Top Social

Beauty [ New IN ]

Hi, Bubbles :)
ENG: Today I will show you what I have bought new from Make-up. Some things are completely new and some I just needed new.  And in all these purchases there is one really BIG disappointment from Make Up For Ever.  Will show you in pictures why it's so. 
LV: Šodien es parādīšu, ko esmu jaunu iegādājusies no skaistumlietām. Dažas lietas ir pilnīgi jaunas, dažas vaidzēja iegādāties no jauna. Un starp visu, ko esmu iegādājusies ir viena LIELA vilšanās no Make Up For Ever.  Bildēs parādīšu iemeslu!


ENG: This is what I bought In Ventspils- Douglas & Drogas! New is Clinique Pore minimizer 
( I have used it just a few times-but it really helps to matt face :) & Essence Hand wipes- for my daly make-up bag. Love the design - sooo girly & fun :)
LV: Šis ir tas ko es sapirku izbraukumā Ventspilī- Douglas & Drogas veikalos. Jauns ir Clinique Pore minimizer ( pāris reizes jau izmantoju - un tiešām matē superīgi seju) :) & otrs Essence mitrās rokas salvetes- ikdienas lietošanai manā kosmētikas maciņā. Tik meitenīgs un mīlīgs dizains.




ENG:From INGLOT- 10 eyeshadow palette and 4 new eyeshadows. 
nr 34, 450, 326, 402 (355- I already had) 
LV: No INGLOT - 10 acu ēnu palete un 4 jaunas acu ēnas. Nr 34, 450, 326,402 (355- man jau bija iepriekš nopirktas) 


ENG:From Make Up For Ever I bought HD foundation 118 - for lighter skin tones, 
stop shining matifying base & diamond powder 05
LV: No Make Up For Ever es nopirku HD tonālo kremu 118 nr - gaišākiem sejas toņiem. 
Tad matējošo bāzi un dimanta pūderi nr 05



ENG:And Here comes my disappointment !!
Everything looks closed... but when you look closely you can see on one side a little brake from opening the can..  and when you look from the side - you can see How much powder is inside...  ;(
LV: Un šeit ir mana vilšanās!!
It kā viss izskatās jauns  un neatvērts, bet kad ieskatās var redžet, ka sietiņa vāciņa mala ir nedaudz ielauzta un bijusi atvērta... un tad atliek paskatīties uz bundulīti no sāniem- Tad var redzēt CIK daudz pūdera ir iekšā.... ;(



ENG:Almost empty- there is not even a half... and When I took this diamond powder from a discount bowl I already was curious that there was no label with the weight and number... but at that moment I didn't thought that they could do something like that! And I payed 9,- lvl with a 50% discount for an almost empty can of powder! So I am really disappointed. I am still thinking - Should I  go back to the  shop and ask them about it or not?? 
LV: Gandrīz tukša- tur pat nav puse... un kad ņēmu šo pūderīti no atlaižu trauciņa, man jau likās aizdomīgi, ka nav uzlīmītes, kur norādīts svars un numurs, bet tajā brīdī es nedomāju, ka veikalā varētu izdarīt ko tādu! Un ar 50% atlaidi es par šo pustukšo pūderi samaksāju 9,-LVL . Esmu ĻOTI vīlusies. Un nevaru saprast vai doties uz atpakaļ uz veikalu un risināt šo lietu vai nē...


ENG: If you want to know something more about any of products I bought, please let me know! 
Wish You a Fab Tuesday 
LV:  Ja vēlaties uzzināt vairāk par kādu konkrētu produkto, ko esmu iegādājusies, dodiet ziņu!
Novēlu fantastisku Otrdienu 


Post Comment
My beauty blog teica...

Jauki pirkumi!
Cik maksāja 10 ēnu palete?

Unknown teica...

10 ēnu paletīte maksā 8,-
Paldies, kosmētikas pirkumi vienmēr ilgu laiku liek smaidīt :)

My beauty blog teica...

Un katru reizi ņemot rokās, sajūtas kā svētkos. :))

Roses teica...

Super pirkumi, nepatīkami par MUFE, nebiju domājusi, ka tur arī tādas lietas notiek, nav jau Drogas, tomēr. Es Tavā vietā risinātu gan šo jautājumu!

Es gribētu dzirdēt ko vairāk par Clinique Pore minimizer un MUFE matējošo bāzi.

Unknown teica...

ui jā... svētki man būs kad saņemšos nopirkt Este Lauder izgaismotāju pa 36,- tad man būs sētki... :))

Unknown teica...

Par MUFI domāju aiziet uz veikalu un noskaidrot situāciju neko nevienam nesakot... pajautāt par uzlīmēmēm ar svaru un nummuru, par cenu, par visu.. Ja tiešām manas aizdomas apstiprināsies, tad gan es rādīšu savu trauciņu ... un čeku un jautāšu- kas par štellēm.. protams, var jau izdomāt, ka es pati to visu esmu izdarījusi, bet tad es vilšos šajā veikalā vēl vairāk... Un mana cieņa būs zudusi

Auto Post Signature