Top Social

La Prairie Switzerland




Zem ledus, laiks apstājas!
Šūnu kosmētikas kolekcija swiss ice crystal - La Prairie 

 

Bezgalīgas, nenovecojošas jaunības meklējumos la prairie devās šveices alpu virsotnēs, kur valda visskarbākie apstākļi zemes virsū – kristāldzidra ledus pasaule, sniegs un nerimstoša saule. tur mūsu zinātnieki atklāja trīs šķietami trauslus augus, kas pielāgojušies videi, lai ne vien izdzīvotu, bet arī plauktu un zeltu.


la prairie ir atradis veidu, kā izmantot šo augu dns aizsargājošo spēku, lai radītu revolucionāro šveices ledus kristālu kosmētikas kompleksu, kas jaunā, izcilā veidā palīdz ādai aizsargāt sevi pret pamanāmām novecošanās pazīmēm.

Atklāti dabas visspēcīgākie izdzīvošanas noslēpumi



sārtās akmeņlauzītes -
šie mazie ziediņi aug ledus kristālos,
izturot stindzinošu aukstumu, ledu un kalnu apstākļus,
lai pamostos pavasara siltumā.


alpu soldanella -
šis trauslais, zvaniņam līdzīgais zieds izmanto īpašu, lapās paslēptu degvielu,
lai izkausētu ledū vietu, kur izplaucēt ziedus.


šveices sniega aļģes -
pārziemo zem biezas ledus kārtas,
pārciešot ekstremāli zemu temperatūru,
lai pavasarī virs sniega segas
uzplauktu kā tumšsārta sega.


Šo burvīgo augu noslēpumu atklāšan ļāvusi radīt šveices šūnu kosmētikas ledus kristālu kolekciju.




swiss ice crystal krēms

Šis vizošais, bagātīgi mitrinošais krēms vienā mirklī izkūst uz ādas, nekavējoties atjaunojot ādas jauneklīgo skaistumu, un veicina ādas izturību pret ikdienas apstākļiem, kas izraisa novecošanos. Biotehnoloģijas apvienojumā ar dabas spēku – augu cilmes šūnas palīdz atjaunot ādas tvirtumu un izlīdzina krunciņas.
Izsmalcinātā mitrināšanas formula nepārtraukti apgādā jūsu ādu ar mitrumu no ūdens rezervēm dziļi ādas iekšienē.


swiss ice crystal sausā eļļa

Šī maigā, vieglā sausā eļļa vienā mirklī saplūst ar ādu. Augstvērtīgas, tīras eļļas palīdz saglabāt ādas lipīdu barjerfunkciju, tādējādi saglabājot mitrumu ādā ilgāk nekā jums šķiet iespējams. Sausā eļļa palīdz stiprināt jūsu ādas noturību pret apstākļiem, kas izraisa novecošanos, un maigie augu ekstrakti remdē un baro ādu. Jūsu āda atgūs skaistu jaunības starojumu un izskatīsies gluda un atjaunota. lietojiet sauso eļļu atsevišķi vai sajauciet vienu zīdaino pilienu ar savu ikdienas mitrinātāju vēl ilgstošākai iedarbībai.

Izbaudiet jaunu mūžīga skaistuma laikmetu




Šoreiz daudz rakstīts un skaidrots, jo bez tā visa šo neizprast. Mani pārliecināja šo produktu sastāvs, sajūtas kādas rodas to lietojot un vispār firmas filozofija. La Prairie nav nepieciešama reklāmas seja, produkcija pati sevi reklamē. Šķiet, jau, ka nav Jums jāstāsta, kas ir La Prairie, jo zīmols ir gana sens un ļoti augstas kvalitātes. Tāpēc tās sievietes, kuras savam izskatam vēlas pašu labāko, izvēlas savu ādu kopt tieši ar šo zīmolu. Dalīšos ar vēl vienu ierasktu pēc kāda laika, kad varēšu arī atrādīt krema efektivitāti :) Mana mamma patreiz ļoti priecīgi lieto šo kremu. Un es gaidu brīdi, kad varēšu bildēt pārvērtības :) 

La Prairie pieejama Stockmann un Kristiana veikalos.
Eļļa 30ml un krems 50ml (katrs produkts) maksā aptuveni 269 eiro

Cik daudz jūs zināt par La Prairie

Post Comment
Bubio teica...

Izklausās tik labi, gaidīšu bildes! :)

Man nav bijusi saskare ar šo produkciju, ne tuvu nav manam ikmēneša budžetam! :D Bet lasījusi esmu gan, patīk viņu neuzbāzība un pārliecība par savu produktu, viss tā vienkārši un lakoniski. :)

Arta teica...

pievienojos, ka šis noteikti nav kas tāds, ko varu atļauties, bet bildes ar pirms un pēc gaidīšu ļoti! :)

Unknown teica...

nja, cena iespaidīga, gaidīšu gala rezultātu! Īstenībā par šo divu produktu cenu var arī kaut ko pielabot kosmetaloga kabinetā, ja ir kaut kādas novecošanas problēmas, bet iespējams es kļūdos un tiešām šis krēms paveic brīnumus - gaidīsim! ;)

Unknown teica...

Njā ikmēneša budžets ir šķērslis.. un ieteikums la prairie ir lietot no 25 gadiem.. sākot ar zaļo līniju.. ko plānoju iegādāties... krems sejai, kaklam un acīm maksā 118eiro.. manuprāt nav pasaules gals :D

Unknown teica...

Pat ja konkrēti šo atļauties nevar- ir variācijas par tēmu ko mēģināt ;)

Unknown teica...

Kosmetaloga kabinets kā arī kremi prasa regulāru atjaunošanu un kopšanu, tā kā ieguldījumi ir abos gadījmos.. :) Tik šis vairāk paīdz uzlabot un uzturēt konkrēto situāciju :)

Auto Post Signature