Top Social

[ Beauty ] L'Oreal Skin Perfection

Pixel-perfect
your skin


ENG: Have you always wanted to look picture perfect, as well when you zoom in?
L'Oreal Paris chooses this spring 2 things: perfect skin & bright pink colour!

LV: Vai vienmēr esi vēlējusies fotogrāfijās izskatīties perfekti, arī tad, kad tās pietuvina?
L’Oréal Paris šajā pavasarī izvēlas 2 lietas: perfektu ādu un koši rozā krāsu!


ENG: In your 20's and 30's your skin is still young but not always perfect. Stress, fatigue and an unbalanced lifestyle can affect skin quality causing irregularities to appear: imperfections, enlarged pores and an uneven skin texture. L'Oreal Paris has created a line that visibly improves the quality of the skin and works pixel perfect. 

LV: Sievietēm 20-30 gadu vecumā, kuras vēlas katru dienu izskatīties kā skaistākā sieviete pasaulē, bez make-up, L’Oréal Paris radījis Skin Perfection: pirmo L’Oréal Paris ādu koriģējošo sēriju, kas acīmredzami uzlabo ādas kvalitāti, iedarbojoties pikseļu pietuvinājuma līmenī.

ENG: New Skin Perfection Day Moisturiser helps transform the appearance of skin quality, as if perfected. Pores look virtually undetectable, tone looks more even, skin texture feels silky-soft.
New Skin Perfection Advanced Serum, a powerful formula enriched with Perline-P and patented LR 2412, helps transform the appearance of skin quality, as if perfected. Designed to penetrate through the skin's epidermis layers.Pores look virtually undetectable, tone looks more even, skin texture feels silky-soft.
New Skin Perfection Awakening Eye Cream helps transform the appearance of the eye contour, as if perfected.
Dark circles, eye bags and fine lines appear reduced.

LV: Mitrinošais dienas krēms ar krēmīgu tekstūru izlīdzina poras, padara sejas ādas tekstūru mīkstāku un nodrošina zīdaini maigas ādas sajūtu. Sastāvā Perline- P.
Seruma vērtīgā formula, īpaši plānas emulsijas gēls, uzlabo ādas tekstūru, sašaurina poras, izlīdzina un uzlabo sejas ādas toni. Satīna pieskāriens, kas ātri iesūcas un bagātīgi mitrina ādu visos tās slāņos. Sastāvā Perline- P un LR 2412.
Acu krēms nomaskē tumšos lokus un maisiņus zem acīm, izgaismo zonu ap acīm un novērš noguruma pazīmes. Sastāvā kofeīns un Cg vitamīns.
No 17.03.14. tikai veikalos Drogas.
Cena: 11.45 EUR (dienas un
acu krēms) un 12.40 EUR (serums) 


SKIN PERFECTION….

ENG: Pores look virtually undetectable. Texture feels silky-soft. Tone looks more even.
R 2412 which is derived from Jasmonic Acid and already being used in high-end products from the L’Oréal family for more mature skin, in higher concentrations. LR 2412 molecule is in Lancome's Visionnaire, but at half the strength.
Perline-P, which is composed by a plant derived sugar (which is said to reduced the appearance of pores), a potent but gentle on the skin exfoliant (HEPES) and a bark extract, which helps to soothe the skin and reduce redness.
What I tink? 
I've been using these products for over month. Eye cream is a must, I even started to use it on my models before applying make-up as it really evens out skin tone. second I really like is Day cream- gives a really soft and smooth finish- using daily.  Serum will be the least favourite not cause it is bad... but cause I use it over night. So I don't feel it almost ever. But my skin is soft and nice. 
Buy the way it really softens the look of the skin- you can see it even with your eyes. SO I do really like these products, Eye cream I will 100% definitely repurchase and keep on using. Day cream will stay on my list as well. :) 
I give 10/10 eye cream, 9/10 day cream and 7/10 Serum.
 Packaging eye cream 7/10 day cream 9/10 ( missing just a spoon would look like a high end cream :) & serum 9/10 
Have A pink & fabulous day angels!
With Love,
L.


LV: Sākot ar 17.03. arī Latvijā ienāk Rietumeiropā pozitīvi novērtētā un lietotāju iemīļotā ādas kopšanas sērija, kas padarīs poras mazāk redzamas un liks ādai izskatīties perfekti arī pietuvinājumā.
Sastāvā:
LR 2412 spēcīga, koriģējoša molekula, kuras izpētei veltīti 10 gadi, kas uzlabo ādas kvalitāti un darbojas pikseļu līmenī. Starpcitu šī viela ir arī Lancome Visionaire krēmos tik uz pusi spēcīgākā koncentrācijā. 
Perline- P poru samazinošās vielas un nomierinošas aktīvās vielas, kas kontrolē ādas apsārtumu, kombinācija, kas uzlabo ādas kvalitāti. Tas iedarbojas: porās, ādas tekstūrā un tonī.
Ko domāju es? 
Lietoju šos produktus jau vairāk kā mēnesi. Acu krems ir topā un vispār super produkts, lietoju pat uz kleitiem pirms make-up, jo tiešām vizuāli uzlabo ādas stāvokli. Otrais, kas vis labāk patīk un ko ar prieku lietoju ir dienas krems. Gluda, maiga superīga āda. Tiešām ļoti patīkami. Tiešām ļoti jūtami savādāk un patīkami. Serums būs mans mazāk iemīļotais produkts, jo lietoju to uz nakti, kad īsti nenovērtēju tā darbu. Bet no rīta āda ir jauka un patīkama.  Starpcitu dienas krems tiešām visuāli palabo ādas izskatu- to pat ar aci var redzēt. Man šī līnija tiešām ļoti patīk, pēdējā laikā tieši no dienas kremiem šie šķiet īpaši atšķirīgi. Acu kremu noteitki pirkšu vēl un vēl. Arī dienas krems paliks manā, ja vaig sarakstā. Par serumu nēesmu tik pārliecināta, bet sliktu jau neko nevaru pateikt. Vienkārši man viņš viarāk bijis nebijis. 
Vērtēju dienas acu kremu 10/10, dienas kremu 9/10 un serums būs 7/10
Iepakojums acu krems :( 7/10 dienas krems 9/10 ( pietrūka vien karotītes, lai izskatītos kā luksusa krems)  un serums 9/10
Lai jums rozā un pasakaina diena enģeļi.
Ar mīlestību,
L.



Post Comment
Bubio teica...

Man arī acu krēms ir favorītos, arī sejas krēms ļoti patīk. Iepakojums sejas krēmam dikti šiks. :)

Zanda teica...

Man no sākuma tas krēms īsti neaizgāja līdz kādu rītu neizmēģināju, un bam! super atsvaidzina skatienu, un man patīk arī ļoti serums, bet sejas krēms man nepatika, tas gan :)

Unknown teica...

jā, par iepakojumu esmu tiešām priecīga :) Varēja vēl tas acu krems būt tāds " glamūrīgāks" Bet principā pats svarīgākais, ka pats produkts labs :)

Unknown teica...

acīm, tas ir vnk brīnums... man, protams, nav iztiektu zilu loku, vai pietūkuma, bet krunciņas tomēr kkādas ir un tas krems tā mīkstina visas līnijas un toni, ka prieks ;)

Elīna teica...

Ok, pārliecināji mani par acu krēmu. :)

Unknown teica...

Wou, tikko saņēmu pāris kg atbildības uz pleciem :)) nju ja viņš tev nepatiks būšu gatava tavējo pārpirkt, jo man tāpat vaidzēs kkad jaunu ;)

Elina teica...

Es tieši esmu acu krēma meklējumos. Tagad zinu, ko mēģināšu. ;)

Unknown teica...

Ja konkrēti acu kremu, tad šim varbūt nedaudz par maz mitrināšanas, bet kā korektīvais, dienas variants vnk perfekts :)

Unknown teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
Elīna teica...

Jā, acu krēms visforšākais :)

Unknown teica...

:) Es ar 100 par :)

Auto Post Signature