Top Social

STYLE "Dress week" day 1

Hello, Gorgeous!
Today I will show off first of my "Dress week" look.. during the spring I was thinking that the only clothes I will wear during the summer will be dresses and skirts- but One thing is to think other to do.. 
So this week will be all about dresses :) I hope so! will see how it goes! This dress I chose cause I had a manicure appointment and later I had to go to work - so this combination suited both situations and as I had to walk quite a lot today - I wore sneakers instead of the high heels :) 
 By the way - Evviva ( yeah from italian) - starting August each month I will pick one of my readers ( unfortunately locals only) to do "Make up my reader" post! This person will be able to meet me and I will do hair & Make-up & take a photo! + This person will be able to ask me any beauty related questions and will have a make-up tips & tricks lesson :) How does it sounds? Do you like the idea? Should I add something that I hand't thought of?

Sveikas, Burvīgās!
Šodien parādu pirmo no  " Kleitu nedēļas" ietērpiem... Pavasrī es visu laiku domāju, ka, kad iestāsies vasara, es visu laiku vilkšu tikai kleitas un svārkus, bet viena lieta ir domāt, otra darīt!
Tāpēc šī nedēļa tiek veltīta tikai kleitām. Es tā ceru! Tad jau redzēsim. Šodien izvēlējos šo kleitu, jo man bija gan manikīres apmeklējums, gan pēc tam darba diena- tāpēc šī kombinācija šķita piemērota abiem un tā kā šodien bija daudz jāstaigā ar kājām, tad augstpēžu kurpju vietā izvēlējos kediņas. :)
Starpcitu - Evviva ( urā no itāļu valodas) - sākot ar Augustu, katru mēnesi zvēlēšos vienu no saviem lasītājiem ( diemžēl, tikai vietējie) lai izveidotu " Make up my reader" ierakstu. Šī persona satiksies ar mani un es veidošu gan matu sakārtojumu, gan make-up un bildes. + Šī persona varēs uzdod jebkādus ar skaisumlietām saistītus jautājumus un uzzinās dažādus ieteikumus un trikus, kurus izmantoju savā ikdienā. Kā tas izklausās? Vai jums šī ideja patīk?
Vai varbūt ir vēl kas, ko varētu pievienot un par ko  es nēesmu iedomājusies?






Wearing/Mugurā: RELIGION- Dress/kleita, Urban outfitters - belt,josta H&M- necklace,kaklarota Storets - sneakers,kedas Roadmap - bag,soma BCBG generation - bracelet, rokassprādze & Diva- bracelet,rokassprādze, Michael Kors- watch, pulkstenis


Waiting for you comments on my idea about "Make up my reader" series & what do you think about my look? :)
Have a super positive week loves!

Gaidu jūsu komentārus par manu " Make up my reader" ierakstu sēriju ideju un ko Jūs domājat par manu tērpa kombināciju? :)
Lai jums super pozitība nedēļa mīļie! 

Post Comment
Elīna teica...

Ideja super! :))
Man ļoti patīk Tavs stils, Tu māki apvienot nesavienojamo un izskatīties lieliski. :) ir meitenes, kam tas izdodas un ir tādas, kam jāpieturas pie klasikas (man) :)

Roses teica...

Loti skaista kleitińa un Tu ;)

SantaKudreņicka teica...

Malacis, lieliska ideja. :)

*es gribu redzēt arī rakstu par to, kas ir tavā train case. :) zinu, ka vienā no iepriekšējiem rakstiem uzdevi šādu jautājumu. :)

Unknown teica...

Uff, paldies visām par komentāriem! Tātad no Augusta tāds ieraksts taps :)
Santiņ! Noteikti rādīšu koferi, esmu nokrāvusies ar darbiem, bet Obligāti būs! :))

Anonīms teica...

es arī esmu tikai 'par' jauno ideju! :)

Auto Post Signature