Top Social

STYLE " Dress week" Day 2

Hei, superstars!
I'm in such a good mood! This morning was so awful weather that I  thought- no way no more dress it is cold & raining - but NO- I was strong enough :D to get in the dress put some jacket on and go to the work... by the way when I finished working around 3pm and it was sooooo HOT- around 32 degrees... my long socks was a nightmare & I threw my jacked somewhere far in my car the minute I opened the door. 
So, after work I took my car to the service- it needs some repair .. .my poor lovely car. 
But the thing is about my Dress! I put a picture in the morning in my instagram account @laura_valuta and I guess so many ones liked it that I had such a positive feeling today! Thank you for that!


Hei, Superzvaigznes!
Man ir tik labs noskaņojums! Šorīt bija tik brismīgs laiks ārā, ka es domāju- nu nēkāda kleita, ir tik auksts un vēl līst, bet NĒ, bes biju gana stipra :D iekāpu kleitā, uzmetu pa virsu žaketi un devos uz darbu.... starpcitu, kad beidzu strādāt ap 15;00 ārā bija TIK karsts.. kkur 32 grādi. Es- garajās zeķēs jutos kā murgā un savu žaketi iemetu visdziļākajā mašīnas stūrī kolīdz atvēru durvis.
Tātad pēc darba aizripināju mašīnu līdz servisam- viņu vaig nedaudz uzfrišināt- manu nabaga, jauko mašīnīti... 
Bet viss jau ir par kleitu!  No rīta Instagram ieliku bildi ( sekot var @laura_valuta) un šķiet, ka ļoti daudziem tā patika, ka man bija ļoti pacilāts noskaņojums šodien! Paldies, Jums par to!


I was wearing/ Uzvilkusi: Noname old dress/ bezfirmas veca kleita! Belt/ Josta- Zara, sneakers, kedas- storets, socks, zeķes - Lindex, Bag/soma- Guess


And in the End one fun picture - My friend recently returned form a vacation in Japan- and she told that all girls are posing with peace sign close to their face- I am just training :)) I find this funny! 

Un nobeigumā viena jautrā bilde- mana draudzene nesen atgriezās no atvaļinājuma Japānā un viņa stāstija, ka meitenes bildējoties vienmēr pie sejas piespiež "peace" žestu - tā kā es tagad trennējos :D Man tas šķiet jautri!


Will see how goes my Day 3 with a dress! :)) 
HUGS! :*

Redzēsim kā veiksies man 3šajā dienā ar kleitu :))
Apskāvieni! :*

Post Comment
Unknown teica...

Drosmīgi!Jau atkal kedas pie otrās kleitas. Es varu visas kurpes izvilkt ārā, bet ja man nav sajūtas, ka piestāv tad iesviežu kurpes atpakaļ un kleitu nomainu pret biksēm.

Tomēr, aizņemšos šo ideju no Tevis, kad vienu nedēļu tikai kleitas! Bez ne kādiem atainojumiem Nav kurpes, par šiku šodienas kleita, par spilgtu un tā jo projām.

Unknown teica...

Jap, Kedas atkal galvenās varones! Kad daudz jāstaigā & ārā vēl līst... Papēži tiek aizmirsti! :)

Auto Post Signature