Top Social

[ Beauty] Sublime body cream

Hi, Butterflies :)

ENG: Hi, today about something soft, silky and very effective. L'Oreal Sublime body chdrsjj? I have to say that this product doesnt ask for a long review as the results and feelings while using it is pretty awesome. Usually I try something and my friend asks is it good or not so. But this time she brought up this cream first. With a question - have you tried it. And from that moment we went on for calling out loud all the pros pf this product. Before I used this one- the best for my dry, peeling skin was sublime body oil - but now- this one is the best - silky, soft and smells way more better. No dry skin on my legs! Ready for a relly fun summer season :)
Have you tried? What's your favourite rich body lotion?

LV: Sveikas, šodien parunāsim par ko maigu, zīdainu un ļoti iedarbīgu. L'Oreal Sublime body  ....
Šis produkts neprasa garu atsauksmi un izklāstu par iedarbību, jo lietojot to sajūtas ir diezgan vienreizējas. Parasti gadās, ka es izmēģinu produktus un mana draudzene jautā kā man patika, vai labs vai slits. Bet šoreiz tā bija tieši viņa, kas pirmā pacēla jautājumu vai es šo esmu mēģinājusi? No tā mirkļa mēs abas aizdegāmies sarunā par labajām īpašībām un sajūtām ko šis ķermeņa krems sniedz. Pirms šī krema par efektīvāko savas sausās, lobošās ādas atzinu Sublime body eļļu, bet tagad šis ir labākais variants- zīdains, maigs un smaržo daudz patīkamāk. Nekādas sausas ādas uz manām kājām, nekādu plankumu uz apģērbiem, vai nepatīkama aromāta manai gultas veļai. Āda ir gatava vasarai :) Ķermeņa balzāms bagātināts ar barojošām eļļām kā koriandra, ecchium, upeņu kauliņu un aprikožu eļļu. Tas baro 48h neļaujot ādai izžūt un saglabājot to maigu kā arī aizsargājot. 
pieejams jau veikalos par patīkamu cenu 6.39 eur 
Vai kāda ir šo mēģinājusi? Vai arī kurš ir jūsu mīļākais ķermeņa sviests? :) 








C/O L'Oreal Latvija


Post Comment
Elīna teica...

Mīļākie sviesti man ir no The Body Shop, bet par šo ir tik labas atsauksmes, ka jānopērk. ;)

Bubio teica...

Tas fons ar ķermeņa sviestu sader ideāli! Šis man ļoti patīk, vienīgi smarža varēja būt svaigāka, taču cenas ziņā ir nopietns konkurents TBS. :)

Unknown teica...

Man TBS ar ļoti patika, lielās aromātu izvēles dēļ, bet šis ir ko vērts, noteikti iesaku.

Unknown teica...

Tas fons man tik ļoti patīk, ka labprāt sev istabā tādas sienas gribētu :) Smarža gaumes jautājums, es esmu ļoti apmierināta :))

Velvet mimosa teica...

O, šo man vajadzēs uz rudeni, pašlaik problēma ir mazāk aktuāla.

Auto Post Signature