Top Social

STYLE " Dress week" day 5


Hey, Loves!
 This was my dress worn on Friday for many work appointments. 
It is quite old Mango dress. But still everyone loves it & me as well.  I've heard that this dress looks like somthing from 50's or 60's :))
So I wore it with turquoise flats...  as I had to run around a lot.  Maybe you have noticed that I have a small necklace all the time around my neck- I did it my self & I can't take it off, cause I design it straight around my neck. Recently I watched both Sex & the City movies. & Carrie has this iconic necklace with her name. I didn't want with a name- Mine says " couture" 

Sveiki mīļie mani!
Šī bija mana piektdienas kleita, ar kuru devos uz intensīvo darba dienu. Šī kleita ir diezgan veca no Mango veikala. Bet tik un tā viņa man un citiem tik ļoti patīk. Kāda dāma teica, ka izskatoties kā no 50. vai 60. gadiem. :)) 
Tā kā bija ļoti darbīga diena, daudz jāstrādā un jānēsā make-up koferis, pievilku tirkīzzilas laiviņas. 
Varbūt esat pamanījuši, ka man ap kaklu ir ķēdīte ? Viņa nav noņemama, nav aizdares es viņu izveidoju uzreiz tieši ap kaklu. Nesen noskatījos abas Sex un lielpilsēta filmas, kurā Kerijai ir viņas zīmīgā ķēdīte ar viņas vārdu. Es nevēlējos ar savu vārdu, bet gan kaut ko kas man ir tuvs sirdij - mans vārdiņš ir "couture" 



Wearing/ Uzvilkusi: Mango- dress/kleita, Noname - flats/kurpītes, Guess - bag/soma!


Wish You A sunny and relaxing Sunday!
See you soon. :)

Novēlu jums saulainu un relaksējošu Svētdienu!
Uz drīzu tikšanos. :)

Post Comment
Elīna teica...

Man ļoti patīk kleita. Šāda tipa kleitas ir manas vismīļākās. Vidukli padara slaidāku un izceļ visu, ko vajag izcelt. :)

Auto Post Signature