Top Social

[ Style ] MISS LUXE

Hey, Fashionistas! :)

ENG: Today I am sharing with you something I had a chance to get and wear from another online shop MissLuxe. But way closer to me :) From UK. This sweater is so cool - I love the smart idea of a barcode and it suits me so damn perfect. Plus the material is really good quality. I actually have a feeling that in the pictures it looked less good than it is in a real life. So I think thats a good thing for me, bad thing for them- cause if people see something and think that it could be in poor quality, they won't order a thing. But again- prices are really lovely :) I will Love to wear this one with jeans, skirt, shoorts - heels, sneakers or what ever...  this one has a timeless quality. Love it badly. :) You can get it HERE & as well I love this version - HERE
There is no free shipping, so it is way better to get more things at once or make an order together with friends. You can save it up, if you do it smart.
Thank you Miss Luxe for this amazing piece! It is really cool!

LV: Šodien dalos ar jums, savā guvumā no kārtējā online veikaliņa, tikai šis atrodas mums daudz tuvāk - Anglijā. Miss Luxe modernie apģērbi internetā. Šis džemperis manuprāt ir tāds jautri superīgs, patīk svītrukoda logo un, kas ir pats lieliskākais, der kā uzliets- 8 izmērs (s). Materiāls ir tiēšām ļoti labas kvalitātes. Bildēs internetā izskatās pat švakāks kā ir patiesībā. Tas laikam saņemot ir ļoti patīkami, bet viņiem kā tirgotājiem, tas nav labi. Cilvēki nodomās, ka nav nekas labs un neko nevēlēsies iegādāties. Bet kā jāsaka, atkal jau cenas ir patiesi kārdinošas. :) Patīk un patiks šo džemperi vilkt bieži gan ar džinsiem, gan svārkiem, šortiem, augstpapēžu kurpēm un kedām, šim apģērbam piemīt nezūdošas pamatvērtības jebkurai dzīves situācijai.  Ļoooti patīk. Ja interesē to var atrast ŠEIT un man vēl ir iepatikusies par tēmu šāda versija ŠEIT
Šis saits gan nepiedāvā bezmaksas piegādi, tapēc labāk iegādāties vairākas lietas uzreiz vai arī pasūtijumu savienot ar kādu draudzeni. Tādā veidā plānojot sanāks arī feini ietaupīt. 
Paldies Miss Luxe par šo foršo džemperīti. Ļoti stilīgs un foršs!






ENG: Did you like this look? What about the sweater? I would love to hear your thoughts!
& Stay tuned, have a fab-fun-tastic day lovers ♥

LV: Kā jums patīk kombinācija? Kā džemperītis? Gribētos dzirdēt jūsu domas!
Un sekojiet līdzi jaunumiem kā arī lai jums fan - tastiski lieliska diena mīlīši 
Post Comment
Elīna teica...

Džemperis smuks, bet svārki patīk labāk! ;) un rota arī ir fantastiska. ;)))

SantaKudreņicka teica...

Interesanti, patiešām interesanti! :)
Es noteikti nevarētu sakombinēt tādas lietas kopā tik gaumīgi. :)

Unknown teica...

Uh, :) Svārki = patiesībā kleita (religion clothing) un kaklarota ir dāvana dzimšanas dienā - un neliegšos man ar ļoooti patīk :)

Unknown teica...

Reizēm tā kombinēšana ir ļoti spontāna- es necimperlējos pie skapja. ņemu to, to un to un savelku kopā :)

Unknown teica...

Love your necklace! :) BEAUUUTIFUL ;) http://outsidefashioncatwalk.blogspot.com.es/

Unknown teica...

Really nice sweater, but I am totally in love with that skirt and those tights♥

Lakshmi in Trance

Auto Post Signature