Top Social

[ make-up ] Baltic Expo Beauty 2014

Hey, Gorgeous!

ENG: Today I can share with you how I spent 13th of April :)
I did attended Baltic Expo Beauty and I did participated with my classmate at Extravagant brides competition. My job was to create  make-up :) I did helped to create 4 plastic flowers but that was it. 
The outfit was handmade by Jana. And inspiration was a bit Alexander MqQueens designs. Those were long 6h at the Skonto stadium where the event ewas held.  But as I finished school I thought for one last time and for the good memories I can take a part in this lovelie event. I did a simple make-up with crystals as the dress was already a statement. All the girls did a wounderful job and it was a pleasure to see the living art. As If I have to say something about the exhibition. Quite a big disaster I should say... I had aprox 3h free and I had nothing to do there. Nothing new, nothing interesting no good offers at all.  :( so sad but in a way very good, as - I didn't spent a lot of money :) 
About my purchases I will tell you in my next post ... They are from NYX comsetics :) 
Have a lovely day ,
Lots of Love
L.

LV: Šodien padalīšos ar jums kā pavadiju 13 aprili. :) 
Apmeklēju Baltic Expo beauty un piedalījos Ekstravaganot līgavu konkursā kopā ar savu kalsesbiedreni. 
Mans uzdevums bija parūpēties par make-up. :) pavisam nedaudz palīdzeju ar tērpu- izveidoju 4 ziedus no plastmasas karotītēm. Bet tas arī bija viss. Tērpu Jana izgatavoja pati. Iedvesmojoties nedaudz no Alexander MqQueen tērpiem.  Tās bija ļoti garas 6 stundas.  Bet tā kā skola ir galā, tad šķita ka labo atmiņu dēļ vēl pēdējo reiz šādā pasākumā ir jāpiedalās :) izveidoju vienkāršu make-up un izmantoju akmentiņus, jo kleita jau pati bija pamanāma, tapēc pārējais bija salīdzinoši atturīgs. Visas dalībnieces bija paveikušas lieliskus darbus. Bija prieks apskatīt dzīvu mākslu. Bet ja ir jāsaka kas par izstādi, tad tie nebūs slavinoši vārdi. No visa laika, ko pavadīju šajās telpās , aptuveni 3h man bija brīvasvun man tur nebija ko darīt. Nekā jauna, nekā interesanta un nekādu labu piedāvājumu. No vienas puses skumji, no otras labi, jo nesanāca iztērēt daudz naudas :) 
Bet kaut ko es tomēr nopirku un par to jums pastāstīšu nākamajā ierakstā... Jaunumi ir no NYX kosmētikas :) 
Lai jums jauka diena, 
Ar mīlestību
L.














Post Comment
Zanda teica...

Es šo meiteni tajā svētdienā redzēju, kad devos uz mājām, stāvējām vienā pieturā. Vēl tieši nodomāju, ka laikam dodas mājup no izstādes :D
Ļoti interesants veikums!

p.s. Apsveicu ar skoliņas beigšanu! Lai arī ir skumji, es domāju, prieks tomēr ņem lielāku virsroku! Es noteikti sekošu līdzi arī Taviem turpmākajiem darbiem!

Unknown teica...

Jā, tātad redzēji īsto :) Paldies par apsveikumiem ;) Tagad darbiem un nedarbiem būs vairāk laika- būs vairāk ko rādīt ;)

Auto Post Signature