Top Social

London Part III

Hey,
Ok, today more photos less talking! :) I think everyone like to see something than just read!
This day was the coolest of all.. Cause I woke up and started the day at about 9:00 and the day ended in the middle of the night. But About IMATS I should say that I am there already for 3rd year and it is worth every single penny I spent to get there and to see it. If You are a make-up artist or stylist or just a make-up enthusiast, then I suggest for you too to go next year and attend this event. Next year the same time.

Sveiki,
Labi, šodien vairāk bilžu, mazāk runu. Manuprāt visiem vairāk patīk kaut ko apskatīt kā tikai lasīt!
Šī diena no visām bija visinteresantākā.. JO piecēlos un sāku dienu ap 9;00 un diena beidzās nakts vidū. Bet par IMATS runājot, tad jāsaka, ka apmeklēju šo pasākumu jau 3šo gadu un tas ir katra penija vērts, ko iztērēju, lai viņu apmeklētu. Ja esi vizāžists vai stilists vai vienkārši Skaistuma entuziasts, tad iesaku arī tev aizbraukt nākoš gad - Atkal Līgo svētku laikā ;) 

 Body Art in the process/ Bodyart procesā 

M.A.C new trends/ M.A.C. jaunākās aktualitātes

Now it is cool to put some silicone appliances when creating a body art/ 
Tagad ir modern izmantot silikona dekoratīvos elementus, kad tiek veidots Body art.

Make-up by Terry Barber ( M.A.C. director of make-up for UK) Loved this look - it was so rock and chic / 
Make-up Terry Barber ( M.A.C. Make-up nodaļas vadītājs Anglijā) Ļoti patika šis grims - šiks un roķīgs


And I though that I have a lot of briushes :D / Un šķita, ka man ir daudz otu :D

 KABUKI - Most amazing make-up artist on the planet in my opinion. /
 KABUKI - apbrīnojamākais vizāžists uz planētas pēc manām domām.


I was impressed when he started to work on his knees- He told that it is easier to put all stuff he needs closer and his back doesn't hurts.  
Es biju pārsteigta, kad viņš sāka stradāt tupjot uz ceļiem- Viņš izstāstija, ka tā var vieglāk izkārtot  tuvumā visas lietas, ko viņam vaig un arī mugura nesāp.




MAKEUP FOR EVER as always with their magical Body arts - So fabulous  every time I see.
MAKUP FOR EVER kā vienmēr ar saviem maģiskajiem Bodyartiem - tik Vienreizēji katru reizi, kad redzu.

This was the only class ( Presented by Sindy Perez)  I kind of a didn't like- And why? Cause - maybe we just have other taste in bridal make-ups -  But I would't do this kind of a make-up and wouldn't want to get  one like this even if it was just for a normal day. I don't see here anything for HD and I can't see anything modern. The class was called HD make-up for the Modern Bride.












After The Show walking back to The Shepard's bush train station :)  I was wearing my new top from RELIGION, H&M beanie, Mango- leather jacket, Primark- wet leggings. And some random flats that in the evening died from this long walking distance. Left them in trash on the Oxford street after buying flip  flops in Gift shop at about midnight. :)

Pēc izstādes dodoties atpakaļ uz Shepard's bush vilciena staciju :) Man mugurā bija jaunais krekliņš no RELIGION, H&M cepurīte, Mango- ādas jaka, Primark- Slapjie legingi. Un parastas zandales, kuras vakarā nomira no šīs garās pastaigas. Atstāju miskastē uz Oxford street pēc tam, kad suvenīru veikalā nopirku iešļūcenes apmēram ap pusnakti. :)  

And here goes or tourist photos :D It was such a long walk down the river- from tower bridge till Big Ben. And that wasn't the end. 
Un te būs tūristu foto :D Šī bija ārkārtīgi gara pastaiga gar upi- no Tower bridge līdz Big Ben.
Un tās nebija beigas.






After taking photo of a big ben- it was so dark, that there was no point of taking pictures anymore- SO Buckingham Palace is not captured in pictures as well it started to rain there . 

Pēc Big Ben nofotografēšanas - bija jau tik tumš, ka nebija jēgas vairs neko bildēt. Tāpēc Buckingham Palace palika neiemūžināta bildēs un tur mūs arī pārsteidza diezgan pamatīgs lietus.








So Me & my funny Flip flops wish you a wonderful day, Lots of nice moments and fun!
See you soon with a post from my last day in London! :) 

Tātad es un smieklīgās iešļūcenes novēl brīnišķīgu dienu, daudz jauku brīžu un prieku!
Tiekamies drīz ierakstā par manu pēdējo dienu Londonā! :)

Post Comment
Bubio teica...

Superīgas bildes, es arī gribētu pabūt tādā pasākumā! :)

ellinelle teica...

Loti iespaidīgi foto , piekrītu ka silikona veidojumi kopa ar body art ir jau cita dimensija un vispar jau cilveka fantāzijām nav robežu tāpēc māksla top un attīstās ..

Łoti łoti patīk sarkanais lakats , it īpaši tāpēc ka parasti Neko tādu neredz un liekas tik super origināli un tieši tur jau ir tas sāls - būt originālam ..noteikti šāds lakats ir mana wish list for autumn :)

Iešlūcenes , back to the basics , īstenībā tiesi tās lētākās iešlūcenes ir tas labākās , jo vinas parasti ir super vieglas , vēl pirms nesena celojuma mans bf sev nopirka iešlūcenes krutās (!) smagas un nepatīkamas pēdai un Beigu beigās nopirka vietējā veikalinā vislētākās un labākās :)

Auto Post Signature