you have some magical products I could try to repair my hair. Let me know. 
The inspiration for this was dandelion. I miss dandelions at the moment so much.. as they are little sunshines on the ground. 
Hope you're feeling wonderful.
Have a perfect day,
Laura








LV: Šodien nedaudz atcerēšos jau aizgājušo. Viens no maniem ieskaišu make-up. Tā kā jau ir pavasaris, bet sniegs vēl par sevi atgādina un ārā turpina snigt pa brīdim. Es vēlējos atrast, ko tādu, kas mani iepriecinātu. Un tā kā es tik ļoti vēlējos piedalīties vizāžistu konkursā aprilī ( baltic expo beauty ietvaros) bet mans kvalifikācijas darbs prasa tik daudz mana brīvā laika, ka man no šīs vēlmes bija jāatsakās. Pārskatot savus iepriekšējos darbus ieraudzīju šo, kurš lika man pasmaidīt. Tik zaļš, tik ļoti pavasaris. Es šķeit vienmēr visas savas grima idejas vispirms izmēģinu uz sevis, pirms veidoju uz savām modelēm. Skatoties uz šīm bildēm man gribas atgūt iedegumu un savus tumšos matus ( vismaz man tā šķiet) Es sāku saskumt ar vien vairāk par faktu, ka man mati ir sausi un sašķēlusies. :( Es lietoju tik daudz- kaudzēm atjaunojošus un mitrinošus produktus matiem, bet gandrīz nekas nemainās. MEITENES palīdziet MAN. Ja jums ir zināms kāds maģisks produkts, kas varētu spēt palīdzēt man viņus saglābt. Šim make-up iedvesma bija pienene. Dotajā mirklī man pienenes pietrūkts tik ļoti - tās ir kā mazas saulītes uz zemes.
Ceru, ka jūtaties lieliski
Lai jums perfekta diena,
Laura

Post Comment
Bubio teica...

Man arī dikti patīk pienenes, un meikaps dikti pavasarīgs un skaists! Man šķiet, ka Tev ļoti labi izskatās arī blondie mati, manējos glābj vien patrekns serums matu galiem un regulāras maskas (lietoju Echosline). :)

Laura teica...

Mans favorīts matu glābšanā ir dabīgās eļļas un Aussie 3 minute miracle, un vispār Aussie produkcija, bet nezinu, vai palīdzēs tiešām ļoti sabojātiem matiem. Bet man jau vispār patika, kā Tev tumšie mati izskatījās :)

Unknown teica...

Par matiem runājot :) manuprāt, Tev piestāv gan gaiši, gan tumši mati...vienīgais ar tumšiem matiem acu krāsa tiek vairāk izcelta ;) Man ir gaiši mati un vislabāko rezultātu man dod kokosa eļļā - uzklāju to uz matu galiem pāris stundas pirms mazgāšanas vai uz nakti! :) Rezultāts ir pamanāms uzreiz :)

Unknown teica...

Paldies ;) Man žēl tos matiņus - kur šādu serumu var iegādāties? :)

Unknown teica...

Paldies, jūsu domas man ar liek aizdomāties par matu krāsu. Un aussie produkciju var atrast?

Unknown teica...

Man gaišie nekad nebija bijuši... tapēc vajadzēja pamēģināt un nemaz tik slikti nav- bet zinot, ka esmu arī frizieris, bet matus savus savest kārtībā es nespēju.. :( Kokosa eļļa no kurienes?

annmaryjane teica...

Man arī no balināšanas bija drausmīgi sausi mati, pārkrāsoju tumšākus, sausi jau tāpat bija, bet pēc mēneša, kad reizi nedēļā uz nakti sazieķēju matus ar mandeļu eļļu un no rīta kārtīgi izmazgāju - matu stāvoklis ievērojami uzlabojās + tagad ik pa laikam lietoju matu masku ar melno kaviāru no AVON, mati nekad nav bijuši tik mīksti un no sausuma ne miņas.

Unknown teica...

The beginning of this spring has indeed been a slow start! But, I'm loving this look of bloom inspired by the season! Well done. ;D

<3 Carsla
Founder & CEO of Connect-the-Cloths
www.connect-the-cloths.com
http://blogspotter.co/connect-the-cloths/
A stylist, foodie, & writer's blog in development.

Unknown teica...

Paldies, paldies, paldies - Mēģināšu visu . Redzēs kā veiksies. Pamēģināšu to visu tagad no sirds ar blondaiem... bet ja ne...

Unknown teica...

Thank you. So lovely to read positive comments ;)

Unknown teica...

Es pasūtīju no iherb.com ;) Lēti un liels tilpums! ;)

Unknown teica...

Fantastiski, izskatās, ka būs jāveic savs pirmais pasūtijums :)

Unknown teica...

You are so talented! I love it♥♥♥

Lakshmi in Trance

Unknown teica...

Thank you dear ;) nice to hear such a sweet compliment

Auto Post Signature