Top Social

[ Style ] CHOIES shopping

Hey, Lovebirds... 

ENG: I believe everyone will have such a perfect 14. february.. so will I but alone :D Doesn't matter- Last year was my best Valentines day ever... Lot's of Champagne , karaoke , roses, and dancing in underground parking...  The funniest Valentines day ever :D But today it's not about Valentines day- I would love to share another Love - from CHOIES 
Love Moschino belt is my first purchase from this site. So everything is cool with it and I will add this online shop as another one that I love. 
I am a bit of a sucker for these cheesy things. I like some bold letter detailing. And when I saw this belt - I thought- I will give this one a shot & I have to say - I am more than impressed. 
It wasn't expensive at all and inside is written 100% cow leather ( I really hope it is not) ...
But for this kind of money I am sure it is not original and  sorry Moschino ... but you've been copied!
Ok, I am sorry to all of the shops but as much I like to change my wardrobe - these prices are beyond amazing! So I love to pay less and to wear just few times and then get something new again. 
As a Stylist I should say you have to buy just basic things in a good quality and know how to mix and match them for different occasions, but HEI if there are so many ways not to spend fortune on having something new just in not such a good quality... you can sin few times ( I think it's alright ) :) 

LV:  Es ticu, ka visiem Valentīn diena būs ideālais 14. februāris... kaut gan pēc numeroloģijas 5 ( 1+4) ir diezgan aseksuāls skaitlis, man ar būs lielisks, tikai vienai pašai. :D Bet tas jau nav svarīgi- jo pagājušo gad man bija labākā Valentīndiena ever.. Daudz šampanieša, karaokes dziedāšana, rozes un dejošana Viesnīcas Latvija pazemes stāvvietā.. Smieklīgākā Valentīndiena  kāda ir bijusi. :D Bet šodien ne par to - es vēlos dalīties ar citu mīlestību no CHOIES
Love Moschino josta ir mans pirmais pirkums šajā saitā. Viss ar šo saitu ir kārtībā - tā kā pievienoju to savam internet veikalu sarkastam, kurus es mīlu.
Esmu nedaudz ņuņņa uz visiem šīm banālajām lietām. Man patīk lielas detaļas un burti. Kad ieraudzīju šo jostu, nodomāju, ka jādod iespēja un jāsaka, ka esmu vairāk kā pārsteigta.
Tā nepavisam nebija dārga... un jostas iekšpusē rakstīts 100% govs āda ( ļoooti ceru, ka nav) .. Bet par šādu naudu, esmu vairāk kā pārliecināta, ka līdz oriģinālam tur tālu un piedod Moschino... bet tevi kopē! Es atvainojos visiem lielveikaliem, bet tā kā man patīk savu garderobi manīt bieži- šīs cenas ir vairāk kā lieliskas. Labāk samaksāju mazāk, uzvelku pāris reizes, bet tad tieku atkal pie kā jauna. Kā stilistei man būtu jāsaka, ka galvenais ir skapī turēt pamat lietas ļoti labā kvalitātē un zināt, mācēt kā tās miksēt un papildināt dažādiem gadījumiem. Bet EI, ir tik daudz veidu kā netērējot bagātību var tikt pie kā jauna, tik protams ne pašā labākajā kvalitātē. Var tak dažreiz pagrēkot :) 





ENG: What do you think about the belt? :) And do you order anything from sites like this? 
Wish you a very successful day!
Hugs,
L.

LV: Kā jums jostiņa? :) un vai sūtat kaut ko no šāda tipa veikaliņiem? 
Novēlu jums riktīgi izdevušos dienu 
Apskāvieni, 
L.

Post Comment
Arta teica...

es internetā drēbes un apavus nepērku - nav man skaidrības ar tiem izmēriem visbiežāk, jo līdz šim viss, ko esmu sūtījusi, nav derējis izmēru ziņā. Vislielākā škrobe bija, kad pasūtīju no asos diezgan dārgas kedas, kaut kā iestūķēju kāju, uzvilku un vakarā no darba gāju mājās stundu divdesmit min vietā, cik ļoti sāpēja. Bet Tavā ietekmē šo to iečekoju iekš sheinside - tad jau redzēs. :)

Bet jostiņa smuka :)

Laura teica...

Skaista josta!
Šādu veikalu nezināju, būs jāpaskatās. Līdz šim neko no apģērba neesmu sūtījusi internetā, bet tikko nolūkoju burvīgu kleitiņu asosā, laikam būs jānoriskē ;D

Unknown teica...

Šodien draudzenei uz pastu līdz biju aizgājusi- šī ar no sheinside bija pasūtijusi lietiņas- viss kvalitatīvs un smuks :)) apavus man ar bails sūtīt, kaut gan no storets.com pasūtiju kedas un der kā uzlietas :))

Unknown teica...

Ar Asosu tu noteikti neriskēsi, viņam var sūtīt arī atpakaļ. Patīk ļoti arī catwalk opcija, kad redz 360 kā mugurā izskatās :) tagad kā reiz Asos ir seils :)) atlaižukiiii :))) p.s. Jostiņa man ar dikten patīk :))

Velvet mimosa teica...

Nē, es vienkārši nedrīkstu lasīt Tavus rakstus par labām interneta iepirkšanās vietām, tas nenāk manam skapim par labu, drīs drēbes padzīs mani no mājām! :D

Auto Post Signature