Top Social

STYLE " THE skirt week" Day 6

ENG: Hi,
Good weather has left, so the heat with it. As it is not so warm anymore - I can put more clothes on me.
Saturday was a working day- first I did a hairstyle & a make-up for a sweet girl who was getting married. After I went to Spice to do some work in Kolonna store .. This is what I wore that day.. 
Actually I have to say.. it is harder to mix your wardrobe if everything is colourful and with patterns. 
So If you want to have a small & compact wardrobe- keep it simple with one tone clothes & simple silhouettes.
But this look I liked a lot- what do you think? = pictures are crazy - it started to rain and was quite late when I got home. 

LV: Hei,
Labais  laiks ir devies prom, līdz ar viņu arī karstums. Tā kā vairs nav tik karsts - varu atļauties uzvilkt vairāk apģērba. Sestdiena bija man darba diena- Sāku ar Līgavas sapucēšanu kazām un turpināju ar darbiņu Spices Kolonnas veikalā. Šādi nu 6dien biju sakomplektējusies iesaistot svārkus. Es jums teikšu tā- Ir grūtāk sakobinēt apģerbus, ja garderobe ir raiba ar daudz rakastainiem vai apdrukātiem apģērbiem. Ja vēlaties, mazu, kompaktu garderobi- saglabājiet to vienkāršu- izvēloties apģērbu vienā tonī un izvēlieties klasiskus apģērba piegriezumus. 
Bet šī kombinācija man ļoti patīk- ko jūs domājat? = Bildes ir trakas- sāka līt un bija jau diezgan vēls, kad ierados mājās. 



Wearing/ Uzvilkusi: Zara: skirt/ svārki & Jacket/ žakete, & belt/ josta H&M - necklace/ kaklarota,  Bershka- top/ krekliņš, Michael Kors - watch/ pulkstenis, Primark- flats/ zanadles 



ENG: Lots of Hugs!
LV: Daudz apskāvienu! 


Post Comment
SantaKudreņicka teica...

akkk, kas ir uz lūpām? <3 satriecoši labi izskatās. :)

Unknown teica...

:) uz Lūpām Estee Lauder Melon Shimmer ;) Gards tonīc - p.s. noturība ar laba

Elīna teica...

Izskatās ļoti labi. :) ja es ko tādu uzvilktu, izskatītos pēc ērma. :)

Auto Post Signature